Tajk je vse več, Slovenke spušnile ste!
V resnici si večina ljudi najde partnerja s podobnim kulturnim poreklom. Zveza pač na dolgi rok lažje preživi, če je manj dejavnikov, okrog katerih se je potrebno partnerjema prilagajati ali o njih sklepati kompromise.
Namerno sem napisala kulturno in ne etnično poreklo, saj recimo v ZDA lahko vidiš veliko etnično mešanih parov, vendar bodo običajno ti iz podobnega socialnega oziroma ekonomskega razreda, s podobno izobrazbo, interesi, vrednotami, mentaliteto. Če iščeš žensko samo za zabavo in seks, vse to seveda nima takšnega pomena. Če si omisliš vzdrževano spremljevalko, bo to ravno tako drugače, ker gre tam za specifičen ekonomsko socialni odnos.
V vseh ostalih primerih pa več odstopanja v zgoraj omenjenih in še kakšnih drugih dejavnikih pomeni več prilagajanja in sklepanja kompromisov za oba, kar večini ljudi ne odgovarja.
Poleg tega moraš upoštevati tudi to, da so določenemu deležu belcev azijke neprivlačne itd. Še med belkami imajo svoj najljubši “tip” (mediteranke, skandinavke itd.).
Skratka tale tvoja teorija ne drži.
[/quote]
Sesutje brskalnika je naredilo svojo. Se enkrat pa se mi ne da pisat. Zato tokrat le na kratko.
Skoda, da napisano zne zmores videti skozi filter globalizacije in feminizma. Namrec, posledica feminizma je sesutje odnosov med spoloma. Zahodnjakinje ste postale neznosne. Posledica globalizacije pa dostopnost alternativ.
Do sprememb seveda ne pride cez noc. Se pa ze lep cas odvijajo. In to ravno v smer, ki sem jo opisal.
Cemu se zahodni expati masovno locujejo od svojih (zahodnih) zena s katerimi imajo menda toliko tega skupnega? Zato, ker smo moski raje z lepso, postavnejso in 10, 20, 30, … let mlajso FEMINILNO zensko.
To ni mnenje. To ni teorija. To je praksa. In ti tipi niso nezreli luzerji, ki jih nobena noce, ipd. Niti zenske “kupujejo”. V globalnem svetu so zmagovalci. Njihove zahodne soproge pa luzerke.
A res mislis, da je ideal 60-letnika zveza s tipicno domisljavo mozaco, ki bi ga v imenu “enakosti” dominirala? Da ne bi bil raje s prilagodljivo 30-letno feminilno zensko?
FYI, zveza z bistveno mlajso feminilno zensko zahteva neprimerno manj truda, prilagajanja, kompromisov, … kot zveza s sodobno zahodno feministko.
Ejga, če te ne bi zanimale (žulile) slovenke, niti tajke… te teme ne bi bilo. Tko da lepo pojdi ti bučke prodajat komu drugemu. :-))
[/quote]
Še enkrat dobor preberi, kaj mi prija, pa ti bo jasno, zakaj ta tema. Ok, tebi najbrž res ne, ker si še posebej bukov. :-))
Hočeš nočeš, se slovenskemu babovju in tistemu poslovenjenemu iz bivše juge, še slabše piše, kot je. Tujk iz vseh koncev je vse več in čoknjena slovenka ali poslovenjena balkanka v osnovi odpadeta.
Ja, itak zate in tebi podobne odpadejo. Ti in tebi podobni so zanimivi ženska. tkorekoč golim in bosim. Tko da se rajš zamisli kaj je narobe s tabo, da te rajš zamenjajo za psa ali pa vibrator, osovražene Slovenke in poslovenjene južnakinje.
Ja, itak zate in tebi podobne odpadejo. Ti in tebi podobni so zanimivi ženska. tkorekoč golim in bosim. Tko da se rajš zamisli kaj je narobe s tabo, da te rajš zamenjajo za psa ali pa vibrator, osovražene Slovenke in poslovenjene južnakinje.
[/quote]
Eh, ubogo mrtvocelično bitje, kaj boš ti zame vedelo, če ne veš kje se te lastna rit drži.😅
21 strani wauuuw..kakšen strah in trepet pred eno Tajko deškega izgleda….:)))
V lotosovem cvetu imajo skrivnost….moški vedo o čem govorim 🙂
Hja… ribe menda smrdijo. Ampak zato so vpeljali simbol vrtnice. Lotosov cvet? Lahko sem rasist, a ni je čez mediteransko vrtnico. 😉
Hja… ribe menda smrdijo. Ampak zato so vpeljali simbol vrtnice. Lotosov cvet? Lahko sem rasist, a ni je čez mediteransko vrtnico. 😉
[/quote]aaaaaa niste vi enkrat dopustovali na Tajskem…ena zgodba se je pojavila…menda izmišljena z vaše strani…ja, če ni izkušenj se niti blefirat ne da hahahaaaa 🙂
Seveda, mediteransko vrtnico…jas bi tud tem aziatkam oči spraskala….ko so stegovale kremple po mojem
aaaaaa niste vi enkrat dopustovali na Tajskem…ena zgodba se je pojavila…menda izmišljena z vaše strani…ja, če ni izkušenj se niti blefirat ne da hahahaaaa 🙂
Seveda, mediteransko vrtnico…jas bi tud tem aziatkam oči spraskala….ko so stegovale kremple po mojem
[/quote]
Ne. Morda sem kaj natvezil na podlagi selitve bivšega sodelavca, tako da sem imel nekaj informacij iz prve roke onkraj turističnih iluzij. A nisem še zašel tja ne. Lotosovi cvetovi me tozadevno ne ganejo. :-)))
Ne. Morda sem kaj natvezil na podlagi selitve bivšega sodelavca, tako da sem imel nekaj informacij iz prve roke onkraj turističnih iluzij. A nisem še zašel tja ne. Lotosovi cvetovi me tozadevno ne ganejo. :-)))
[/quote] Saj vas ne smejo, ker ste poročeni.
Jza imam raje Čehinje kot Tajke, trenutno sem pa na mladih Romunkah, no ne glih ta trenutek, ampak na splošno.😅
Saj vas ne smejo, ker ste poročeni.
[/quote]
Tukaj si bom pa dovolil manjši popravek: poročen sem, da bi mogel vedno znova vonjati to vrtnico. Ne gre mešati vzroka in posledice. 😉
Jza imam raje Čehinje kot Tajke, trenutno sem pa na mladih Romunkah, no ne glih ta trenutek, ampak na splošno.😅
[/quote] 🙂 verjamem…pri Tajkah je red in disciplina…niso za vsakega….
Tam ni pogledov za sosedovo Franciko..
Romunka? :))) rade delajo vi pa tako rabite 😉
Tukaj si bom pa dovolil manjši popravek: poročen sem, da bi mogel vedno znova vonjati to vrtnico. Ne gre mešati vzroka in posledice. 😉
[/quote] Pišete…Lotosovi cvetovi me ne ganejo….
odgovarjam…da vas ne smejo, ker ste poročeni. 🙂
Kolk videvam in poslušam soseda, nebi mogel boljše izbrati. Par let nazaj je poročil 18 letno Vietnamko. Poslušna, prijazna, skrbi za njune otroke in vsa hišna opravila. V stari hiši zraven živi vsa njena družina (3 mlajše sestre, 4 mlajši bratje, ata, mama). Polomljeno slovensko govorijo vsi razen njenih staršev, vsi pa tekoče angleško.
Zadnje case opazam da se moski veliko bolj razumejo z azijkami pa to.
Ti hočeš žensko, ki bo zarad tebe samo zato, da ne bo živela v revščini v svoji državi? Good luck, you’ll need it.
Ker samo kimajo in grejo na kolena. Pa še sestre pripeljejo s sabo za rezervo, da ni krize na tiste dneve v mesecu.
Mi je dovolj, ko preberem POSLUŠNA, PRIJAZNA, SKRBI za njune otroke in hišna opravila.
On pa kaj? Šlic na hlačah odpre in na računu minimalca, kar je zanjo itak bogastvo, v primerjavi z razmerami v Vietnamu?
Slovenci hočejo ženske sužnje, ne pa žensko, pri kateri mora bit dec pravi dec.
Mi je dovolj, ko preberem POSLUŠNA, PRIJAZNA, SKRBI za njune otroke in hišna opravila.
On pa kaj? Šlic na hlačah odpre in na računu minimalca, kar je zanjo itak bogastvo, v primerjavi z razmerami v Vietnamu?
Slovenci hočejo ženske sužnje, ne pa žensko, pri kateri mora bit dec pravi dec.
[/quote]
Ne bit zagrenjena, ce komandantke Stanke nihce ne zeli prenasati. Se bo treba ozreti za sodobnimi “migranti”. Ti so dovolj potrebni in zeljni sugar mame, da bodo z vami potrpeli tistih par let do drzavljanstva. 🙂
[/quote]
Slava internetu, brez njega bi ti bil brez Čehinj in Romunk. Verjeno še slabšega razpoloženja, kakor si že sicer. :))
Če nisi tolk moškega, da bi te ženske hotele, potem si pač kupiš tako, ki nima izbire.
Logično.
Jaz to absolutno pozdravljam v upanju, da bo potem kakšen odstotek zagrenjenih in žolčnih zmerjanj žensk na MONu manj.
Slovenke se mogoče izkažejo kot ljubice. Tam se res dajejo. Doma bi vladale.
Vzameš Tajko, ki je na dolgi rok plus, ker je delovna in ne teži.
Avion je 300 evrov, to so tri večerje, ki jih zelo hitro zabiješ na Slovenki.
Slovensko pa sem pa tja po**kaš kakšno. Itak rade dajejo.
Tako mlada pa že slovenka ni iz trte zvita izjava.
Na morju jih vsak dopust pof**am kakšnih 5. Ponavadi govorim kar Srbohrvaško, hahaha.
Forum je zaprt za komentiranje.