Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tabletke oz. kapsule za hujšanje

tabletke oz. kapsule za hujšanje

Pozdravljene.
Zanima me ali verjamete v te tabletke oz. kapsule, ki so po reklamnih časopisih in lahko v kratkem času zelo shujšaš.

Ali ima mogoče katera že kakšno izkušnjo z njimi ali res tako učinkujejo kot je predstavljeno.

Hvala vam za mnenja in lep pozdrav

seveda ne verjamem, edini način je, da pokuriš več kot si pojedel oz, poješ manj kot pokuriš 🙂

Ja seveda da delujejo,a vidiš kje na svetu kakšnega debelega človeka .hjoj….

Ja, delujejo, ampak v kontra smeri. Jaz sem se po enih zredila 2kg, prebava se mi je cisto ustavila.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

registrirana
smem vprašati po katerih kako se jim reče.
Čao

dej no, uporabi možgane!
itak da ne delujejo.

če jih nisi poskusila kako moreš tako reči

une medexove, ki jih kupis v vsaki bolje zalozeni stacuni in se ene iz casopisne reklame, ne vem imena
po obojih se mi je blokirala prebava in sem se zacela redit namesto hujsat

na moza so une medexove dobro delovale, ni sicer shujsal cez noc so pa tablete kot nek dodatek k hujsanju

kdo pa je rekel, da nisem ?

mi lahko zaupaš katere si poskusila

Ženska, pamet v roke, mnoge od teh opevanih kapsul so tudi življenjsko nevarne!!! VVplivajo na tlak, na ožilje, na centralni živčni sistem – to niso heci. Če bi bilo hujšanje tako enostavno, se svet ne bi ubadal z debelostjo kot epidemijo, verjemi. Če se že misliš stvari lotevat s kemijo, stopi do zdravnika, ki ti bo na osnovi tvojih izvidov in rezultatov napisal eno od pri nas registriranih in dovoljenih sredstev, če bo smatral, da je to potrebno. Vkolikor pa iščeš samo bližnjico do manj kil brez garanja in odpovedovanja – je ni. VSaj take ne, ki ne bi škodila tvojemu zdravju!

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Skr bna hvala ti za nasvet

Hej, priznam, sem podlegla, koza!!!!!!
Prebava se mi je ustavila, 1 kg pridobila (ob manj žretju), pa še ledvica me bolijo, sam nisem sigurna, ali je to od teh kapsul, sumim pa. Nehala bom to jest, pa nazaj bom poslala.
Sem bila ena velika koza, sicer v teoriji vse obvaladam, ampak praksa…..Ne it po mojih stopinjah, škoda truda, je ni bližnjice 🙁

Jaz po medexovih nisem imela nobenih težav. Jedla sem tiste z jabolčnim kisom in medom, res da sem tisti mesec šla večkrat rolat in v enem mesecu izgubila 4 kg, kar se mi zdi primerno.

Preden sem začela s kapsulami nekaj časa sem zjutraj pila ašičev kis z vodo in medom in si nakopala kup težav z želodcem, da ne omenim kako se mi je bruhalo po tistem. Potem sem rabila nekaj časa da so se bolečine polegle. Nato sem prešaltala na te kapsule in je bilo čist ok.

Drugih kapsul pa nikoli nisem uživala, jim ne zaupam.

zdaj ima Medex neke nove, ampak jaz bom raje ostala pri teh.

jaz sem probala te tanove, ker mi je kis bljak, pa se mi je prebava ustavila. no, pri mozu pa delujejo, amapk res kot dopolnilo, ne kot osnova za hujsanje.

Piki Miki katere imaš
Jaz imam dvojne (iz reklamnih letakov) NONI FIT oz. DETOXYL
pA NE VEM VEČ KAJ NAJ NAREDIM ALI SI JIH NAROČIM
Baje kot je zapisano to tudi zdravniki v Ameriki odobravajo,saj so na osnovi rastlin in alg

Nikomur ne priporočam teh tabletk. Najbolj naraven način hujšanja je zdrava hrana z malo kalorijami in veliko (vsaj pol ure na dan) gibanja, pa čim manj stresa.

ma kaj se mučite s kisom in dietami ter zastrupljate s tableti….kokain je zakon za hujšanje

Kot sem napisala, imam Medexove in sicer na škatli piše kar KAPSULE Z JABOLČNIM KISOM IN MEDOM.

Poleg tega se ne držim strogo navodil: piše 1-2 tbl pred obrokom. Vedno vzamem samo 1 tbl, pa še to se zgodi da ne več kot 2 na dan, ker pozabim.

America, jaz sem govorila o NONI FIT-u. Čist adijo, porabi denar raje za nove teniske.

New Report

Close