Tajk je vse več, Slovenke spušnile ste!
Ne bit zagrenjena, ce komandantke Stanke nihce ne zeli prenasati. Se bo treba ozreti za sodobnimi “migranti”. Ti so dovolj potrebni in zeljni sugar mame, da bodo z vami potrpeli tistih par let do drzavljanstva. 🙂
[/quote]
Sem poročena s postavnim Slovencem, ki se zna postavit zase, za svojo ženo in otroke. Tudi otroke vzgajava tako, da znajo na primeren in kulturen način izrazit svoje mnenje, da so spoštljivi, ko je to treba, da pa niso vodljive ovce, ki samo poslušno kimajo, po njih pa lahko vsi teptajo. Še posebej pri sinu je mož zelo pazljiv, da mu tudi z zgledom pokaže, da so ženske vredne spoštovanja, da niso na svetu samo zato, da služijo moškemu. Je bilo pa pri nama tako… oba sva imela pri nasprotnem spolu veliko izbire, nisva skupaj iz obupa, ampak iz ljubezni. Ker sva tako želela, ne ker naju je življenjska situacija pahnila v to. Kar groza me spreleti, ko pomislim, da tam ena ženska vsak dan prenaša enega nadutega ukazovalnega moškega. Pa da mu mora biti kot zgledna žena še vedno na razpolago za seks. Samo zato, ker se je rodila na napačnem koncu sveta. Ni lahko takšno življenje za žensko, ponavadi ga osmislijo otroci, moški pa definitivno ne.
Kratek povzetek: doma imaš brezjajčno copato. Otroke vzgajata v hlapčevske mevže.
[/quote]
LOL
verjetno bo res bolje, da si kupiš Tajko in se delaš, da si mož in gospodar 😂😂😂
LOL
verjetno bo res bolje, da si kupiš Tajko in se delaš, da si mož in gospodar 😂😂😂
[/quote]
Vzhodnoslovanska ponudba works good enough for me. 🙂
Super, damo da uživate pri igranju 😁
[/quote]
Danes imaš fiksacijo name? :)))))))))))
Nimam – evo, roke stran 😬
[/quote]
Presneto, a si zavarovana in hočeš pobrati keš???
Presneto, a si zavarovana in hočeš pobrati keš???
[/quote]
Pa neee bučko – MOJE roke stran – te pustim na miru sem hotela rečt😂😂
Pa neee bučko – MOJE roke stran – te pustim na miru sem hotela rečt😂😂
[/quote]
Vem, ampak se mi je zdelo na mestu biti duhovit. 😛
Primer naduto dominantnega nezenstvenega razmisljanja. In s taksno osebo lahko na dolgi rok shaja le pozenscena picka od tipa. Nazadnje sem na eno taksno slovensko druzino naletel na mestni turi v Santiagu, Chile. Dokaj dominantna in ne prevec apetitlih ~50-letnica z vsaj 20kg prevec. Recimo kaksna visja svetnica JU. Nikoli prav blizu nje pa je bil domaci pudelj, ~55-letni sivolasec, postaven, kak manager, ki je vedno znova malo po svoje odlutal. Ze ve zakaj, lol. In dva sinova okoli polnoletnosti. Prav videlo se jima je, da sta produkt indoktriniranosti, ki jo opisujes. Ko bi tip samo vedel kako bi lahko zivel, ce bi bil samski. Tako pa lahko ob zavaljeni mozaci le drka na wc-u, po tem ko ga mozaca zvecer “spuca” kot malega froca. Ob tem pa se tolazi, da ima sinova. Brez da b i se zavedal v kaki picki ju je pomagal vzgojiti. Such is life… 😉
[/quote]
Jp, ne ve, kaj zamuja, lahko bi imel robota za masturbacijo, tako kot ti , LOL
Primer naduto dominantnega nezenstvenega razmisljanja. In s taksno osebo lahko na dolgi rok shaja le pozenscena picka od tipa. Nazadnje sem na eno taksno slovensko druzino naletel na mestni turi v Santiagu, Chile. Dokaj dominantna in ne prevec apetitlih ~50-letnica z vsaj 20kg prevec. Recimo kaksna visja svetnica JU. Nikoli prav blizu nje pa je bil domaci pudelj, ~55-letni sivolasec, postaven, kak manager, ki je vedno znova malo po svoje odlutal. Ze ve zakaj, lol. In dva sinova okoli polnoletnosti. Prav videlo se jima je, da sta produkt indoktriniranosti, ki jo opisujes. Ko bi tip samo vedel kako bi lahko zivel, ce bi bil samski. Tako pa lahko ob zavaljeni mozaci le drka na wc-u, po tem ko ga mozaca zvecer “spuca” kot malega froca. Ob tem pa se tolazi, da ima sinova. Brez da b i se zavedal v kaki picki ju je pomagal vzgojiti. Such is life… 😉
[/quote]
Ti o zivljenju tega para ne ves nic. Ti si samo svoj zakljucek potegnil, ki temelji na tvojih kompleksih.
Ljudje se staramo, ti bi bil rad vecno mlad in imel ob sebi vecno mlado ustrežljivko. Ni mozno. To je samo fikcija
Večnost je fikcija
Po izgledu sodec se je tip prav dobro staral. Kar pa za soprogo ne bi mogel reci. Nekako tipicna fizicno zanemarjena 50-letnica, ki misli, da lahko z malo boljsimi cotami to skrije. Bolje, da niti ne pomislim kako zgleda ko vse te cote dol odletijo. Pri komentiranju tega dela na plano udarijo kvecjemu tvoji kompleksi, ker vsezivljensko neukvarjanje s sportom 50-letnico vec ali manj predvidljivo pripelje do taksnega stanja. Telo brez vsake oblike. Ogaben prehod iz kolkov na trebuh. Povesena kos speha namesto riti, ker ni v zivljenju naredila 100 pocepov. Itd. S tem zenska jasno pove kako malo ji je mar za to, da ostaja seksi. Sicer pa se lahko vecina forumasic za podobno sceno le v spegu pogleda. Niti 50 let ne rabite imeti. By the way, moja postava je se precej boljsa od postave tega gospoda.
Sicer se mi je zdelo cool, da so se kot druzina s prakticno odraslima otrokoma podali na pot. V tem oziru so redkost. Podobno familijo sem pred leti srecal v jacuziju enega resorta na otoku Kauai. Ampak to ocitno umikanje tipa od familije, sploh zene, mi je dalo jasno vedeti kako zelo odtujen je. Njegova vloga je denarnica. Zena pa dirigira. To mi je povedala tudi njena tipicno “ponosna” drza matrone, ki se ima na racun tuje denarnice za oh in sploh.
Po obnasanju sinov pa mi je jasno, da je ata se vedno blue pill naivko, ki se prepricuje kako uspesno druzino ima in da je to smisel njegovega obstoja, pa ceprav je predvsem picka svoje zene. Ampak ker si alternative niti zamisliti ne more, pac verjame, da je to kar ima pac to kar zivljenje je. Pa se ponesen je na trulo jabolko z kvazi lepo povrsino. Ampak mojo oko sokolovo vidi… 😉
[/quote]
V zakonu in zivljenju je veliko pomembnejših stvari kot je samo fizicna lepota in mladost do konc življenja. Jutri se lahko clovek opece in postane grd.. Imeti ob sebi zanesljivega in ljubečega ter spostljivega partnerja je vredno najvec.
Na lepoto smo gledal kot na najpomembnejšo stvar v zivljenju , ko smo bili najstniki in zeleni.. Ze davno smo to prerastli..
Kako pa ti ves da je njegova naloga denarnica.? To da on placuje se ne pomeni nic. Kaj ce je ona bogata.?
O tej druzini ne ves nic,vse to so samo tvoja predvidevanja kako naj bi oni ziveli. Ustvaril si si sliko,ki jo zelis videti..da bi vedel kaj in kako bi moral druzino dobro spoznati.
Druzine niso noben bav bav kot vsi ga ti predstavljas. Imamo dobre in slabe dneve,vcasih nam pase tudi malo samote ,kar pa ne pomeni,da bi nam bilo brez druzine lepse in da bi bili srecnejsi.
Se pravi svetuješ, da vzamem grdo, povprečno, težko slovenko, ker mogoče se bom enkrat opeku in bom rabu nekoga da me neguje.
Negovala me bo Tajka in Filipinka. Slovenka bo zapravljala moj denar.
Malo morgen oziroma F̄ạn.
V zakonu in zivljenju je veliko pomembnejših stvari kot je samo fizicna lepota in mladost do konc življenja. Jutri se lahko clovek opece in postane grd.. Imeti ob sebi zanesljivega in ljubečega ter spostljivega partnerja je vredno najvec.
Na lepoto smo gledal kot na najpomembnejšo stvar v zivljenju , ko smo bili najstniki in zeleni.. Ze davno smo to prerastli..
Kako pa ti ves da je njegova naloga denarnica.? To da on placuje se ne pomeni nic. Kaj ce je ona bogata.?
O tej druzini ne ves nic,vse to so samo tvoja predvidevanja kako naj bi oni ziveli. Ustvaril si si sliko,ki jo zelis videti..da bi vedel kaj in kako bi moral druzino dobro spoznati.
Druzine niso noben bav bav kot vsi ga ti predstavljas. Imamo dobre in slabe dneve,vcasih nam pase tudi malo samote ,kar pa ne pomeni,da bi nam bilo brez druzine lepse in da bi bili srecnejsi.
[/quote]
[/quote]
Nic ne namigujem.. Vzemi ti kogar hoces
Opece se lahko tudi tajka ali filipinka..ni nujno da se ti,jo bos negoval in trosil denar za njene rane ali bos sel po drugo ki bo lepa.? :)) kaj pa ce pride mimo boljsi ponudnik,ki ji lahko ponudi vec od tebe.?mislis da tajke od zraka zivijo.?
Eno je domisljija drugo realnost..za denar te bo negoval vsak,ki si mu priporavljen placat ,ljubezni in spostovanja se ne da kupiti, ne pri tajki ne pri slovenki..vse ostalo lahko kupis ,vse kar ti srce pozeli..lahko kupis sluzkinjo,seks,kuharico,vzgojiteljico..samo ni nujno, da te ljubi in spostuje,nujno je da opravi svoje delo kot je treba- ker je placana zanj..
Zelencki ste se zelencki
Grda kako pa kaj tvoj lepi mož?
Misliš, da se ni poročil s teboj zaradi denarja? 😃
[/quote]
“Kaj pa ce je ona bogata?” Seveda je situirana. Na racun moza ali starsev. Zensk, ki so same nakaj ustvarile je za vzorec. Na lestvici najbogatejsih Americanov, se je 97% zensk znaslo na tuj racun. Tako kot ti se kitijo s tujim perjem. Osebno spostujem tiste, ki so ustvarili, ne tiste, ki ustvarjeno le imajo/koristijo/oddajajo/itd.
A nisem napisal, da se mi zdi cool, da s prakticno odraslima otrokoma se vedno potujejo kot druzina? Impresivno. In pohvale vredno. Za to potrebujes precej vec kot le denar in cas. Pa se tega velika vecina nima. Zal pa se z avijona vidi kdo je tisti, ki se je za ta uspeh zrtvoval. V tistih par urah, ki sem jih prezivel s to druzino, sem vse to videl. Tudi slisal nefiltrirano verzijo komuniciranja, ker so si v druzbi samih tujcev mislili, da jih nihce ne razume.
Statistika pravi, da je 60% porocenih osamljenih. 60%! Ceprav so “obdani” z otroci, partnerjem, itd. Samo kaj ko se partnerja vec davno ne “stekata”. V bistvu imata en drugega poln kura.c. in zivita mimo drugega. Tako kot nenazadnje tudi velika vecina forumasic v dolgoletnih zakonih. Tako veste, da gre za resnico. Dinamika med pari, ki so se vedno “into each other” je precej drugacna. 😉
Zakaj jaz nimam bogatih staršev?😭
Babe hočjo samo gnar.
😢
“Kaj pa ce je ona bogata?” Seveda je situirana. Na racun moza ali starsev. Zensk, ki so same nakaj ustvarile je za vzorec. Na lestvici najbogatejsih Americanov, se je 97% zensk znaslo na tuj racun. Tako kot ti se kitijo s tujim perjem. Osebno spostujem tiste, ki so ustvarili, ne tiste, ki ustvarjeno le imajo/koristijo/oddajajo/itd.
A nisem napisal, da se mi zdi cool, da s prakticno odraslima otrokoma se vedno potujejo kot druzina? Impresivno. In pohvale vredno. Za to potrebujes precej vec kot le denar in cas. Pa se tega velika vecina nima. Zal pa se z avijona vidi kdo je tisti, ki se je za ta uspeh zrtvoval. V tistih par urah, ki sem jih prezivel s to druzino, sem vse to videl. Tudi slisal nefiltrirano verzijo komuniciranja, ker so si v druzbi samih tujcev mislili, da jih nihce ne razume.
Statistika pravi, da je 60% porocenih osamljenih. 60%! Ceprav so “obdani” z otroci, partnerjem, itd. Samo kaj ko se partnerja vec davno ne “stekata”. V bistvu imata en drugega poln kura.c. in zivita mimo drugega. Tako kot nenazadnje tudi velika vecina forumasic v dolgoletnih zakonih. Tako veste, da gre za resnico. Dinamika med pari, ki so se vedno “into each other” je precej drugacna. 😉
[/quote]
Moskih ki so iz nic sami ustvarili veliko je enako majhen procent. Ponavadi prevzamejo ze dobro stoječa podjetja in ravno tako dedujejo. Ni vsak moski na tem svetu vse sam ustvaril..mi v odraslem svetu to vemo, vi v plenickah pa se fantazirate. Iz nic je zacel eden, tradicijo in biznis so pa nadaljevali ter povecali premozene potomci in za njimi njihovi potomci itd..
Kaksna razlika je tocno ali podjetje prevzame sin ali hci.? Nobene razlike ni. Kaksna razlika je ali podeduje sin ali hci.?denar je denar
Ti si pac sovinist in gledas samo ali je moski ali zenska. Jaz sem realist in gledam obratno.. Spoštujem tistega, ki mi nosi denar ali bolje tistega, ki kupi od mene. Vseeno mi je ,je to moski ali zenska, vseeno mi je je kupil s podedovanim ali popolnoma svojim denarjem. Namisljeno postovanje in visoka sovinisticna ali feministična kultura in ločevanje kupcev po spolu, men računov ne placa, ampak njihov denar. Jaz vzamem brez vseh zadržkov, tako od moskih kot od zensk,tako od tistih cigar denar je podedovan ali cisto samostojno zaslužen
,upam pa da ti visoko moralno bitje zavrneš placilo vseh zensk, katerih denar je podedovan in pa podjetij, ki jih je hci prevzela od prednikov.. in sprejemaš samo denar od moskih , ki so vse sami zaslužili.
Zakaj vas ni v praksi (vecinoma ste samo na besedi) vec takih kot si ti, moralno omejenih,trdnih za svojih prepricanjih ,ker potem bi bila jaz miljarderka.
Pa se drzis,si zvest svojemu sovinisticnemu prepricanju.?nisi, ker pri denarju se vse konca..to midva oba veva kajne..
Sem pa jaz malo napacna oseba..me nihce ne bo preprical v nakup buck, ce se mi res ne jedo..:))
Nesposobni butlji z majhnim onetom.
Moskih ki so iz nic sami ustvarili veliko je enako majhen procent. Ponavadi prevzamejo ze dobro stoječa podjetja in ravno tako dedujejo. Ni vsak moski na tem svetu vse sam ustvaril..mi v odraslem svetu to vemo, vi v plenickah pa se fantazirate. Iz nic je zacel eden, tradicijo in biznis so pa nadaljevali ter povecali premozene potomci in za njimi njihovi potomci itd..
Kaksna razlika je tocno ali podjetje prevzame sin ali hci.? Nobene razlike ni. Kaksna razlika je ali podeduje sin ali hci.?denar je denar
Ti si pac sovinist in gledas samo ali je moski ali zenska. Jaz sem realist in gledam obratno.. Spoštujem tistega, ki mi nosi denar ali bolje tistega, ki kupi od mene. Vseeno mi je ,je to moski ali zenska, vseeno mi je je kupil s podedovanim ali popolnoma svojim denarjem. Namisljeno postovanje in visoka sovinisticna ali feministična kultura in ločevanje kupcev po spolu, men računov ne placa, ampak njihov denar. Jaz vzamem brez vseh zadržkov, tako od moskih kot od zensk,tako od tistih cigar denar je podedovan ali cisto samostojno zaslužen
,upam pa da ti visoko moralno bitje zavrneš placilo vseh zensk, katerih denar je podedovan in pa podjetij, ki jih je hci prevzela od prednikov.. in sprejemaš samo denar od moskih , ki so vse sami zaslužili.
Zakaj vas ni v praksi (vecinoma ste samo na besedi) vec takih kot si ti, moralno omejenih,trdnih za svojih prepricanjih ,ker potem bi bila jaz miljarderka.
Pa se drzis,si zvest svojemu sovinisticnemu prepricanju.?nisi, ker pri denarju se vse konca..to midva oba veva kajne..
Sem pa jaz malo napacna oseba..me nihce ne bo preprical v nakup buck, ce se mi res ne jedo..:))
[/quote]
Ker nisi v zivljenju nic zasluzila seveda spostujes zgolj denar. In tiste, ki ti ga dajejo. Vem. Vseeno pa hvala, da si se sama napisala.
FYI, brez podedovanega bi bila navadno povprecno sranje na jurju in sica place, ki se v prometnih konicah v starem Cliotu drenja na poti do/iz brezvezne povprecne sluzbe. 30 let bi odplacevala brezvezno podpovprecno stanovanje na obronku mesta. Na dopust bi hodila tako kot preostala vecina, na hrvasko obalo v brezvezni drugorazredni apartma, kjer bi druzinici za kosilo vsak dan skuhala brezvezno enoloncnico iz fasungo, ki bi si jo pripeljala iz Slovenije.
Spostovati tistega, ki nekaj ustvari, nima veze s sovinizmom, maciznom, ipd. Zal je pac tako, da je 97% zensk na lestvici najbogatejsih do “svojega” premozenja prisla na racun moskih. Zaradi prepotentne nerazgledanosti seveda ne ves, da se je na lestvico najbogatejsih vecina moskih zavihtela po lastni zaslugi, ne zaradi podedovanega premozenja, posla, ipd. Nekateri so sicer res iz bistveno manjsega posla naredili ogromen biznis, kar osebno se vedno nic manj ne spostujem od tistih, ki su ustvarili iz nic. Tisti, ki zivite izkljucno od rente, pa se imate za nekaj vec, pa ste navadna nekoristna gamad.
Ker nisi v zivljenju nic zasluzila seveda spostujes zgolj denar. In tiste, ki ti ga dajejo. Vem. Vseeno pa hvala, da si se sama napisala.
FYI, brez podedovanega bi bila navadno povprecno sranje na jurju in sica place, ki se v prometnih konicah v starem Cliotu drenja na poti do/iz brezvezne povprecne sluzbe. 30 let bi odplacevala brezvezno podpovprecno stanovanje na obronku mesta. Na dopust bi hodila tako kot preostala vecina, na hrvasko obalo v brezvezni drugorazredni apartma, kjer bi druzinici za kosilo vsak dan skuhala brezvezno enoloncnico iz fasungo, ki bi si jo pripeljala iz Slovenije.
Spostovati tistega, ki nekaj ustvari, nima veze s sovinizmom, maciznom, ipd. Zal je pac tako, da je 97% zensk na lestvici najbogatejsih do “svojega” premozenja prisla na racun moskih. Zaradi prepotentne nerazgledanosti seveda ne ves, da se je na lestvico najbogatejsih vecina moskih zavihtela po lastni zaslugi, ne zaradi podedovanega premozenja, posla, ipd. Nekateri so sicer res iz bistveno manjsega posla naredili ogromen biznis, kar osebno se vedno nic manj ne spostujem od tistih, ki su ustvarili iz nic. Tisti, ki zivite izkljucno od rente, pa se imate za nekaj vec, pa ste navadna nekoristna gamad.
[/quote]
Opa lepo pocasi
Malo brzdaj svoje sovraštvo do zensk in sovinizem
Meni denarja nihce ne daje, ga kar lepo zaslužim s svojimi nepremicninami..ampak nepremičnine so samo del zgodbe. Lahko bi vse porodala in zagonila za razuzdano življenje in igrackanje z moskimi ,pa nisem…. Tudi nepremicnine so biznis,je treba tudi tukaj obnavljat, popravljat,zamenjat itd.. Nekateri gredo po začetni kapital v banko, drugi dobimo recimo temu začetni kapital od starsev v obliki nepremičnin. Z zaslužkom kupis spet novo nepremičnino in vzdrzujes obstoječe itd.. Za zagon podjetja rabis tudi kapital. Nekateri gredo spet v banko, drugi imamo sreco, da kapital dobimo od starsev, da lahko odpremo svoje podjetje. Se toliko bolj se trudiš, ker ce vse zajebes je tezko pogledat potem starsem v oci, ki so ti omogočili najprej lepo otroštvo, potem solanje in na koncu se kapital za začetek. To je tudi obveznost in odgovornost..
Pa pustimo nepremicnine ker sploh ni vazno. Tukaj je se firma in jaz sem tudi lastnica ne samo moj moz. Imam tudi jaz besedo, ce in kadar jo hocem imeti. Imam besedo kdo bo zaposlen in kdo ne, ce jo hocem imeti. Vendar se v take stvari ponavadi ne vmesavam.
A ti misliš da midva v 20 plus letih nisva nic ustvarila in živiva od kapitala mojih starsev.?
Ni rente je samo biznis in verjemi ceprav sem samo gospodinja ( kar ne pomeni da nic ne znam ), poznam zelo dobro poslovanje nase firme.. Pa kaj ti misliš, da se moj moz z mano nikoli ne posvetujte.? Brez skrbi,ceprav vecino casa on skrbi za podjetje ,jaz za druzino. Je fer.. Je
Tako da podcenjuj ti kogar hoces, mene zanima samo stanje na računu, ker to stanje meni in moji druzini omogoca preživetje
Ce iz racuna samo jemlješ slej ko prej zmanka pa ce je se tako debel.. Je treba znat, ni dovolj ,da ti nekdo samo da tisto odskocno desko s katere skocis v vodo,pomembno je tudi kako se v vodi potem znajdes.
Ce bi bilo tako enostavno bi ne bilo revezev
Star pregovor pravi vec zelez v ognju in mi to vsekakor prakticiramo
Tako da jaz definitivno nisem prisla do premoženja na racun moskih.. Tudi moji hčeri ne bo treba izbirati moskih za bogastvo katerim bi bila igračka, in ne mojemu sinu izkoriscati zensk za seks tako kot to pocnes ti.. Predvsem pa upam, da ne bo ostal star skurban dec razocaran nad ženskami ker ne igrajo njegove igre.. Tako kot si to ti. Namesto da imas zeno, druzino in si normalen ti isces mlade ženske za igrače (ljudje niso igrače) in zivotaris iz dneva v dan željan ljubezni in pristnega odnosa. Ampak z igranjem z drugimi tega nikdar ne bos delezen. Ker tako kot so one tebi lutke si tudi ti njim. Svoj k svojemu.
[/quote]
Haha, zanimivo kakšne asociacije imaš, s kom nas primerjaš. Kar se moje družine tiče, si udaril povsem mimo, od let dalje. Tudi možača še nisem, hvala bogu, še glas pravijo,da imam nežen, tako da… Je pa moj mož samostojna oseba s svojo voljo, svoboden človek in lahko kadarkoli gre, če to hoče. Nisva finančno odvisna drug od drugega, tudi po emocionalni plati se ne dušiva. Vprašanje pa, če isto velja za tisto Tajko. Egoizem je huda stvar. Biti z nekom zaradi njega ali izključno zaradi sebe ni vedno eno in isto. Pa kakšen gušt je to, da ti nekdo non stop samo streže, da se počutiš kot kralj, da samo sprejemaš, sprejemaš in nič ne daješ? Vsaj ne nič ekvivalentnega? Kako se takšen človek po 10 letih takšnega življenja sploh lahko pogleda v ogledalo? Brez kančka slabe vesti? Ali se celo počuti heroja, ker je eno revco rešil revščine in jopo možnosti še 5x na dan spomni, da je, kjer je zaradi njega? Nikoli ne podvomi, da je ONA z njim samo zato, ker se je v določenem trenutku morala racionalno odločati in je med 2 slabima stvarema izbrala tisto manj slabo? Kakšen je filing spati in seksati s kupljeno sužnjo? Drugačen kot v bordelu? Ali je pomembno samo to, da za svoj denar tako dobiš več?
Forum je zaprt za komentiranje.