tabletke oz. kapsule za hujšanje
une medexove, ki jih kupis v vsaki bolje zalozeni stacuni in se ene iz casopisne reklame, ne vem imena
po obojih se mi je blokirala prebava in sem se zacela redit namesto hujsat
na moza so une medexove dobro delovale, ni sicer shujsal cez noc so pa tablete kot nek dodatek k hujsanju
Ženska, pamet v roke, mnoge od teh opevanih kapsul so tudi življenjsko nevarne!!! VVplivajo na tlak, na ožilje, na centralni živčni sistem – to niso heci. Če bi bilo hujšanje tako enostavno, se svet ne bi ubadal z debelostjo kot epidemijo, verjemi. Če se že misliš stvari lotevat s kemijo, stopi do zdravnika, ki ti bo na osnovi tvojih izvidov in rezultatov napisal eno od pri nas registriranih in dovoljenih sredstev, če bo smatral, da je to potrebno. Vkolikor pa iščeš samo bližnjico do manj kil brez garanja in odpovedovanja – je ni. VSaj take ne, ki ne bi škodila tvojemu zdravju!
Hej, priznam, sem podlegla, koza!!!!!!
Prebava se mi je ustavila, 1 kg pridobila (ob manj žretju), pa še ledvica me bolijo, sam nisem sigurna, ali je to od teh kapsul, sumim pa. Nehala bom to jest, pa nazaj bom poslala.
Sem bila ena velika koza, sicer v teoriji vse obvaladam, ampak praksa…..Ne it po mojih stopinjah, škoda truda, je ni bližnjice 🙁
Jaz po medexovih nisem imela nobenih težav. Jedla sem tiste z jabolčnim kisom in medom, res da sem tisti mesec šla večkrat rolat in v enem mesecu izgubila 4 kg, kar se mi zdi primerno.
Preden sem začela s kapsulami nekaj časa sem zjutraj pila ašičev kis z vodo in medom in si nakopala kup težav z želodcem, da ne omenim kako se mi je bruhalo po tistem. Potem sem rabila nekaj časa da so se bolečine polegle. Nato sem prešaltala na te kapsule in je bilo čist ok.
Drugih kapsul pa nikoli nisem uživala, jim ne zaupam.
zdaj ima Medex neke nove, ampak jaz bom raje ostala pri teh.