Najdi forum

TABLETKE

Oj, nekaj me zanima, ali so se kateri znatno povečale prsi med jemanjem hormonskih tabletk proti zanositvi? Mojima dvema prijateljicama so se kar , mene pa je malo strah, ker sem že zdaj precej dobro obdarjena in ne bi želela, da bi bile moje prsi še večje.
Hvala!

Hojla,

jaz jemljem Minulet ze 4 leta in nisem opazila kaksenga drasticnega povecanja. Na mojo zalost 🙂
Je pa res, da sem na zacetku jemanja opazila, da so se povecale, v tistem tednu, ko jih nisem jemala pa so “splahnele”.

Lp, Aja

Enako, le da jaz jemljem Stediril m. Med jemanjem trše, med premorom mehkejše.

ne skrbi…..zagotovo se ti ne bodo povečale toliko (če se ti bodo), da bi bi te to motilo…lp

Da, opažam. Imam za spoznanje večje in bolj čvrste. To je od hormonov,
ki so v tabletah.

Po 5. letih tabletk Cilest ti lahko povem, da ni spremembe. Vsaj ne tako drasticne, da bi se mi povecala stevilka nedrcka! 🙂

No ja no, jaz sem na Logest tabletah, pa je sprememba več kot očitna.

Jaz imam minulet, sprememba pa je bila velika. preden sem jemala tabletke sem imela št. modrčka 2, sedaj mi je pa še 4 včasih premajhna.

to je pa skor nemogoče……

Cist odvisno, ce so ti prsi se rasle 🙂 Al pa ce si se zredila…. drugace se pa lahko prijavis na extra 🙂

jaz sem jemala tablete Cilest cca. 1 leto, pa so moje prsi postale samo čvrstejše, ne pa večje, to je nemogoče, povečal pa se mi je apetit. Sedaj jih ne jemljev več, ker sem podvržena krčnim žilam (podedovala sem jih po mami) in so zelo nevarne, saj žile širijo. Odkar sem jih jemala, so se mi pojavile še dodatne žile, velike zelene in modre kapilarice.

Lp, ribica.

Tina…extra..halo!!! Ne res je, zakaj bi lagala…nisem se zredila prav nič, samo prsi imam večje, tudi bolj čvrste. mogoče sem bolj pozno dozorela, al pa te hormoni v tabletkah tolk uplivajo na to, nevem.

Jaz sem jemala Diane 35 in so se mi prsi rahlo povečale, ampak le toliko kolikor so bile že včasih bolj napete pred menstruacijo. Nikakor pa ne morem reči da so zrasle, in ti tudi ne morejo zrasti po tabletkah ,saj imajo novejše tabletke zelo nizko vsebnost hormonov. Tako da ne verjamem, da se lahko povečajo kar za dve številki, ne da bi se zredil. Je pa res, da gre pri povečanju za to, da celice v prsih nabreknejo in če imaš že teko velike prsi, ti bodo sorazmerno bolj nabreknile.

Haj!
Po moje full velikih sprememb ni. Samo pazi, da se ne zredis. Meni se je povecal apetit za 100%, pa sm se zredila, pa so mi bli kmalu vsi modrcki pretesni.

New Report

Close