tablica MON
Tablico MON ima več avtomobilov in seveda več ljudi. To pa so strokovnjaki, ki sodelujejo s portalom Med.Over.Net. BMW je dal več avtomobilov različnih modelov v najem. To pomeni, da ga nekdo samo uporablja in za to plačuje manj kot bi plačeval, če bi ga sam najel.
ker pa je bolj ugodno kot sicer, ima tablico MON, da je jasno razvidno, da je nekdo, ki dela na MON-u.
Če torej vidite tablico MON – 25 jo ima???? Tega pa ne smem povedati. Jaz imam 40, če koga zanima.
je bilo to razumljivo?
Primož
Seveda se da
Samo zaenkrat je to samo za strokovnjake, če pa ste vidni uporabniški član se pa tudi da.
pripravili bomo namreč prijavnico za prostovoljce ali volunterje, ki bi želeli pomagati in bili pripravljeni sodelovati v raznoraznih aktivnostih, ki jih pripravlja Zavod.
Izpolnili bi obrazec s svojimi podatki, kaj počnete, kakšne so vaše specialnosti in se prijavili kot prostovolec – volunter Ko bi imeli kakšno akcijo, bi gleda na izkušnje povabili k sodelovanju te uporabnike.
Seveda pa prostovoljstvo kot vsi veste ni zastonj, ampak kot sem rekel, tudi tukaj se lahko kdorkoli izmed vas vidi, morda pa najdete kakšno priložnost, nikoli se ne ve.
če kdo že sedaj meni, da bi lahko bil del ekipe MON in ima v četrtek čas od 8 zjutraj naprej, se mi lahko javi na mail. Že pripravljamo eno akcijo in morda bi lahko bil del tega.
primož
Odlično, ker bi enega rabil, da bi bral za mano in popravljal
primož
Te tablice pa ni
Morda 17, morda 27, morda 37, morda 47
samo 7 pa ne.
primož