Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tajk je vse več, Slovenke spušnile ste!

Tajk je vse več, Slovenke spušnile ste!

Prikladno pozabljaš, da so si poroke in monogamijo nasploh zamislili moški, po svojih željah in potrebah.
In da je ženske ne rabimo pravzaprav. V 3/4 sveta so ženske še vedno proti svoji volji in zelo mlade dobesedno prodane v zakon, v katerem nimajo nobenih pravic. In “ponosno” perejo noge starim decem…Ojej, in me bi si to po tvojem morale želeti? Mnja, ne hvala.
Glej smisel seksa je reprodukcija, če se še tako sprenevedaš in narava bo našla pot. En kvaliteten moški še vedno lahko oplodi na stotine žensk, ostali ste odveč, oziroma vam ostanejo lutke….pa velik rekreacije ti želim…
[/quote]

Edini, ki mu je to v praksi tudi dejansko uspelo, je bil Džingis Kan, ampak verjemi, glede na njegov pristop do žensk ga najbrž ne bi želela srečati. :)))

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Zakaj se potem vtikuješ v sosedovega Lojzeka, ki ima za ženo Tajko? Zakaj?
Ker se bojiš za svojega moža. Boji se pa samo nesamozavestna ženska.

Saj se hecas ne s tem pranjem nog mar ne!? Saj nisi dojencek ali en 90+ star dedec, da si lastnih nog ne more oprati sam ali pac.
Daj prosim napisi, da sam mal provociras, sicer smo pa res v pixxxdi, mislim kaj vse taca po tej drzavi in mi bomo neka druga svica, verjetno prej druga albanija s tako mentaliteto drzavljanov…
[/quote]

Musliman je, to je tam običajno, da baba pere decu noge.

[/quote]
Jah se pa res boji za svojega moza. Lazje je dobiti zeno Tajko kot Slovenko. To sosedov Lojzek ve in kot tudi sam ve on za Slovenke ni ravno zanimivi :).

Bejž no. Dej mi no povej za enega samega Slovenca, ki si je omislil top manekenko?
Ja, magari iz Rusije. ..
Da jo vidim.
[/quote]

🙄

Edini, ki mu je to v praksi tudi dejansko uspelo, je bil Džingis Kan, ampak verjemi, glede na njegov pristop do žensk ga najbrž ne bi želela srečati. :)))
[/quote]

Res je. Sam ta je menda “operiral” s tisoči…
Lej teorija je že. Če bo pa praksa, pa še ne vemo…
Tle nam že celo temo grozite, kako moramo postati bolj pridne in poslušne, če ne nam boste pripeljali Tajke. … in ker nam zadeva ne diši, pač iščemo alternative.

To je vse naša globalistična agenda, da si deci vozijo tajke in rusinje, babe pa afričane in arabce. Se boste že sprijaznili, eni in drugi, buahahahhaaa.

[/quote]

Bi ti kot Tajka bil zadovoljen z slovenskim dedcem, ki bi mu morala noge prat, kuhat in spat z njim kadar se bi mu zahotelo? Bi ti bilo tako zivljenje sprejemljivo?

🙄
[/quote]

Ja, Ukrajink je pa veliko v Sloveniji, to je res. Ampak so se kar same uvozile :))

Jah se pa res boji za svojega moza. Lazje je dobiti zeno Tajko kot Slovenko. To sosedov Lojzek ve in kot tudi sam ve on za Slovenke ni ravno zanimivi :).
[/quote] Seveda ni zanimiv-i, če ni obtežen s kovino. To Lojzek še kako ve.

Prikladno pozabljaš, da so si poroke in monogamijo nasploh zamislili moški, po svojih željah in potrebah.
In da je ženske ne rabimo pravzaprav. V 3/4 sveta so ženske še vedno proti svoji volji in zelo mlade dobesedno prodane v zakon, v katerem nimajo nobenih pravic. In “ponosno” perejo noge starim decem…Ojej, in me bi si to po tvojem morale želeti? Mnja, ne hvala.
Glej smisel seksa je reprodukcija, če se še tako sprenevedaš in narava bo našla pot. En kvaliteten moški še vedno lahko oplodi na stotine žensk, ostali ste odveč, oziroma vam ostanejo lutke….pa velik rekreacije ti želim…
[/quote]

Teoretično en moški res lahko oplodi 100 in več žensk, le nikjer ni garancije, da boš ravno ti prišla na vrsto. Tok zagovedene ženske jaz niti gledal ne bi dolgo, kaj šele drajsal. Ne rabim nekoga ki bo sebe b
vedno glasno postavljal v ospredje v imenu nevemkakšnih načel. Če keri paše bo z mano, če ne si jo pa še zmer lah na roko drajsa ali pa začne saditi bučke in korenje. Dec je vedno inel izbiro tako kot ženska. Sam tok da opomnem ka gre lah to izburanje v obeh smereh.

Teoretično en moški res lahko oplodi 100 in več žensk, le nikjer ni garancije, da boš ravno ti prišla na vrsto. Tok zagovedene ženske jaz niti gledal ne bi dolgo, kaj šele drajsal. Ne rabim nekoga ki bo sebe b
vedno glasno postavljal v ospredje v imenu nevemkakšnih načel. Če keri paše bo z mano, če ne si jo pa še zmer lah na roko drajsa ali pa začne saditi bučke in korenje. Dec je vedno inel izbiro tako kot ženska. Sam tok da opomnem ka gre lah to izburanje v obeh smereh.
[/quote]

Pol še dobro, da ti nisi v igri, a ne?

Mislim, da je jasno, da nimam copatarja, tak ni zame.
Je pa res, da mu ne perem nog.
On tudi meni ne pravzaprav….

Kakšne probleme imaš pa ti, da take neumnosti sprašuješ?
[/quote]

Jasno da ne, saj bi se mu lahko copate zmočile… 😀

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Seveda ni zanimiv-i, če ni obtežen s kovino. To Lojzek še kako ve.
[/quote]
Haha sosedov Lojzek je zabit, neizobrazen, neotesan in nerazgledan (morda pa se celo zapit) zato je nezanimiv. Da nima kovine je njegova tolazba in pesek v oci.

Jasno da ne, saj bi se mu lahko copate zmočile… 😀
[/quote]

Moj je pravi moški in hodi bos :))) kakšne copate neki, te so za pussye….

Moj je pravi moški in hodi bos :))) kakšne copate neki, te so za pussye….
[/quote]
pa tud opravilno sposoben in si sam umije noge ???? :)))

Haha sosedov Lojzek je zabit, neizobrazen, neotesan in nerazgledan (morda pa se celo zapit) zato je nezanimiv. Da nima kovine je njegova tolazba in pesek v oci.
[/quote]Kljub vsemu, se pa slovenska feministka boji za svojega moža, če ima Lojzek tajko.
le zakaj, le zakaj…menda ne zaradi Lojzeka :-)))).
Ampak zaradi fletne tajske tigrice.

[/quote]Kljub vsemu, se pa slovenska feministka boji za svojega moža, če ima Lojzek tajko.

Bejž no. Dej mi no povej za enega samega Slovenca, ki si je omislil top manekenko?
Ja, magari iz Rusije. ..
Da jo vidim.
[/quote]

Bi ti dejansko napisal en primer (sicer ni iz Rusije), ampak glede na to, da sem pisal v prihodnjiku ti dam raje prijazni svetoval, da za začetek nekoliko izboljšaj svoje znanje slovenskega jezika, da ne bo čisto vsaka Tajka obvladala bolje od tebe. 😀

[/quote]

Eh, prej omenjeni Džingis Kan bi jo že, ampak kot sem dejal, ta neotesani nasilnež se ne bi kaj dosti zmenil za njene feministične nazore…

Kljub vsemu, se pa slovenska feministka boji za svojega moža, če ima Lojzek tajko.
[/quote]
Ja seveda. Normalna zenska je izbrala nekoga,ki ima enake preference kot sosedov Lojzek hahahaha.

Pol še dobro, da ti nisi v igri, a ne?
[/quote]

Milo rečeno se ne sekiram prav dosti. Ženske pozornosti in intime mi nikoli ni manjkalo. Zgolj povem svoje mnenje ker je splošni vtis, ki sem ga dobil ob prebiranju tvojih objav, dokaj slab. Lepo je, če se človek ceni kot oseba, ni pa lepo, ko to prerase v rivalstvo za zmago. V vaših objavah je čutiti negativen naboj. Moški smo skoraj de facto sovražnik in ti si zeeeeh… kaviar revolucionarka v besedah. Pričkanje za svoj orav po forumu ne bo prineslo konkretnih sprememb v družbi. Pa saj to verjetno že veš.

Sicer pa da smo na jasnem. Jaz nikomur ne branim svobode. Le trdno zagovarjam lastna načela, to pa. In ta po mojem le niso v nasprotju z ustavo in etično moralnimi načeli.

Eh, prej omenjeni Džingis Kan bi jo že, ampak kot sem dejal, ta neotesani nasilnež se ne bi kaj dosti zmenil za njene feministične nazore…
[/quote]

No … da ne bomo še kakšne o tebi rekli… ta tema ki si jo odprl ni ravno hvale vredna.

Bi ti dejansko napisal en primer (sicer ni iz Rusije), ampak glede na to, da sem pisal v prihodnjiku ti dam raje prijazni svetoval, da za začetek nekoliko izboljšaj svoje znanje slovenskega jezika, da ne bo čisto vsaka Tajka obvladala bolje od tebe. 😀
[/quote]

Glej, samokritika ni država poleg Kamčatke….torej če koga učiš slovenščine, v bodoče ne objavi takega skorpucala, kot zgoraj…. 😉

Milo rečeno se ne sekiram prav dosti. Ženske pozornosti in intime mi nikoli ni manjkalo. Zgolj povem svoje mnenje ker je splošni vtis, ki sem ga dobil ob prebiranju tvojih objav, dokaj slab. Lepo je, če se človek ceni kot oseba, ni pa lepo, ko to prerase v rivalstvo za zmago. V vaših objavah je čutiti negativen naboj. Moški smo skoraj de facto sovražnik in ti si zeeeeh… kaviar revolucionarka v besedah. Pričkanje za svoj orav po forumu ne bo prineslo konkretnih sprememb v družbi. Pa saj to verjetno že veš.

Sicer pa da smo na jasnem. Jaz nikomur ne branim svobode. Le trdno zagovarjam lastna načela, to pa. In ta po mojem le niso v nasprotju z ustavo in etično moralnimi načeli.
[/quote]

Pa saj te ne snubim. Zdiš se mi prepotenten zavarovanec vase…in teh res ne maram. Z moškimi se pa drugače kar dobro razumem…Seveda s tistimi, ki ne verjamejo v vojno med spoloma, ker je to nesmisel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close