Najdi forum

tablični računalnik

živjo! kupila sem tablični računalnik Samsung Galaxy Note 10.1 LTE. zdaj mi pa nekaj ni jasno, namreč vpraša me ali že imam google račun, jaz dam “da”, ker ga imam že od prej iz laptopa, pa me vrže nazaj (ne pride nikakor na domačo stran oziroma “desktop”). ali je na tablici potrebno se posebej registrirati za google račun? je to kaj drugega – ni za gmail itd…? je to kaj posebej za tablico in nima veze potem z mojim računom gmail? hvala.

Pa si vpisala svoj Gmail račun in Geslo? oz. ti je to ponudilo?

ne ni mi ponudilo saj to je to, vedno me vrže nazaj, nobene možnosti za vpisat up. ime in geslo.
pred tem pa je še samsung račun možnost, sam tam spodaj pa piše samo, da bom imela več možnosti oziroma več aplikacij in možnost brezplačnega wi fi, ki pa ga jaz tako ali tako nimam.

no hvala za pomoč, očitno noben ne uporablja tablic, da bi vedel, če se je potrebno pred prvo uporabo registrirat.
sem ustvarila samsung račun na tablici (kao registracija) in očitno nekaj zafrknila. no pri registraciji je potrebno vpisat: mail, geslo, ime,……… no jaz sem vpisala svoj že obstoječ mail, gesla pa nisem dala tega, ki ga uporabljam za ta mail ampak novega pač za registracijo samsung računa za tablico. zdaj pa mi staro geslo na že obstoječem mailu ne prime, napiše da se uporabniško ime in geslo ne ujemata. ali ima to kaj veze s tem, da sem dala novo geslo, ker sem pač mislila, da je to geslo za samsung račun za tablico in nima veze z mojim mailom? torej ali ima to kakšno vezo??? ali pa sem jaz enostavno pozabila moje geslo za mail. naj pa povem, da mi tudi novo geslo (ki sem ga dala pri registraciji na tablici) ne prime na mailu. gesla na mailu nisem spreminjala zadnje čase. približno 1 mesec pa se v mail nisem vpisala.

No, če si se ‘zafrknila’ samo z geslom, ne vidim posebne težave. Poenoti gesli, pa boš lahko nemoteno uporabljala račun na tablici in za e-pošto. Upam, da ti bo uspelo. Če imaš e-naslov pri Gmailu, bržkone ne bo težko zamenjati geslo. Če si ga pozabila, do gmail računa lahko prideš z varnostnimi podatki (GSM številka ali drug e-naslov, če si ga kdaj seveda vpisala. Nekateri teh podatkov na Gmail ne želijo vpisati, potem pa adijo račun, če pozabijo geslo ali jim kdo vdre v Gmail in zamenja geslo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close