Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style tabletke MINULET

tabletke MINULET

Ali ima katera izkušnje s kontracepcijskimi tabletkami MINULET?

Oj, ja jaz jih jemljem že eno leto in ti moram povedat, da sem zeeelo zadovoljna in da ni nobenih stranskih učinkov.

Zlata ribica – thanks. Brala sem namreč poste o drugih KT in kar ne morem verjeti s kakšnimi problemi se potem dekleta ukvarjajo – od povečane teže, celulita, slabosti do zaspanosti. Sama sem namreč šele začela jemati MINULET in upam, da bom tudi jaz zadovoljna z njimi.

ČAO!

Sem imela Minulet. Zdaj imam Diane – 35, šla pa bom najbrž na Cilest. Teža se ni spremenila. Samo sem imela tako boleče prsi, da je bilo za znoret. Drugače pa so dobre KT.

Oj!

Ma sej sama veš…..sto ljudi, sto čudes,…vsak ima določene reakcije, sama pa sem kar srečna kar se tega tiče. Jaz se sicer nisem zredila, ampak sem celo shujšala, ampak sigurno ne od tablet. Ti jih jemlji kar brez skrbi, meni jih je predpisal ginekolog, ker baje imajo full malo hormonov, ampak so 100 % sigurne. :)) Pa pa!

ti diane pomagajo k izboljšanju kože?

Pomagajo že, pomagajo tudi k manj mastnemu lasišču, itd. Samo jaz nisem nikoli imela pretiranih mozoljev – bolj ali manj zelo redko cona T, ampak sem gin. bolj rekla za te kt, da bi se mi koža res prečistila. Kot sem že povedala, Cilest imajo enake učinke, a z dosti manj hormonov.

jaz jih jem ze 3 leta pa ni nobenih stranskih ucinkov…full vredu…so razen prsi so se mi mal povecale kar pa mislim da ni slabo ne?_:)))

Jaz jih jemljem že 8 let in nobenih stranskih učinkov.

New Report

Close