Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tajk je vse več, Slovenke spušnile ste!

Tajk je vse več, Slovenke spušnile ste!

Opa lepo pocasi
Malo brzdaj svoje sovraštvo do zensk in sovinizem
Meni denarja nihce ne daje, ga kar lepo zaslužim s svojimi nepremicninami..ampak nepremičnine so samo del zgodbe. Lahko bi vse porodala in zagonila za razuzdano življenje in igrackanje z moskimi ,pa nisem…. Tudi nepremicnine so biznis,je treba tudi tukaj obnavljat, popravljat,zamenjat itd.. Nekateri gredo po začetni kapital v banko, drugi dobimo recimo temu začetni kapital od starsev v obliki nepremičnin. Z zaslužkom kupis spet novo nepremičnino in vzdrzujes obstoječe itd.. Za zagon podjetja rabis tudi kapital. Nekateri gredo spet v banko, drugi imamo sreco, da kapital dobimo od starsev, da lahko odpremo svoje podjetje. Se toliko bolj se trudiš, ker ce vse zajebes je tezko pogledat potem starsem v oci, ki so ti omogočili najprej lepo otroštvo, potem solanje in na koncu se kapital za začetek. To je tudi obveznost in odgovornost..
Pa pustimo nepremicnine ker sploh ni vazno. Tukaj je se firma in jaz sem tudi lastnica ne samo moj moz. Imam tudi jaz besedo, ce in kadar jo hocem imeti. Imam besedo kdo bo zaposlen in kdo ne, ce jo hocem imeti. Vendar se v take stvari ponavadi ne vmesavam.
A ti misliš da midva v 20 plus letih nisva nic ustvarila in živiva od kapitala mojih starsev.?
Ni rente je samo biznis in verjemi ceprav sem samo gospodinja ( kar ne pomeni da nic ne znam ), poznam zelo dobro poslovanje nase firme.. Pa kaj ti misliš, da se moj moz z mano nikoli ne posvetujte.? Brez skrbi,ceprav vecino casa on skrbi za podjetje ,jaz za druzino. Je fer.. Je
Tako da podcenjuj ti kogar hoces, mene zanima samo stanje na računu, ker to stanje meni in moji druzini omogoca preživetje
Ce iz racuna samo jemlješ slej ko prej zmanka pa ce je se tako debel.. Je treba znat, ni dovolj ,da ti nekdo samo da tisto odskocno desko s katere skocis v vodo,pomembno je tudi kako se v vodi potem znajdes.
Ce bi bilo tako enostavno bi ne bilo revezev
Star pregovor pravi vec zelez v ognju in mi to vsekakor prakticiramo
Tako da jaz definitivno nisem prisla do premoženja na racun moskih.. Tudi moji hčeri ne bo treba izbirati moskih za bogastvo katerim bi bila igračka, in ne mojemu sinu izkoriscati zensk za seks tako kot to pocnes ti.. Predvsem pa upam, da ne bo ostal star skurban dec razocaran nad ženskami ker ne igrajo njegove igre.. Tako kot si to ti. Namesto da imas zeno, druzino in si normalen ti isces mlade ženske za igrače (ljudje niso igrače) in zivotaris iz dneva v dan željan ljubezni in pristnega odnosa. Ampak z igranjem z drugimi tega nikdar ne bos delezen. Ker tako kot so one tebi lutke si tudi ti njim. Svoj k svojemu.
[/quote]
Nisem iz hruske padu, da mi lahko prodajas muda pod bubrege. Vsak povprecno sposoben gelibter bo znal oddajati pescico podarjenih nepremicnin, ki mu omogocajo, da v Slovenistanu relativno lepo zivi in glumi velikega biznismena. Na kaksen nacin zadeve fura, koliko firm je zagnal, da mu vse to laufa, je pri tem popolnoma nepomembno. Uspesen bo premozenje multipliciral. Gnoj ga po pognal. Povprecni prdonja pa bo za nijanso vec kot je dobil zapustil podmladku.

Drugace povedano, ‘as’ je tvoj foter, ki je to zasluzil (pa pustimo ob strani, da je ze sam nacin precej sporen) in tebi, povprecni prdalici, omogocil, da glumis nekaj kaj nisi. Neko uspesnico.

Vecina, ki ni niti sama v zivljenju nic dosegla, ti bo le faus, ker sami niso nic podedovali. “Spostujejo” pa te zato, ker imas denar. Ker se nadejajo potencijalne koristi. Jebes taksne “prijatelje”, ki “prijateljejo” zato, ker imas denar. To so izkoriscevalski priskledniki.

Stekas butara? Ni problem v dedovanju. Problem je v kitenju s podarjenim perjem. Kiti se s tem kar si iz podarjenega uspela narediti, pa te bom spostoval. Sicer si falila cel fuzbal. 😉

Haha, zanimivo kakšne asociacije imaš, s kom nas primerjaš. Kar se moje družine tiče, si udaril povsem mimo, od let dalje. Tudi možača še nisem, hvala bogu, še glas pravijo,da imam nežen, tako da… Je pa moj mož samostojna oseba s svojo voljo, svoboden človek in lahko kadarkoli gre, če to hoče. Nisva finančno odvisna drug od drugega, tudi po emocionalni plati se ne dušiva. Vprašanje pa, če isto velja za tisto Tajko. Egoizem je huda stvar. Biti z nekom zaradi njega ali izključno zaradi sebe ni vedno eno in isto. Pa kakšen gušt je to, da ti nekdo non stop samo streže, da se počutiš kot kralj, da samo sprejemaš, sprejemaš in nič ne daješ? Vsaj ne nič ekvivalentnega? Kako se takšen človek po 10 letih takšnega življenja sploh lahko pogleda v ogledalo? Brez kančka slabe vesti? Ali se celo počuti heroja, ker je eno revco rešil revščine in jopo možnosti še 5x na dan spomni, da je, kjer je zaradi njega? Nikoli ne podvomi, da je ONA z njim samo zato, ker se je v določenem trenutku morala racionalno odločati in je med 2 slabima stvarema izbrala tisto manj slabo? Kakšen je filing spati in seksati s kupljeno sužnjo? Drugačen kot v bordelu? Ali je pomembno samo to, da za svoj denar tako dobiš več?
[/quote]
Kot prvo sem zadnji, ki bi povzdigoval Tajke. Teravada budizem jih uci nenavezanosti. Moz je tam nekje na dnu po pomembnosti, za njeno sirso druzino in domacim ljubljenckom. Redke so sposobne in pripravljene na kolikor toliko uravnotezeno zvezo, ker so vajene enega cisto drugega modela. Itd, itd. Kar naivni par tedenski turisti, ki se spustijo v veliko ljubezen, seveda sele z leti pokapirajo, ce kdaj, in se le cudvajo WTF se jim dogaja.

Kar pa je seveda dalec od tvoje nic manj navedne, vsekakor pa zlobne, natolcevalske insinuacije, da gre za kupljene suznje, itd. V bistvu bi lahko ze zaradi tega upraviceno kar tule zakljucil vso “debato”. Za zacetek se zavedaj, da so Tajci en redkih narodov tega sveta, ki za razliko Slovencev ni bil nikoli “zasuznjen”, oz. podjarmljen, ker so zafukani kot sto hudicev.

Se vecji hudic pa je, da povprecna zahodna prepotentnica danes tako vec niti zna biti zenska, kaj sele da bi si to sploh zelela. In to tisto s cimer povprecna Tajka povprecnega Slovenca v roku keks ocara. In ne le Tajka. Ampak kaj bi ti vedala o feminilnosti. Ene same feminilne zenske se nisem na tem forumu zasledil. Ene same! Velika vecina zahodnjakinj se feminilnosti sramuje, ker se jo celo zivljenje bombardira s feministicno BS propagando.
Feminilna zenska ima lahko svojo kariero, denar, doktorat, 10 his, 3 biznise. Pa bo se vedno lahko feminilna. Tebi pa ni niti to jasno na kaj sploh moski padamo. Pa se imas za neko zensko. In si domisljas, da nekaj ves o Tajkah, lol.

In ker Slovenci ne premorete ne dobre plače, ne velikega kurca, si pomagamo po svoje. Plačo zaslužimo same, za velike kurce pa lahko izbiramo med miljoni afriških črncev ki komaj čakajo na nas.

Vasi sreci nikad kraj, lol.

Kaj se cakas? Predlam, da se cim prej podas v centralno Afriko. Greh bi bil zamujati oranguna-style afriske seksualne uzitke. Bolj, ko si debela, bolj te bido imeli radi. Kaj se bos v Sloveniji greblo po teh nekaj svezih prislekov. Tako so izbrana negativna selekcija, kapetani tima Luzer.

Ti o zivljenju tega para ne ves nic. Ti si samo svoj zakljucek potegnil, ki temelji na tvojih kompleksih.
Ljudje se staramo, ti bi bil rad vecno mlad in imel ob sebi vecno mlado ustrežljivko. Ni mozno. To je samo fikcija
Večnost je fikcija
[/quote]

Ne želim biti večno mlad, mi je pa čisto fajn z 34 let mlajšo ženo. In njej z mano.

Sicer je Slovenka, da vam bo malce lažje, zavistneži!

Mene pri Tajkah moti edino to, da so majhne. So pa lušne, kot malokatera Slovenka.
In ženske, ne gospodovalne wanna be moški šefice.

Ne razumem moških, da jim je čisto kul živeti v zavedanju, da je ženska z njim zato ker MORA in ne zato, ker bi to zares hotela. Meni ta princip ni jasen, moški pa vidim komaj čakate na to.
A potem si v glavi naslikate, da vas ima rada, al kako? Ali pa to sploh ni važno, samo da ustreže vašim potrebam? Verjetno.

Nisem iz hruske padu, da mi lahko prodajas muda pod bubrege. Vsak povprecno sposoben gelibter bo znal oddajati pescico podarjenih nepremicnin, ki mu omogocajo, da v Slovenistanu relativno lepo zivi in glumi velikega biznismena. Na kaksen nacin zadeve fura, koliko firm je zagnal, da mu vse to laufa, je pri tem popolnoma nepomembno. Uspesen bo premozenje multipliciral. Gnoj ga po pognal. Povprecni prdonja pa bo za nijanso vec kot je dobil zapustil podmladku.

Drugace povedano, ‘as’ je tvoj foter, ki je to zasluzil (pa pustimo ob strani, da je ze sam nacin precej sporen) in tebi, povprecni prdalici, omogocil, da glumis nekaj kaj nisi. Neko uspesnico.

Vecina, ki ni niti sama v zivljenju nic dosegla, ti bo le faus, ker sami niso nic podedovali. “Spostujejo” pa te zato, ker imas denar. Ker se nadejajo potencijalne koristi. Jebes taksne “prijatelje”, ki “prijateljejo” zato, ker imas denar. To so izkoriscevalski priskledniki.

Stekas butara? Ni problem v dedovanju. Problem je v kitenju s podarjenim perjem. Kiti se s tem kar si iz podarjenega uspela narediti, pa te bom spostoval. Sicer si falila cel fuzbal. 😉
[/quote]

Pravzaprav vidim da se na nepremicnine spoznas kot krava na sedlo. Enako velja za biznis.
Midva sva lepo premozenje povecala s svojo pametjo in medsebojno slogo. Izkoriscam pa jaz nikogar ne in mene nihce ne izkorisca. To je bolj tvoje podrocje. Izkoriščen in izkoriscevalec ,ker skoz isces zrtve v obliki zensk,da bi jih izkoristil te je najbolj strah ,da bi bil izkoriscen in verjetno si ze bil..ker vedno se najde pametnejsi in boljsi,ki tudi tebe scat pelje in tega ne preneses. Vlacis se od ene do druge kot gluha macka in samo gledas kje bi kaj vzel in nic dal.
V glavo si si vtepel ,pravzaprav so ti vtepli, da je zenska na svetu zato,da sluzi moskjemu in da zenska ne sme imeti nic,da vse kar ima zenska je nicvredno in ji ne pripada. Bla bla o superiornosti moskih.. Zensko je treba izkoristit in ponizat. Zbudi se ker svet ni tak kot ti zelis,da bi bil ampak je tak kot zelijo drugi. Ti se drzi svojega mgtow pastirja,ki ima odlicen prirocnik kako sisat ovce torej tebe in tebi podobne bedake in kako jih se bolj onesreciti. Vasi mastermindi iz sence so vsi poroceni , haha vi pa sami in zagrejeni in svet se spreminja tocno tako kot je bilo zastavjeno. V bistvu ste mgtow ovce se kako potrebne..zato le sledi ker vsaka izgubljena ovca je minus za spremembo sveta.
Se ena sekta plansirana z namenom sluzenja in zavajanja razocaranih in nesrecnih moskih. Umetno in nacrtno ustvarjena. Nimas ti pojma revček.
Ampak ti se kar drzi te poti ..to je bilo ze vse predvideno in gre vse po planu.
Beee beeee beeee

Ne želim biti večno mlad, mi je pa čisto fajn z 34 let mlajšo ženo. In njej z mano.

Sicer je Slovenka, da vam bo malce lažje, zavistneži!
[/quote]
Nisem na zenske.. Raje imam moške

Kot prvo sem zadnji, ki bi povzdigoval Tajke. Teravada budizem jih uci nenavezanosti. Moz je tam nekje na dnu po pomembnosti, za njeno sirso druzino in domacim ljubljenckom. Redke so sposobne in pripravljene na kolikor toliko uravnotezeno zvezo, ker so vajene enega cisto drugega modela. Itd, itd. Kar naivni par tedenski turisti, ki se spustijo v veliko ljubezen, seveda sele z leti pokapirajo, ce kdaj, in se le cudvajo WTF se jim dogaja.

Kar pa je seveda dalec od tvoje nic manj navedne, vsekakor pa zlobne, natolcevalske insinuacije, da gre za kupljene suznje, itd. V bistvu bi lahko ze zaradi tega upraviceno kar tule zakljucil vso “debato”. Za zacetek se zavedaj, da so Tajci en redkih narodov tega sveta, ki za razliko Slovencev ni bil nikoli “zasuznjen”, oz. podjarmljen, ker so zafukani kot sto hudicev.

Se vecji hudic pa je, da povprecna zahodna prepotentnica danes tako vec niti zna biti zenska, kaj sele da bi si to sploh zelela. In to tisto s cimer povprecna Tajka povprecnega Slovenca v roku keks ocara. In ne le Tajka. Ampak kaj bi ti vedala o feminilnosti. Ene same feminilne zenske se nisem na tem forumu zasledil. Ene same! Velika vecina zahodnjakinj se feminilnosti sramuje, ker se jo celo zivljenje bombardira s feministicno BS propagando.
Feminilna zenska ima lahko svojo kariero, denar, doktorat, 10 his, 3 biznise. Pa bo se vedno lahko feminilna. Tebi pa ni niti to jasno na kaj sploh moski padamo. Pa se imas za neko zensko. In si domisljas, da nekaj ves o Tajkah, lol.
[/quote]

Vem marsikaj. Tudi o Tajkah. Še posebej o Tajkah v Sloveniji.
Glede ostalega pa lahko rečem samo to, hvala bogu, da sem te zamudila, tebe in tebi podobne.
Koliko žensk s tega foruma si videl, ne vem. Mene nisi in me nikoli ne boš.

Pravzaprav vidim da se na nepremicnine spoznas kot krava na sedlo. Enako velja za biznis.
Midva sva lepo premozenje povecala s svojo pametjo in medsebojno slogo. Izkoriscam pa jaz nikogar ne in mene nihce ne izkorisca. To je bolj tvoje podrocje. Izkoriščen in izkoriscevalec ,ker skoz isces zrtve v obliki zensk,da bi jih izkoristil te je najbolj strah ,da bi bil izkoriscen in verjetno si ze bil..ker vedno se najde pametnejsi in boljsi,ki tudi tebe scat pelje in tega ne preneses. Vlacis se od ene do druge kot gluha macka in samo gledas kje bi kaj vzel in nic dal.
V glavo si si vtepel ,pravzaprav so ti vtepli, da je zenska na svetu zato,da sluzi moskjemu in da zenska ne sme imeti nic,da vse kar ima zenska je nicvredno in ji ne pripada. Bla bla o superiornosti moskih.. Zensko je treba izkoristit in ponizat. Zbudi se ker svet ni tak kot ti zelis,da bi bil ampak je tak kot zelijo drugi. Ti se drzi svojega mgtow pastirja,ki ima odlicen prirocnik kako sisat ovce torej tebe in tebi podobne bedake in kako jih se bolj onesreciti. Vasi mastermindi iz sence so vsi poroceni , haha vi pa sami in zagrejeni in svet se spreminja tocno tako kot je bilo zastavjeno. V bistvu ste mgtow ovce se kako potrebne..zato le sledi ker vsaka izgubljena ovca je minus za spremembo sveta.
Se ena sekta plansirana z namenom sluzenja in zavajanja razocaranih in nesrecnih moskih. Umetno in nacrtno ustvarjena. Nimas ti pojma revček.
Ampak ti se kar drzi te poti ..to je bilo ze vse predvideno in gre vse po planu.
Beee beeee beeee
[/quote]
Bluzis in bluzis. Tako kot si domisljas svojo uspesnost si domisljas tudi vse ostalo. Ampak to je popolnomas nepomembno. Pac si naduta kmetica.

Pomembno je, da sem jaz napisal dejstvo, da so zenske, ki so nekaj same ustvarili, tako redka, da ste prakticno zanemarljive. To, da neka butara od ocka podeduje niz nepremicnin in jih tako ali drugace odajaja, je najbolj pateticen primer kitenja z uspesnostjo drugih.

Ampak, saj te razumem. Namrec, poznam vas pa se. V bistvu vecina ljudi tako zacne svojo “poslovno” pot doma ali v tujini. Na racun uspeha drugih. Z dedovanjem. Vem pa kako dobro znate sami sebe prepricati v lastno uspesnost, lol. Se tisti, ki so dobili, direkt prodali\ in sedaj od tega zivijo, si crickajo kaksni veleuspesnezi so, lol.

Bluzis in bluzis. Tako kot si domisljas svojo uspesnost si domisljas tudi vse ostalo. Ampak to je popolnomas nepomembno. Pac si naduta kmetica.

Pomembno je, da sem jaz napisal dejstvo, da so zenske, ki so nekaj same ustvarili, tako redka, da ste prakticno zanemarljive. To, da neka butara od ocka podeduje niz nepremicnin in jih tako ali drugace odajaja, je najbolj pateticen primer kitenja z uspesnostjo drugih.

Ampak, saj te razumem. Namrec, poznam vas pa se. V bistvu vecina ljudi tako zacne svojo “poslovno” pot doma ali v tujini. Na racun uspeha drugih. Z dedovanjem. Vem pa kako dobro znate sami sebe prepricati v lastno uspesnost, lol. Se tisti, ki so dobili, direkt prodali\ in sedaj od tega zivijo, si crickajo kaksni veleuspesnezi so, lol.
[/quote]

Ti si klovn, ki ne ve kaj bi rad. Če je baba samska karieristka, se norca delaš. če je poročena, se norca delaš. Nisi ti za babe, mogoče bi moral probat z moškimi?

To pa moras biti res mocno za luno, da verjames, da se Tajke z neko osebo porocijo zato, ker se morajo, lol.

Ti si klovn, ki ne ve kaj bi rad. Če je baba samska karieristka, se norca delaš. če je poročena, se norca delaš. Nisi ti za babe, mogoče bi moral probat z moškimi?
[/quote]
In ravno pod ta zapis si se moral oglasiti? lol

Katera zenska je karieristka? Ta, ki sem jo citiral? lol

Saj, ce te ze zanima, ti lahko napisem kaj bi trenutno rad.
Cez kaksno uro se dobim z eno novo. Prvo zares debelo. Ves, ogromna crna rit, lol. Rad bi probal nekaj novega. Eto, to je danes. Najbrz tudi jutri. Sele v nedeljo ima neko obveznost.
Drugi teden imam od cetrtka zvecer do ponedeljka znutraj imam prvi pocitniski honeymoon z eno okay zensko, kdo bi reku karieristko, ampak ni nic posebnega. Malo bova turista okoli izigravala.
Se isti ponedeljak zacnem naslednji pocitniski honeymoon. S tretjo. Zgleda kot model. V bistvu se s tem celo profesionalno ukvarja. Predvidoma bi naj trajalo dober teden + kak dan vec. Seveda so vse mlajse. Ta zadnje celih 17 let. Zame nic posebnega.
Obstajajo se druge alternativne igralke. En dan se mislim dobiti z eno zdravnico, da mi da neke injekcije. Ne v mene. To si bom ze sam, lol. Le fizicne injekcije potrebujem. Morda pa se eno kaksno druge vrste injekcijo med tem dobi, lol. Potem so se neke, ki se mi jih niti omenjati ne zdi vredno.
No, ves ta cas pa me 100 na uro peca zenska, ki ce bi jo opisal, tako vizuelno kot karierno/materialni status, mi en sam na forumu ne bi verjel, zato bom raje kar zase zadrzal. Posilja mi videje kjer dela vaginalne vaje, da ji v potoku vlaga ven tece. Da bi ja zacel razmisljati s spodnjo glavo. Kar lahko po zatohli monovski logiki seveda naredi le “prostituka”, lol. Aja, porocila bi se rada. Pjesma za moje usi, lol.

Se ti zdi, da potrebujem forumske nasvete kako uzivati v zivljenju? lol

[/quote]
zavidaš grdi resnici, ker je premožna.
︶︿︶

Cez kaksno uro se dobim z eno novo. Prvo zares debelo. Ves, ogromna crna rit, lol. Rad bi probal nekaj novega. Eto, to je danes. Najbrz tudi jutri. Sele v nedeljo ima neko obveznost.
Drugi teden imam od cetrtka zvecer do ponedeljka znutraj imam prvi pocitniski honeymoon z eno okay zensko, kdo bi reku karieristko, ampak ni nic posebnega. Malo bova turista okoli izigravala.
Se isti ponedeljak zacnem naslednji pocitniski honeymoon. S tretjo. Zgleda kot model. V bistvu se s tem celo profesionalno ukvarja. Predvidoma bi naj trajalo dober teden + kak dan vec. Seveda so vse mlajse. Ta zadnje celih 17 let. Zame nic posebnega.
Obstajajo se druge alternativne igralke. En dan se mislim dobiti z eno zdravnico, da mi da neke injekcije. Ne v mene. To si bom ze sam, lol. Le fizicne injekcije potrebujem. Morda pa se eno kaksno druge vrste injekcijo med tem dobi, lol. Potem so se neke, ki se mi jih niti omenjati ne zdi vredno.
No, ves ta cas pa me 100 na uro peca zenska, ki ce bi jo opisal, tako vizuelno kot karierno/materialni status, mi en sam na forumu ne bi verjel, zato bom raje kar zase zadrzal. Posilja mi videje kjer dela vaginalne vaje, da ji v potoku vlaga ven tece. Da bi ja zacel razmisljati s spodnjo glavo. Kar lahko po zatohli monovski logiki seveda naredi le “prostituka”, lol. Aja, porocila bi se rada. Pjesma za moje usi, lol.

[/quote]
😂😂😂😂😂

zavidaš grdi resnici, ker je premožna.
︶︿︶
[/quote]
Ziher, lol.

Iz službenih razlogov pogosto srečujem tujce, med njimi tudi Filipinke, Rusinje, Ukrajinke in seveda Tajke.
Za Tajke lahko rečem, da vsakič ko pridejo k nam na urad, so izredno prijazne in vljudne – z njimi imamo najmanj težav. Čeprav pri mnogih angleščina bolj šepa, se pa sporazumemo v italijanščini – očitno so imele delovne izkušnje pri zahodnih sosedih.
Načeloma sočustvujem z vsemi, ki morajo tako daleč od lastnega doma, lastne kulture in navad, da bi si olajšali preživetje. Večina tujk redno pošilja svojcem, ki so ostali doma, denar.
Zdaj..,če jim je pri nas v redu, me veseli – naj bodo tu. Če pri nas najdejo tudi osebno srečo, ljubezen ali približek ljubezni, (kljub kulturnim razlikam), me tudi veseli.
Lepo je, če so ljudje srečni in zadovoljni. Zakaj jim tega ne privoščiti?!

[/quote]

Ti si en bluzič in nihče ti ne verjame nič.

Bolijo me jajčniki za tajke! ‘Me saki saki, ju faki faki! Ja ja??’

Lepo, da si omenil to kar velika vecina teh, ki si zensko pripeljejo iz Azije, praviloma “pozabi” povedati. To pa je pomoc domaci druzini. Celo, ce ta zenska v Slo dela in relativo dobro sluzi, je dokaj obicajno, da dober del zasluzka posilja domacim. In to ne izjemoma, ampak redno, dolgorocno. Namrec, Slovenci ekstremno redko posezejo po kalibru zensk, katerih (sirsa!) druzina je tako dobro stojeca, da tega ne pricakuje.

Sam sem bil svoj cas zunaj Azije v krajsi zvezi s Filipinko, ki je sluzila lepo stevilo vasih povprecnih plac, celo njeni starsi so 20 delali v profesionalnih poklicih (v tujini!), pa so se po vrnitvi na Filipine s biznisom malo pomalo uvalili v neke problemi in je bila kar naenkrat na tapeti za pomoc. In se je zacelo posiljanje tisocev mesecno. Pa kupi avto, pa kupi… Pa nekaj daljna sorodnica se ji je uvalila in zivela pri njej na njen racun, da se niti fukati vec ni normalno dalo. To posiljanje denarja je bila obicajna praksa tudi pri vecini njenih znank. Pa je slo za izrazito nadpovprecno mestizo, ki jo odrascala s soferjem, kuharco, cistilko, varuskami in sla v top sole.

V glavnem, gre za kulture, kjer na marsikaj gledajo nekoliko driugace. Pa to govorim o vse prej kot socijalnem dnu iz katerega si po vecioni Slovenci izberejo zeno (za kar so spet dosti bolj kompleksni razlogi kot raznim zlobnim jezikom pade na pame). Tisto so sele pizdarije, ko je vmes se kak njen froc ali dva in ultra siromasna druzina z razno raznimi problemi znacilnimi za druzbeno dno, od drog, alkohola in slabega zdravja. S tem, da je zenska neredko tudi sama tako ali drugace zjebana bolj kot si nadobudni Janez, ki jo je uvozil, sploh lahko predstavlja.
Tako, da ko realno pomislis na vse aspekte vecine zvez, ki jih Janezi sirom Slovenije furajo, mora imeti tipo se pa se in srece, pameti in tolerance na BS, da ze nekaj dobro laufa kaj sele dolgorocno.

Ti si en bluzič in nihče ti ne verjame nič.
[/quote]
Tudi prav, lol.

Ne dvomim, da bi tudi sam tako razmisljal, ce bi na svet gledal z vasimi ocmi. Rekel si bi, pa ni sans, da kdo zares tako zivi. Zato pa ljudje tako radi obsojate razne Tiger Woods-e, ki v par letih (poleg oh in sploh zene!) kresnejo po 100+ komadov. Ker enostavno ne zmorete na zivljenje pogledati iz njegove perspektive.

Tudi prav, lol.

Ne dvomim, da bi tudi sam tako razmisljal, ce bi na svet gledal z vasimi ocmi. Rekel si bi, pa ni sans, da kdo zares tako zivi. Zato pa ljudje tako radi obsojate razne Tiger Woods-e, ki v par letih (poleg oh in sploh zene!) kresnejo po 100+ komadov. Ker enostavno ne zmorete na zivljenje pogledati iz njegove perspektive.
[/quote]
Čakaj malo da si jaz to razjasnim malo, ker nima stalno cajt tu čepet. Zadnič, preden si odšel v tujino, si še bil Bindek, Tudi Danes Tukaj, zdaj si pa Dvojni X Bindek, ko si v tujini? Nekam v čudne tujine to hodite iz mona.😅

Čakaj malo da si jaz to razjasnim malo, ker nima stalno cajt tu čepet. Zadnič, preden si odšel v tujino, si še bil Bindek, Tudi Danes Tukaj, zdaj si pa Dvojni X Bindek, ko si v tujini? Nekam v čudne tujine to hodite iz mona.😅
[/quote]
Eni tako zivijo tudi v Sloveniji. Vprasaj bivso Kosirjevo druzbo, lol. So pa sila redki. Ostali pa se le cudite, ker se vam iz lastne perspektive zdi cista znanstvena fantastika.

“Pripeljali so si jo”, “uvozili”, … so precej ponesreceni izrazi, ki kot vidim predvsem dolivajo bencina na ogenj feministicne “normalnosti”. Ces, moski je “slab”, “pedofil”, “nezmozen furati normalno zvezo z enokovredno feminististko”, … ce je raje s feminilno 50-kilsko 25-letnico, ki mu brez prerekanja skuha kosilo, umije noge in ga spostuje kot druzinski steber, namesto da bi se odlocil za 75-kilsko 55-letnico, katere smisel zivljenja je enakovrednost, enakost in pariranje. Kot receno, zahodnjakinje ste popolnoma zgubile svoj kompas.

Da ne bo pomote. Sam dam precej na to, da ni zenska “umsko inferiorna”, neizobrazena, itd. Marsikdaj se prav cudim kako nekateri shajajo v dramaticno asimetricnih zvezah. Vendar vedi, da je lahko tudi 30-letnica z doktoratom feminilna, na pogled kot slovenska 20-letnica brez 15kg viska in jezika namazanega z militantnim feminizmom. Skratka, moderne zahodnjakinje ste falile ze cez fuzbal.

In, ce se vrnem na “uvoz”. Kaj mislis, kako stvari potekajo? A mislis, da je kaj dosti drugace, kot ce bi ti spoznala tujca? Razni obiski, komuniciranje, skupni dopusti, par let simo tamo, pa ta viza, pa una viza in… en sem ali drug tam… in to je to. Zgolj kot ilustracija. Ker varijant na to temo je malo morje. Nekateri se poznajo po deset let preden… Menda ja ne mislis, da si Slovenci kar po katalogu izberejo in narocijo revno kmetico iz cunga lunga land-a? Kot Halo Pizza, lol.
[/quote]

Ja, tudi na tak način naši vrli fantiči dobijo svoje izbranke.

Izberejo nekaj žensk po slikah, nato jih gredo še v živo pogledat in potipat ter izberejo ‘pravo’ meso.
Plačajo posrednikom ter se srečno poročeni vrnejo domov.
In potem živijo srečno do konca svojih dni …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close