Tajk je vse več, Slovenke spušnile ste!
ti imaš težave, rad bi si kupil tajko pa nimaš denarja, slovenke si pa migrante domov vozijo, tako da je strah prisoten, ostal boš sam…
Tipičen tip Slovenske ženske me ne zanima. Ženske brez ambicij, ki samo kuhajo, pospravljajo, rojevajo, umirajo, me ne zanimajo. Z tako “glupo” žensko ne bi shajal.
Tipicen ekstremno izkrivljen pogled zenske na svet okoli sebe. Sam bi napisal, da siris laz za lazjo. Pa temu sploh ni tako. Zenska, enostavno nimas tri ciste o cem govoris.
Vsaj v ZDA so delali ze temeljite raziskave o tem kdo kaj kupuje, kdo spremlja sport, kdo potuje, kdo nabija racunalniske igrice, kdo… Reference za vse to sem dal ze kak mesec ali dva nazaj. Z izjemo par podrocij, ste zenske ne le dalec vecji potrosnik stvari, storitev IN tehnologije. Mene je recimo zelo presenetlo, da so celo racunalniske igrice postale domena starih zensk. No kidding! Moski se vedno dominira ustvarjanje, sljakanje, R&D. Zato pa je zenska tista, ki trosi in uziva!!! Skratka, imas POPOLNOMA izkrivljen pogled na svet. In, kar je pri ce bolj pomembno, gig is up, ko moski izgubi zeljo po hiperprodukciji za zadovoljevanje potreb drugih, druzine, zene ali druzbe kot celota. Game over!
[/quote]
Pa seveda imam skrivljen pogled na svet.
Samo malo si poglej koliko denarja se obrača samo v fuzbalu.
Pa kje je že ameriški fuzbal, boks, razne dirke, f1, hokej…ni da ni.
Itak da je to vse za ženske, ni dileme.
Si nam ti povedal, pol bo že držalo.
Pač ne morete in zmorete premagati produkta več milijonov let evolucije. Brez skrbi, vas noben moški kmalu ne bo več povohal (pustimo sedaj copatarje, ki jih imate doma), pa bo volk sit in koza cela. Normalni moški se bodo ukvarjali z normalnimi nefeminističnimi ženskami (it happens da so to očitno pretežno iz drugih koncev sveta), psihični kastriranci pa ostanejo vam. No, saj greste lepo skupaj, ni kaj.
[/quote]
Nama pač ostane, da imava različna mnenja, kaj je “normalen moški”.
Zate je to tisti, ki mu pride samo ob popolnoma nezahtevni podrejeni ženski, ki nima svojega mišljenja, ne govori sploh, samo kima in mirno stoji v kotu, kadar ravno ne čisti, kuha ali seksa.
Zame je pa to enakopraven partner, s katerim si deliva dobro in slabo, s katerim lahko padeva v debato, ustvarjava projekte, se skupaj zabavava, smejiva, jokava, delava…
In glede kastriranosti . tisti tvoji niti kastrirani ne bi mogli biti, ker bi za to že v štartu sploh morali imeti jajca za se soočiti z resnično žensko in ne samo z molčečo in poslušno lutko…
Še enkrat poglej, recimo, orožarstvo farmaciji ne seže do kolen. In tako naprej… Oba z dixijem ga sekata. Svet je preveč zapleten za tako debato.
[/quote]
Aja? A farmacija je pa samo za ženske, al kako?
A to si pogruntal, ker je večina farmacevtk v lekarnah žensk? LOL
Aja? A farmacija je pa samo za ženske, al kako?
A to si pogruntal, ker je večina farmacevtk v lekarnah žensk? LOL
[/quote]Pa pizda si ti hlod. Skoz pišem da denar nima nobene veze s spolom. Obereš vsakega, ki ga lahko. Poznam pa farmacijo in vem kakšni denarji so v njej. Matr tvoje teorije zarote, no. A res nimaš več kot treh razredov narejenih?
Kolikor se da razbrati, se prodajajo za drobiz in to celo, da se odpovejo porodniskim dopustom, partnerju, zivljenju,… Samo prodas ji zgodbico o “neodvisnosti” in “financni samostojnosti” in ze imas suznjo, bolj zvesto od vsakega cucka. Naivnost par excellence je del osnovne opreme in ni potrebno doplacevati.
Kolikor se da razbrati, se prodajajo za drobiz in to celo, da se odpovejo porodniskim dopustom, partnerju, zivljenju,… Samo prodas ji zgodbico o “neodvisnosti” in “financni samostojnosti” in ze imas suznjo, bolj zvesto od vsakega cucka. Naivnost par excellence je del osnovne opreme in ni potrebno doplacevati.
[/quote]
Nekatere pa res.
Pa seveda imam skrivljen pogled na svet.
Samo malo si poglej koliko denarja se obrača samo v fuzbalu.
Pa kje je že ameriški fuzbal, boks, razne dirke, f1, hokej…ni da ni.
Itak da je to vse za ženske, ni dileme.
Si nam ti povedal, pol bo že držalo.
[/quote]
Kot receno, zivis v preteklem stoletju, ko so bili moski med 15 in 25 letom najvecji potrosniki racunalnih iger. Medtem ko so danes to starejse zenske. Casi se spreminjajo. Podobna dinamika velja tudi za nastete sporte. Zensk je ze vec kot tretjina. Za Slovenijo res ne vem. Vsakakor pa v ZDA.
Kot receno, zivis v preteklem stoletju, ko so bili moski med 15 in 25 letom najvecji potrosniki racunalnih iger. Medtem ko so danes to starejse zenske. Casi se spreminjajo. Podobna dinamika velja tudi za nastete sporte. Zensk je ze vec kot tretjina. Za Slovenijo res ne vem. Vsakakor pa v ZDA.
[/quote]
Kdo pa govori o računalniških igrah? Jaz ne.
Zate je to tisti, ki mu pride samo ob popolnoma nezahtevni podrejeni ženski, ki nima svojega mišljenja, ne govori sploh, samo kima in mirno stoji v kotu, kadar ravno ne čisti, kuha ali seksa.
Zame je pa to enakopraven partner, s katerim si deliva dobro in slabo, s katerim lahko padeva v debato, ustvarjava projekte, se skupaj zabavava, smejiva, jokava, delava…
In glede kastriranosti . tisti tvoji niti kastrirani ne bi mogli biti, ker bi za to že v štartu sploh morali imeti jajca za se soočiti z resnično žensko in ne samo z molčečo in poslušno lutko…
[/quote]
Ves kdo je “normalen moski”? Tisti, ki zivi v skladu z mosko naravo. Ta pa mu “narekuje” vse kaj drugega kot to kar bi tebi, zenski, ustrezalo.
[/quote]
Smo mal debatirali na šihtu, jebat ga, nič za delat:-))… Nihče v debatnem krožku ne pozna dedca, ki ima, ali bi si sploh želel imeti tako žensko. Na osnovi tega vzorca bi zaključil, da tvoje predpostavke sekajo mimo. torej spet misliš, da nekaj veš bolje od tistih, ki se jih to direkt tiče. Tvojih hardcore šovinistov na teh tleh ni več od kar so se pojavile prve kočije brez konj.
Ves kdo je “normalen moski”? Tisti, ki zivi v skladu z mosko naravo. Ta pa mu “narekuje” vse kaj drugega kot to kar bi tebi, zenski, ustrezalo.
[/quote] Sem šel malo listat po tvoji knjigi, ki si jo objavil in poslušat ronina. Pa matr, kdo bo poslušal to jamranje. Žal popolnoma nezanimivo, pa čeprav se v osnovi v nekaj stvareh strinjam s steboj.
Pa ****** si ti hlod. Skoz pišem da denar nima nobene veze s spolom. Obereš vsakega, ki ga lahko. Poznam pa farmacijo in vem kakšni denarji so v njej. Matr tvoje teorije zarote, no. A res nimaš več kot treh razredov narejenih?
[/quote]
Aja zdej si me spomnil, zakaj se nisem več hotla s tabo menit….Hvala ti.
[/quote]
Ja. Ti recimo?
Ti še v življenju nisi spoznal ženske, ki bi bila po tvoji teoriji ok. Torej to pomeni da je s polovico človeštva vse narobe, s tabo pa seveda nič.
Pa jasno.
Aja zdej si me spomnil, zakaj se nisem več hotla s tabo menit….Hvala ti.
[/quote]
Ker poznam farmacijo:-)? Enako. Prav tista debata, o kateri sem pisal. Tvoje popolno prepričanje vase, da imaš prav, čeprav po mojih izkušnjah nimaš blage veze. Razen, če res živiš v nekem kraju, ki je obtičal par stoletij za časom, ali pa si nekje precej daleč stran. V tem primeru, se ti globoko opravičujem in skupaj s teboj objokujem tvojo nesrečo.
Opa… še ena varianta je- da smo vsi, ki jih sam poznam tako super, da si ne znam predstavljat, da je na svetu tudi kakšen kreten. Zelo možno, pravzaprav…
Medtem ko feminsitike tukaj debatirate, so že na poti novi kontigenti Tajk. 😛
Ja. Ti recimo?
Ti še v življenju nisi spoznal ženske, ki bi bila po tvoji teoriji ok. Torej to pomeni da je s polovico človeštva vse narobe, s tabo pa seveda nič.
Pa jasno.
[/quote]
Danes je celotna paradigma odnosa med zensko in moskim konstrukt aktualnih druzbenih norm, ki so skregane tako z mosko kot zensko naravo.
Moski, ko enkrat razume zensko naravo, razliko med short game (dating) in long game (marriage) in metodami, ki jih zenske za manipuliranje podzavestno uporabljate. Ko enkrat dojame, da ste v svoji osnovi egoisticen organizem, katerega cilj je skozi manipulacijo izoblikovati “kandidata” v predanega suznja za dolgorocno ekstrakcijo vsestranskih koristi. In ko koncno spozna kaj dejansko dobi v zameno. Par let seksa. Takrat meski VE, da je vas “pravi moski” navaden beta copatar.
Zato pravi moski raje “vztraja” v vlogi moskega s katerim zenske uzivate preden se podate v lov za svojim osebnim copatarjem. Gre za “vlogo” katere osnova je vzajemni uzitek brezdolgorocnih obljub in zakonsko dolocenih obveznosti.
Ali, ce ilustriram na primeru danasnjega casa:
Pravi moski je tip, ki z zensko prezivi burni mesec seksualnega izzivljavanja in na splosno uzivaskega zivljenja. In tako od ene do druge. Medtem, ko je vas “pravi moski” tip katerega po tem, ko imate z njim zeljeno stevilo otroke, locite, da vam naslednjih 20 let lahko placuje prezivnino.
Mogoče pa tokrat le ne boš ostal na suhem. 😛
[/quote]
Vazno, da Slovenke ostanete “suhe”, a ne? Hahaha…
Sem v domačem timu čisto lepo podrejena, ker je fekt, da je dedec bolj moder od mene. Sicer ravno ne stojim molčeča v kotu :)) ampak pametujem vsepovprek mu pa tudi ne.
Za računalnike, avtomobile, motorje in šport pa jaz vsekakor več zapravim :))
Upam, da me ne bo zamenjal za ksno tajko. Bom mal bolj azijsko zacela kuhat, pa eyeliner mal dalj potegnila 🙂
Samo se noge mu zacni prati, pa si zmagala. 😀
[/quote]
Močno upam, da pa tokrat ostanem na suhem, ker mi Tajlandke ne pašejo, so majhne k un debelušček iz Kranja, ki ga baje žena pita kot da bi šlo za ‘kapitalni zakol’. 🙂
Dobra :)))
Samo se noge mu zacni prati, pa si zmagala. 😀
[/quote]
Z največjim veseljem 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.