TABLETKE ZA PORJAVITEV-POMOČ
Sama jemljem te tablete vsako leto preden se odpravim na dopust…in po dopustu… Meni osebno se pozna…veliko lepše zagorim, dobim lepo barvo, katera je tud dalj časa obstojna… Je pa res, da se sama osebno nikoli po tuširanju, ali kopanju ne brišem z brisačo… Pustim, da se samo posuši ali pa oblečem kopalni plašč…potem se namažem z mlekom za po sončenju…
Pa ne pozabite na zaščitne kreme…
Donna
Mene pa zanima če katera od vas, ki jeste te tablete kadi? Pred časom sem namreč na tem forumu prebrala, da tablete za porjavitev vsebujejo beta-karoten,
ta pa pri kadilkah zanesljivo povzroča raka.
No, saj vem, da že samo kajenje ni zdravo in povzroča raka, me pa zanima, če je v navodilih kaj omenjeno, da ni priporočljivo uživanje tablet kadilcem.
Hehe, cigarete so pa cist zdrave a prov! 🙂 Za zivce! No pa tud proti spehu: namesto da gres v stacuno po cokoladko al pa zemljico, si kupis ene cigarete pa si brez dnarja 🙂 Pomojem ma skori vsaka stvar dobre pa slabe lastnosti, vsak sam se pa odloci kolk se splaca riskirat. Pa naj jejo nore krave, sej tud ce kostna moka je okuzena z BSE, ni recen, da bo clovek zbolel.