Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style TABLETKE ZA PORJAVITEV-POMOČ

TABLETKE ZA PORJAVITEV-POMOČ

Zadnjič sem na forumu zasledila, da se v lekarni kupijo tabletke za porjavitev, ki jih ješ tri tedne pred morjem. Pa sem pozabila kako se jim reče. Prosim za pomoč.

BronzPlus

sam nimajo efekta! Jaz sem si sedaj kupila mleko za samoporjavitev.Sun mix in je mega!

Pri meni je efekt. A si bila že kaj na soncu?

Klara!

Ali mi lahko poveš koliko stanejo? Hvala!

Stanejo mal čez 1.200,00 SIT…vzameš pa eno na dan…

Lep dan…

Donna

Donna!

Hvala!

1.264 sit

Donna,

a pri tebi je kaj efekta?

Sama jemljem te tablete vsako leto preden se odpravim na dopust…in po dopustu… Meni osebno se pozna…veliko lepše zagorim, dobim lepo barvo, katera je tud dalj časa obstojna… Je pa res, da se sama osebno nikoli po tuširanju, ali kopanju ne brišem z brisačo… Pustim, da se samo posuši ali pa oblečem kopalni plašč…potem se namažem z mlekom za po sončenju…

Pa ne pozabite na zaščitne kreme…

Donna

Klara!

Hvala!

Mene pa zanima če katera od vas, ki jeste te tablete kadi? Pred časom sem namreč na tem forumu prebrala, da tablete za porjavitev vsebujejo beta-karoten,
ta pa pri kadilkah zanesljivo povzroča raka.
No, saj vem, da že samo kajenje ni zdravo in povzroča raka, me pa zanima, če je v navodilih kaj omenjeno, da ni priporočljivo uživanje tablet kadilcem.

Jaz kadim, v navodilih o tem ne piše nič. Ko sem to preverila pri doktorju mi je rekel, da o tej stvari prvič sliši – da bi kaj škodovalo. Tako da jaz te tablete jem še naprej.

Moj bivsi sosolec k zdej na medicino hodi mi je ravno zadnjic razlagal kako malo je tistih ki zbolijo za rakom na pljucih zaradi kajenja,… pol pa ne vem ker predavaltej tko predava, ampak men je vsec! :))

LP

Hvala vama, šibam v lekarno po tablete.

Kaj je s temi tabletami? A se moras po njih soncat in s tem dobis vec in lepso barvo? Se opravicujem, ker je vprasanje mogoce neumno, ampak ne vem..

Samo od sebe ne pride nič. Moraš se sončit. Dobiš pa hitreje, lepšo in dolgotrajnejšo rjavo barvo.

Te tablete vsebujejo želatino, kar je živalskega izvora – torej kravje kosti. Kaj pa to povzroča – pa vemo … A tako je pač, da človeška neumnost ne pozna meja, in dokler to nobenega ne doleti, je vse najbolj varno …Celo cigareta naj bi bila zdrava …

Hehe, cigarete so pa cist zdrave a prov! 🙂 Za zivce! No pa tud proti spehu: namesto da gres v stacuno po cokoladko al pa zemljico, si kupis ene cigarete pa si brez dnarja 🙂 Pomojem ma skori vsaka stvar dobre pa slabe lastnosti, vsak sam se pa odloci kolk se splaca riskirat. Pa naj jejo nore krave, sej tud ce kostna moka je okuzena z BSE, ni recen, da bo clovek zbolel.

js imam kr precej svetlo polt in bi rada porjavela a bi mi te tabletke pomagale? hodila sem tudi v solari in sem kr faj dobila barvo ampak me je strah da nebi dobila raka! nevem kaj naj naredim???? prosim za pomoč!!!

New Report

Close