Tae Morei lastnica čist umetna
Tae Morei imajo preobrazbe, pa lepo zrihtajo ženske. Ampak lastnica mislim da je Nuška, me pa čist ubije. Totalno umetna, polno operacij, botoks zelo izrazite ličnice, umetne napihnjene ustnice, če je to zanjo lepota, si ne želim nikoli na tako preobrazbo. Prav grozna je . V bistvu je ona antireklama, ko njo vidiš, si rečeš , gospa zrihtajte me, samo ne tako kot sebe 🤣
Realna, 14.09.2024 ob 06:12
Iskreno NI vredno denarja.Smo bile 3 pa vse nezadovljne. Smo se izmenjale stevilke-in vse razocarane. Lepota je v nas samih in ne v UMETNIH stvareh🥲nikoli ne pozabimo biti ME same!
Tudi meni te preobrazbe niso. Oblačila imajo sama sintetika, nepraktične, neke volancke, to v reali ne boš nikoli oblekel. Lastnica in vse njene punce so pa res tako plastične, že zdavnaj je šlo čez mejo.
Zakaj ste bile razocarane?
Sem sla z mamo, preprosta zenska globoko v 70ih in sva bili zelo zadovoljni. Jasno, da nisva taki vsak dan in si tudi ne zelim biti, vztrajam pri precej naravnem videzu, a je bilo lepo, ko te nekdo zrihta kot filmsko zvezdo, tudi moja mama je uzivala, ceprav sprva sploh ni hotela na tako slikanje.
Slike so pa itak cudovit spomin.
Jaz sem bila več kot samo razočarana. Za 210€ somi dolge lase postrigli z mašinico za britje in ne s škarjami. Na debelo vse na enkrat. Rekla je malo, odrezala je 15cm brez vprašat al preverit – zame je malo manj kot 5 cm. Me je šok. Zadaj namesto imeti ravnine, je do pet centimetrov diagonala -in enako spredaj. Delala je pramena s topiranjem las ki jih potem ni mogla več razčesati in so zdaj potrgani….. Naredila je točno vse tisto kar sem rekla da si ne želim. S tem da plačati moraš vnaprej predno sploh prideš. Starejša frizerka je bila na koncu še žaljiva zato ker s takim njenim delom nisem bila zadovoljna. Delala me je mlajša frizerka, po navodilu starejše, ki se je na meni učila.
Lastnice tam ni bilo. Uspela sem jo videti samo na kratko in deluje zelo prijetna.
A žal salona tistim ki jih imam rada ne bi svetovala.
Ker ko enkrat odrežejo in potrgajo lase jih ne morejo več povrniti.
Xena351, 07.11.2024 ob 23:01
Ne, odsvetujem. Oblačila so nepraktična, plastika, kičasto, frizura lepa samo prvi dan, ko je fajn sfenana.
Nas so oblekli samo za slikanje, nismo kupovale oblacil, frizira tudi samo za slikanje, niso nas postrigli. Vzele smo paket fotografiranja.
Smo pa sprasevale za to preobrazbo in nam je lastnica povedala, da si same izberemo trgovino, povemo kaksen stil zelimo, ona pregleda kaj imajo, potem gre skupaj z nami tja in izberemo oblacila. Svetuje pri frizurah, postrize, ce hocemo, meni je npr ob urejanju las svetovala, kako bi se lahko postrigla, v bistvu samo malo popravila frizuro, da bi bilo videti mladostnejse in modernejse in sem se res tako postrigla cez nekaj meseecev pri svojem frizerju.
Vprasanje je, kaj pricakujes, me smo pricakovale lepe fotke in nekaj zabave in bile res zadovoljne.