Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tace za Helenčo držat zdej banda!!!

Tace za Helenčo držat zdej banda!!!

Pravkar bo stopila na morišče!!!
Naj ji malo tistega fajhta iz ta spodnjih ust zdej gor v ta zgornja preseli!
;-)))))
Dejmo Hely!!!!

Helenča … dajmo dajmo dajmo … Vsi držimo pestke tako, da so členki čist beli … tko da … ne moreš da ti ne rata … :)))) ;))))

Go go go … Helčy … go go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

ojla kolega

a mi tace..ona pa nogice?????hihihihiih

saj je že naredila………..malo pozno si se spomnil…hihihihihihi

leta letijo - iščem stevardeso.....

drzim..ratal bo..ce ne pa pridem ke…aha;))!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ti pa tiho..razuzdanka…hihiihihi

revica vsa mokra……ti pa o naju pišeš…heheheheheh

kaj si reku..ves kdo je razuzdanka..una.k tam po grmovjih..ovinkih..in ne vem kva se vse..jaz pa si upam..takrat..in tam..k men pase..in briga me..kva si ti mislis..stari..okej..pa sam tih bod..da ti kremsnita drugic ne zleti u glavo in ne vame…haha;))…ej Razo ne zamer no..mal s emi rola..opasna sem ncoj..zato me ne drazi..ker grizem..pozor huda…CENZURA…je tu;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

heheheheh a nisi v grmovju……ok bova drugič pa na avtocesti……..

heheheh mi je všeč, da bi še……..

ja kaj pa morem, če si skromna in nevzdržljiva…….
no ja pa saj imaš rolerje………saj vem, da nekatere ne znate..ops…hehehhe

sonči, drugič pa ne tak hitro…..

razo..drugic bos ti napisal kuga delava..okej;))

heheheheh a misliš, da sem čist nor………da bi te hvalil…heheheheh…

boš moral pa še kaj pokazat..ne sam tisto kar te jaz naučim, mala moja…..hihihihih

sonči a si prebrala, kar sem napisal……

prebrala..in ej..glej naprej;))

New Report

Close