Tajk je vse več, Slovenke spušnile ste!
Poznati nekoga in družiti se s kom sta dva različna pojma. Tudi mojega soseda poznam (zelo znan Slovenec), pa se z njim ne družim.
[/quote]
Torej hočeš povedat, da si bral rumene časopise in poslušal vaške ups mestne čenče in da to zdaj prodajaš kot verodostojno zgodbico?
Meni ste tako smešni dedci, ki se ubadate s takimi trači. Veš vse o ljudeh, ampak ne družiš se pa ne z njimi. Bravo, rekorder v zbiranju čenč.
Pa naj še kdo reče, da so ženske čenčaste.
Toliko čenč kot jih ti skupaj spraviš, jih nobena ženska ne zmore.
denarja pa malo, to je že od nekdaj pravilo, ki kvari posel.
Tudi ta trg je postal svetoven, prave kurppe so to že zdavnaj pogruntale.
Tukaj pa pišejo tipčki, ki normalne ženske niso sposobni dobiti (je tudi na 5 km jasno, zakaj ne), nimajo pa keša za kurppe in sedaj iščejo, če so tudi kakšne kurppe, ki bi tipu plačale, da jih vzame.
Ej ne bo šlo miško. Tudi za Tajke, Filipinke itd. se rabi denar.
Po drugi strani, pa je tudi veliko moških (Afrika, Magreb, ) ki se radi prislinijo Evropejkam samo za to, da dobijo dovoljenje za bivanje v EU.
V glavnem trg cveti, samo za klošarje to ni.
Zakaj je nekdo avtomatsko luzer, če nima Slovenke? Slovenke so mračnjaške in izredno vzvišene ženske. Pred kratkim sem spoznal neko Slovakinjo (pač mednarodni projekt), ni moj tip ženske, je pa povsem nekaj drugega kot Slovenka. Prijazna, duhovita, zabavna, preprosta, enako se pogovarja s fizikalcem kot z generalnim direktorjem.
[/quote]
Nisi zaštekal.
Samski moški niso luzerji.
Luzerji so tisti, ki si morajo kupiti žensko, ker drugače ne pridejo do seksa. kot ti tvoji frendi s Tajkami.
Bolje dildo kot tipi, ki si morajo žensko kupovati, da pride do seksa.
Pa dildotu ni treba riti odnašat pa prenašat njegova smrčanja pa tako naprej.
[/quote]
Če poznaš primer nakupa, ki je kaznivo dejanje, si ti dolžna to naznaniti, sicer si tudi ti storila kaznivo dejanje. 🙂 Tvoj nakup dilda je pa očitno edina rešitev, ker lepega bogatega mladega tipa, ki bi trpel takšno vzvišeno zoprnjačo, pri nas pač ne, mogoče v Turkmenistanu, pa še tam bi ti hitro pokazal, kje med domačimi živalmi ti je mesto (druga kultura pač).
Nisi zaštekal.
Samski moški niso luzerji.
Luzerji so tisti, ki si morajo kupiti žensko, ker drugače ne pridejo do seksa. kot ti tvoji frendi s Tajkami.
[/quote]
Aha, če srečam nekoga s Tajko, je pa že kar moj prijatelj. Tadva tipa in njih Tajki sem bil videl prvič. Verjetno tudi zadnjič? Je pa teh parov vse več. 🙂 Pač slovenskim moškim postaja jasno, da se z naduvanimi zoprnjačami nima smisla ubadati.
Verjamem pa, da vas sedaj grabi panika. 😀
Prej bo obratno, ker smo vse višje.
Do kolen jim pa res ne sežemo v oblastnosti nad vsem, sploh nad dedcem, v lenobi, preračunljivosti, ter prikriti agresivnosti.
To pa fantički ne povedo.
Res je pa tudi, da v Slovenijo redko zaide kakšna iz visoke družbe, odcvetela prodajalka ljubezni, ki štarta na belca, poroko, ker so jo doma in družba izvrgli.
Ampak to je za belce doma javna tajna.
Vsi, ki se s temi punčarami ukvarjajo ob poslu v tistih koncih, vedo, kako se stvari streže, če boš zanosila, sama nosiš posledice.
Tako pač je. Vsi želijo na zahod.
Poroka z belcem je najlažji korak za odcvetelo prodajalko seksa.
Tudi tam doma take nimajo več šans, so izločene.
Jah, ženske, vedno je križ s tisto luknjico. Moški pa brez posledic.
Če poznaš primer nakupa, ki je kaznivo dejanje, si ti dolžna to naznaniti, sicer si tudi ti storila kaznivo dejanje. 🙂 Tvoj nakup dilda je pa očitno edina rešitev, ker lepega bogatega mladega tipa, ki bi trpel takšno vzvišeno zoprnjačo, pri nas pač ne, mogoče v Turkmenistanu, pa še tam bi ti hitro pokazal, kje med domačimi živalmi ti je mesto (druga kultura pač).
[/quote]
Kot sem že povedala. Jaz se ne družim z luzerji, ki kupujejo Tajke. Samo prebrala sem tvoje čenče.
Mladi tipi me ne zanimajo sploh.
Bogati tipi me tudi ne zanimajo. Imam dovolj svojega denarja. Ne rabim nikogar, da me financira.
Pa kaj si ti iz ene zaostale dežele, da še nisi dojel, da smo v Sloveniji ženske samostojne in da komot same preživimo? Če najdemo ok moškega fajn, če pa ga ne pa tudi ok.
Se dosti Turkov, Afričanov, Bosancev, Srbov, Makedoncev… ponuja. To je res. Ampak mi na kraj pameti ne pride, da bi se spentljala z njimi. Nisem tako kot tvoji frendi, ki morajo kupovat Tajke.
Saj verjetno toliko pameti vendarle imaš, da veš zakaj Tajke sem pridejo? Zakaj se južnjaki ponujajo, da pridejo k Slovenkam? Vse to počno za keš tako Tajke kot ti Srbi, Turki in drugi…
Torej hočeš povedat, da si bral rumene časopise in poslušal vaške ups mestne čenče in da to zdaj prodajaš kot verodostojno zgodbico?
Meni ste tako smešni dedci, ki se ubadate s takimi trači. Veš vse o ljudeh, ampak ne družiš se pa ne z njimi. Bravo, rekorder v zbiranju čenč.
Pa naj še kdo reče, da so ženske čenčaste.
Toliko čenč kot jih ti skupaj spraviš, jih nobena ženska ne zmore.
[/quote]
Še enkrat, ker si bolj slabo dojemljive sorte. Poznam veliko ljudi. Kar pa ne pomeni, da se z njimi tudi družim. Pa ok, te ženske sponzorirane vsaj zgledajo, to jim moram priznati, ti kot kaže ne premoreš niti tega, sicer bi si gotovo omislila finančnika, deluješ zelo zagreto, žal.
Kot sem že povedala. Jaz se ne družim z luzerji, ki kupujejo Tajke. Samo prebrala sem tvoje čenče.
Mladi tipi me ne zanimajo sploh.
Bogati tipi me tudi ne zanimajo. Imam dovolj svojega denarja. Ne rabim nikogar, da me financira.
Pa kaj si ti iz ene zaostale dežele, da še nisi dojel, da smo v Sloveniji ženske samostojne in da komot same preživimo? Če najdemo ok moškega fajn, če pa ga ne pa tudi ok.
Se dosti Turkov, Afričanov, Bosancev, Srbov, Makedoncev… ponuja. To je res. Ampak mi na kraj pameti ne pride, da bi se spentljala z njimi. Nisem tako kot tvoji frendi, ki morajo kupovat Tajke.
Saj verjetno toliko pameti vendarle imaš, da veš zakaj Tajke sem pridejo? Zakaj se južnjaki ponujajo, da pridejo k Slovenkam? Vse to počno za keš tako Tajke kot ti Srbi, Turki in drugi…
[/quote]
Torej, če prav razumem, si tako nezanimiva, da se še tako zavožen Slovenec ne zanima zate, samo ekonomski migranti? :))))))))
Aha, če srečam nekoga s Tajko, je pa že kar moj prijatelj. Tadva tipa in njih Tajki sem bil videl prvič. Verjetno tudi zadnjič? Je pa teh parov vse več. 🙂 Pač slovenskim moškim postaja jasno, da se z naduvanimi zoprnjačami nima smisla ubadati.
Verjamem pa, da vas sedaj grabi panika. 😀
[/quote]
Kako pa veš, da je Tajka? Kako veš, da je on Slovenec? A to sta ti kar neznanca na ulici povedala ali kako?
Panika? Zakaj bi nas grabila panika? Tega pa res ne štekam?
Je grozljivo, da se morajo uboge Tajke prodajat. Ampak zaradi tega me pač ne grabi panika.
Torej, če prav razumem, si tako nezanimiva, da se še tako zavožen Slovenec ne zanima zate, samo ekonomski migranti? :))))))))
[/quote]
Zavoženi Slovenci se vesijo na vsako žensko. Slabo si informiran. Luzerčki tako slovenski kot tuji se ponujajo in prosjačijo vse ženske po vrsti. Samo, da bi se jih katera usmilila.
Tule gor naj samo napiše ena ženska, da išče moškega. Kup luzerjev so bo usulo.
Žalostno toda resnično. Prodaja Tajk se očitno razcveta tudi v Sloveniji.
Eni tipi so pač luzerji. Niso zmožni biti samski, po normalni poti si ne morejo dobiti ženske. Potem pa si kupijo kako ubogo Tajko. Žalostno.
ja hudič je, ko te slovenke niti povohajo ne, za tajke ti pa dnarja zmanjka. a ne?
Jaz sem 37. Slovenka. Pa ti povem, da izbire je veliko od bogatih, revnih, lepih, mladih, starih. Tudi za resno vezo. Nekatere smo raje same in svobodne, ker že vemo kako je.
Zakaj je nekdo avtomatsko luzer, če nima Slovenke? Slovenke so mračnjaške in izredno vzvišene ženske. Pred kratkim sem spoznal neko Slovakinjo (pač mednarodni projekt), ni moj tip ženske, je pa povsem nekaj drugega kot Slovenka. Prijazna, duhovita, zabavna, preprosta, enako se pogovarja s fizikalcem kot z generalnim direktorjem.
[/quote]
Opa, nisem rekla slovenke.
Rekla sem prave ženske.
Ejga, Pikulet.
Pa ti veš, da smo ženske raje samske kot z nekim luzerčkom?
Vem, da je kriza, ko vidiš, da je kup samskih žensk pa te nočejo niti povohat.
Kriza pa je, ko vidiš, da keša za Tajko pa nimaš.
Zavoženi Slovenci se vesijo na vsako žensko. Slabo si informiran. Luzerčki tako slovenski kot tuji se ponujajo in prosjačijo vse ženske po vrsti. Samo, da bi se jih katera usmilila.
Tule gor naj samo napiše ena ženska, da išče moškega. Kup luzerjev so bo usulo.
[/quote]
Ok, saj ne rečem, nekatere stvari imaš morda prav, ampak dejstvo je, da ste Slovenke skrajno vzvišene in nepriljudne. Večina ženskega sveta zna normalno reči moškemu, da jih ne zanima, Slovenkam se pa navlaži samo na bogate poslovneže, ki pa, ironično, se za take koze ne zanimajo, saj si izberejo vsaj naduvanko, ima ima videz in vleče kot 1500 wattni sesalec. 😀 In jasno, normalen Slovenec raje pogleda v tujino, recimo na Tajsko, zakaj pa ne.
Priznam, morda nisi tako zelo napačna, mislim pa, da ti ne preostane drugega kot to, da te bo kak migrant zajezdil kot kamelo. :)))
Ok, saj ne rečem, nekatere stvari imaš morda prav, ampak dejstvo je, da ste Slovenke skrajno vzvišene in nepriljudne. Večina ženskega sveta zna normalno reči moškemu, da jih ne zanima, Slovenkam se pa navlaži samo na bogate poslovneže, ki pa, ironično, se za take koze ne zanimajo, saj si izberejo vsaj naduvanko, ima ima videz in vleče kot 1500 wattni sesalec. 😀 In jasno, normalen Slovenec raje pogleda v tujino, recimo na Tajsko, zakaj pa ne.
Priznam, morda nisi tako zelo napačna, mislim pa, da ti ne preostane drugega kot to, da te bo kak migrant zajezdil kot kamelo. :)))
[/quote]
Verjamem, da nobeni nisi všeč (že ko te človek bere, kaj šele v živo).
Prej bi dejal, da si gomoseksualec iz Kranja, ki še pri 55-ih živi pri starših v mansardi.
Moj problem je bolj trenutno to, da me napadajo neke potrebne 20-letnice, ampak to je material za kakšno drugo temo. Je pa res, da se razen očitne spolne podivjanosti sicer obnašajo dokaj normalno.
Opa, nisem rekla slovenke.
Rekla sem prave ženske.
[/quote]
Ok, res je, sem spregledal, to je kar razlika.
Jaz sem 37. Slovenka. Pa ti povem, da izbire je veliko od bogatih, revnih, lepih, mladih, starih. Tudi za resno vezo. Nekatere smo raje same in svobodne, ker že vemo kako je.
[/quote]
In potem boš čez 10 let jokcala pri nasledniku dr. Ruglja, kako bi dala vse kar imaš za enega pravega tipa. Ne bi bila prva, takih strank ima polno.
Poznam dva primera, ko sta tajka in rusinja odvisne od descov.
Kako to zgleda?
Onidve z njima delata kar hočeta. Onidve sta glavni. Iz revščine v Slovenijo.
Čisto se jima je odpeljajo. Sta doma, ker moški po njuno mora toliko zaslužiti, da žensko preskrbi. To, pomeni, da njej ni treba migniti s prstom. Položnice ju ne zanimajo.
Imeti hočeta dobesedno vse in še več, drugače je ogenj v strehi.
Pa potovanja, pa izleti v rodni kraj in nazaj (z letalom) vsaj 1 krat letno, pa redne večerje zunaj, pa frizer 1krat mesečno ….
Toliko o odvisnosti teh bogih revic od decov ….
A ti povem skrivnost? V Sloveniji pravih ŽENSK sploh ni. So samo ene glupe kure, ki iščejo sponzorja, pa nimajo adutov za to. Najbolje je da so še naprej samske in se tolažijo s tem, da so nekaj posebnega. Saj so res – nihče jih ne mara.
[/quote]
Veš, ljudje, ki končajo Oš so pismeni in razumejo napisan tekst. Ti očitno ne razumeš.
Kot sem že napisala, sem Slovenka in ne rabim bogatega moškega. Veš imam svoj denar. Večina samskih žensk, je samskih, ker jim tako paše in ker imajo denar, da se lahko preživljajo. Se jim ni treba prodajat za keš. Saj ti je do sem jasno ali še kar ne?
Verjetno si bolj nerazgledan, ker očitno bereš samo rumeni tisk pa sigurno si iz mesta doma, verjetno bolj blokovec, zato pojma nimaš kakšne so koze. Naj ti razložim, da so to izredno prijetne živali, prijazne, priljudne in tudi zelo koristne.
Normalen Slovenec ne rabi plačevati Tajkam, da bi bile z njim. Normalen Slovenec ali si komot dobi žensko (ali Slovenko ali tujko, ampak brez, da bi ji moral plačevat tako kot morajo tvoji znanci kupovati Tajke) ali pa je samski.
Če tvoji kolegi nabavljajo migrantke s Tajke, še ne pomeni, da smo ženske tako trčene, da bi si nabavile migrante.
Samo res, a nisi niti OŠ končal?
jaz poznam eno filipinko. on si jo je pripeljal sem in odprl masažni salon. pa še eno filipinko sta pripeljala sem. tisti masažni salon dela 24/7 kadarkoli prideš, odprto. ni problema. stanujeta 30 km proč, ampak ni problema. vse se da zmenit. onidve delata ko dve budali, on je receptor in dela rezervacije po telefonu (pa dnar pobere). enkrat sem malo zamudila na termin, pa zadnja sem bila, pa malo se je pol še zavleklo, ker sem še neke darilne bone kupovala, je že zvonil telefon. kje hodiš, zakaj še nisi doma.
bajno življenje mata ti dve filipinki, res sem jima fauš.
Forum je zaprt za komentiranje.