Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tajk je vse več, Slovenke spušnile ste!

Tajk je vse več, Slovenke spušnile ste!

Evo včeraj videl dva para, premožnejši starejši gospod z malo Tajko in tip star mogoče 30 pa najbrž še malo manj, bolj ‘Game Over’ postave, prav tako s Tajko. Pa še en poleg palestre, kjer imam rekreacijo, star ene 45, si je dobil Tajko.

Pari zgledajo srečni in usklajeni, navudane Slovenke, ki bi za jajca prijele samo ‘uspešnega poslovneža’ (ki je itak poročen in že ima ljubico), si jo boste morale še naprej matrati na Burakovo sliko….

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Premožnejši stari gospodi me ne zanimajo. 30letniki tudi ne. Game over postava? Domnevam, da to pomeni, da je tik pred tem, da bo izdihnil? No taki tudi odpadejo. Palestra tudi ne vem kaj je, kdo je Burak pojma nimam.

O čem torej blebetaš?

Albank ne bodo presegle. Ne tako ne tako.
Tajke nimajo šans.

V čem imajo prednost? Če se ne motim je tema o tem kako moški plačujejo seks?

Haha, kot da vse Slovenke iščemo sponzorje. Ja, za take bo pa res treba kam dlje, ker Slovenke ne kupiš več tako zlahka. Pa tudi tele Tajke niso tako naivne kot izgledajo.

Haha, zopet gremo v matriarhat, Tajke, Albanke, Bošnjakinje…
Pušnili ste moški, ki se za to odločite, pikec!

Tako je že od nekdaj. Tip, ki je nesposoben, da bi si našel žensko, si jo pač kupi, če ima kaj cvenka. Prostitucija je pač najstarejša obrt na svetu.

Okrog nas je kar nekaj narodnostno mešanih parov. Pa so predvsem Slovenke, poročene s tujci. Sicer ni nobenih Tajcev in Tajk, so pa z vseh koncev sveta. Takšna je pač realnost. Izgledajo pa vsi srečni in zadovoljni in to je najpomembnejše :))

Ko vidim kaksni tipi si dobijo te revice, se niti ne cudim in mi je vse jasno, meni one niso nobena konkurenca. Mislim si, hvala bogu, vsakomur svoje.

Ja, ampak Tajke imajo tipa, naše naduvanke pa ostanejo same oziroma v skrajni sili dobijo kakega Turka, ampak ne Buraka, pa so potem lepov hiši brez prava glasanja.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Tanke so super redko kaka slovenka jim seže do kolen

Premožnejši stari gospodi me ne zanimajo. 30letniki tudi ne. Game over postava? Domnevam, da to pomeni, da je tik pred tem, da bo izdihnil? No taki tudi odpadejo. Palestra tudi ne vem kaj je, kdo je Burak pojma nimam.

O čem torej blebetaš?
[/quote]

Očitno o stvareh, ki jih ti ne razumeš. :)))

Boga tista, ki je finančno odvisna od descov. To so lahko samo Tajke. Z njo lahko dela glih kar hoče. Nein danke.

Tako je že od nekdaj. Tip, ki je nesposoben, da bi si našel žensko, si jo pač kupi, če ima kaj cvenka. Prostitucija je pač najstarejša obrt na svetu.
[/quote]

Ne bi rekel, kupovanje ljudi je namreč kaznivo dejanje. Saj naduvana Slovenka bi tudi nastavila bogatemu poslovnežu, ampak takih tipov, je mogoče nekaj sto v Sloveniji, nastavljačic pa nekaj tisoč in tu se račun pač ne izide.

Hm, jaz poznam kar nekaj Slovenk, ki jih premožen tip vzdržuje. Imen si ne upam pisat, lahko ti pa povem, da je njihov profil navadno ‘uspešna manekenka’ ali pa ‘lastnica kozmetičnega salona’. (Izgubo salona pokriva njen tip.)

Očitno o stvareh, ki jih ti ne razumeš. :)))
[/quote]

Ja, vidim o čem. Ti blebečeš od dedcih, ki morajo kupovati ženske, da pridejo do seksa.
Nisi še dojel, da smo Slovenke komot samske, ne rabimo enega tipa, da nas finacira. In k sreči se nam ni treba prodajat kot se morajo te uboge Tajke.
In Slovenke tudi ne rabimo nekih Turkov. Sicer hudo silijo za Slovenkami, ker so tudi moški taki, da rinejo za ženskami, ki imajo keš in mislijo, da bi jih rešile bede v Turčiji in bi se kar prislinili v Slovenijo. Samo tako pač ne gre.

Tajke so grde in azijci nimajo duše 🙂 Tako da vso srečo

Zakaj potreba po tem ‘Slovenke, spušnile ste?’ Zaradi enega primera?

‘Tajk je vse več, Slovenke spušnile ste….’ Res butast ‘mindset’ da pride ven tak stavek

Hm, jaz poznam kar nekaj Slovenk, ki jih premožen tip vzdržuje. Imen si ne upam pisat, lahko ti pa povem, da je njihov profil navadno ‘uspešna manekenka’ ali pa ‘lastnica kozmetičnega salona’. (Izgubo salona pokriva njen tip.)
[/quote]

Zanimiva poznanstva imaš ti. S prostitutkami se družiš. Zanimivo. In s tipi, ki vzdržujejo te prostitutke.
Jaz nimam nobenih takih znank in znancev. Sicer ti verjamem, da jih poznaš, da imaš stike z njimi. Prostitucija je res najstarejša obrt. Samo čudi me kaj te vleče v taka znanstva?

Ja, vidim o čem. Ti blebečeš od dedcih, ki morajo kupovati ženske, da pridejo do seksa.
Nisi še dojel, da smo Slovenke komot samske, ne rabimo enega tipa, da nas finacira. In k sreči se nam ni treba prodajat kot se morajo te uboge Tajke.
In Slovenke tudi ne rabimo nekih Turkov. Sicer hudo silijo za Slovenkami, ker so tudi moški taki, da rinejo za ženskami, ki imajo keš in mislijo, da bi jih rešile bede v Turčiji in bi se kar prislinili v Slovenijo. Samo tako pač ne gre.
[/quote]

No, saj ti še vedno preostane kak dildo… :))))

Tajke so grde in azijci nimajo duše 🙂 Tako da vso srečo

Zakaj potreba po tem ‘Slovenke, spušnile ste?’ Zaradi enega primera?

‘Tajk je vse več, Slovenke spušnile ste….’ Res butast ‘mindset’ da pride ven tak stavek
[/quote]

NE enega primera, včeraj sem videl kar dva taka, tega je vse več in več, vsaj po mojih zapažanjih.

Slovenke pa potrebujemo dobre in trde črnske makine.

Sej tudi lutkam in robotom raste prodaja.
Jasno, da je vse več luzerjev, ki si po neuspešnem iskanju prave ženske poiščejo nadomestek.
In kaj zdaj?
Aja, zdaj bi morale prave ženske jokati za njimi?
Dream on…

Zanimiva poznanstva imaš ti. S prostitutkami se družiš. Zanimivo. In s tipi, ki vzdržujejo te prostitutke.
Jaz nimam nobenih takih znank in znancev. Sicer ti verjamem, da jih poznaš, da imaš stike z njimi. Prostitucija je res najstarejša obrt. Samo čudi me kaj te vleče v taka znanstva?
[/quote]

Poznati nekoga in družiti se s kom sta dva različna pojma. Tudi mojega soseda poznam (zelo znan Slovenec), pa se z njim ne družim.

No, saj ti še vedno preostane kak dildo… :))))
[/quote]

Bolje dildo kot tipi, ki si morajo žensko kupovati, da pride do seksa.
Pa dildotu ni treba riti odnašat pa prenašat njegova smrčanja pa tako naprej.

Zakaj je nekdo avtomatsko luzer, če nima Slovenke? Slovenke so mračnjaške in izredno vzvišene ženske. Pred kratkim sem spoznal neko Slovakinjo (pač mednarodni projekt), ni moj tip ženske, je pa povsem nekaj drugega kot Slovenka. Prijazna, duhovita, zabavna, preprosta, enako se pogovarja s fizikalcem kot z generalnim direktorjem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close