Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tajk je vse več, Slovenke spušnile ste!

Tajk je vse več, Slovenke spušnile ste!

Potem bi se ti današnji polnoriti babji šusi morali večkrat dnevno seliti po različnih koncih sveta.😅

Danes en par na teku, en tip, niti ne tako star in zraven konkretna Tajka, ziher 170 centi pa ne rahitična.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Ti tud tekcaš?😅

Jaz bi grdo ženil. Baba ve kako se dela denar! ❤️

Ona ve kako se ga zaprvalja, dobila pravi, ad ga je v enkratnem znesku, pojerbanega in se s tem hvali kot da na njej svet stoji.

Ne vem, ti si bolj bedarije zapomniš, več kot očitno, jaz si jih nimam potrebe.😅 Prostakinje mi ne sedejo, nikoli niso, ona to je in to poosebljena, pa še napihuje se s prosatštvom in hvali.
[/quote]Jas bi se, v vaši koži, takim izognila, vi pa kar rinete vanjo.

Jas bi se, v vaši koži, takim izognila, vi pa kar rinete vanjo.
[/quote]
Bolj ti v mene, kot jaz v njo, pa se mi ne da vsak dan, danes že ne, da bi se z neko staro babo v virtuali ukvarjal in ji pihal na dušo iz vljudnosti, sem preveč zmatran.😅

Bolj ti v mene, kot jaz v njo, pa se mi ne da vsak dan, danes že ne, da bi se z neko staro babo v virtuali ukvarjal in ji pihal na dušo iz vljudnosti, sem preveč zmatran.😅
[/quote] :))) ja berem, za nazaj, da vas je čist sesula 🙂
…res bolje, da nadaljujete jajčka barvat

Jas bi se, v vaši koži, takim izognila, vi pa kar rinete vanjo.
[/quote]
Nedosegljivo je najbolj mamljivo. 😀😀😀

:))) ja berem, za nazaj, da vas je čist sesula 🙂
…res bolje, da nadaljujete jajčka barvat
[/quote]
Eh, nisi zanimiva, si se kar dobro nalezla monovske blesavosti.😅

Eh, nisi zanimiva, si se kar dobro nalezla monovske blesavosti.😅
[/quote] če ste pa dober učitelj hahahahaha

če ste pa dober učitelj hahahahaha
[/quote]

eh…vedno isto pri vsaki, babi jezik zavežeš , pa rit klopoče….😅

eh…vedno isto pri vsaki, babi jezik zavežeš , pa rit klopoče….😅
[/quote]jas bi nekaj napisala …sam ne vem, če je šel spat :)ahahahahaa

vsi tiski ki pišete kako si želite imeti Tajko, pa veste , da je 80% teh “Tajk” tranvestitov????
Tiste, ki pa so ženske, so pa na pogled ko 11-letne punčke. Taki moški imate res zelo čudna nagnjena

Zato sem pa jaz na brhkih mladih romunkah, ki so res lepe, za kaj resnega si bom pa privoščil brhko čehinjo, ker je njihov jezik že sam po sebi fukiš. Vsekakor tega našega babovja ni vredno več povohat, em je grdo po večini, em je noro , em je tumsto in domišljavo, em je nagravžno napacano po facah, kot prasice okoli riti in še bi lahko našteval…😅
[/quote]

Glede na tvoje obnašanje do žensk, ti samo umetna Ančka pride v poštev. Si obupni primerek človeštva

Glede na tvoje obnašanje do žensk, ti samo umetna Ančka pride v poštev. Si obupni primerek človeštva
[/quote]
Verjamem, za usekance in usekanke bi znalo to bit in tako vidite, za normlane pa nikakor. Amapk nekega življenja kar vas je usekanega ravno nimate, ne?

No, pa imaš pač srečo, da imaš moškega, ki ceni prave ženske, kot si ti, 175 centi 90-60-90 pa izredna lepota. Ostali, ki niso tako vrhunsko kakovostni kot tvoj tip, pa pač namesto mračnjaške Slovenke (ti si seveda karakterno čudovita, ena redkih izjem v Evropi) raje psoežejo po kakšni tujki, tudi Tajki.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Jeps, Čehinje komaj čakajo, da s esleijo v slovensko vuko.jebino. Samo to jih zanima, ob lepotah Prage, Brna, Budjejovic..

Normalno, da Slovenec lahko impresionira samo kakšno siroto iz tretjega sveta, če nas že prehitevajo vse tranzicijske države. poljska je že zdavnaj daleč pred nami, Češka je na boljši poti kot mi, še 5 let dobrih turističnih sezon, pa nas bodo še Hrvati prehiteli. Pa katera ženska bo šla v to vukojebino od Slovenije živet! Še Slovenke bi rade čim prej ven, vsaj tiste, ki tukaj ne najdejo dobrih tipov. Škart roba si pa mora lutko za seks poiskat drugje. Včasih so še lahko uvozili kakšno Rusinjo, Ukrajinko, zdaj je Slovenija kljub EU potnemu listu še za te postala nezanimiva. Pa vsi ti moški, ki imajo s Tajkami otroke… za hčerke bodo itak vsi mislili, da so prostitutke v Sloveniji, sinovi bodo bo nikakvo zgledali in si bodo morali spet v treh krasnih iskat ženo. Takšno mešanje ras je brezvezno.

Meni so pa crnke hude. Res une cistp crne zamorklje.

Generalče, ljubezen ne pozna meja, te mama tega ni učila? 😅 Sicer sta pa obe po tvoje vukojebini lepi, kot večina krajev na svetu.

Je nekaj na tem. Ceprav ni cisto tako mracno. Vsekakor pa velja za Janeze brez podedovanega ali ustvarjenega premozenja in povprecno placo in slabse.

Generalče, ljubezen ne pozna meja, te mama tega ni učila? 😅 Sicer sta pa obe po tvoje vukojebini lepi, kot večina krajev na svetu.
[/quote]

Ti kr sanjaj o Čehinjah, sirotek.

Je nekaj na tem. Ceprav ni cisto tako mracno. Vsekakor pa velja za Janeze brez podedovanega ali ustvarjenega premozenja in povprecno placo in slabse.
[/quote]
Genearl že dolgo ni bil zunaj, kot kaže, napisal pa tako še ni n nikoli nič drugeg kot zblojeno norenje proti Slovencem, asam je Slovenec, tudi če ga je lastna mati mentalno v celoti pohabila, nima nič z narodnotjo. Toliko kot je v Sloveniji zadnje čase, ne samo turizma , ampak vseh drugih dogajanj in razvoja in turizma in za domače ljudi prireditev in aktivnosti, ni bilo nikoli doslej. Res se še najde kak občina, da spi, so pa redke, večina se jih povezuje v regije, ker je dosti bolj učinkovito. Je pa tako, pretiran turizem in družabna dogajanja, ter udeležba ljudi pri obojem, so znak, da je v družbi pošteno narobe, da so ljudje nezadovoljni, zagrenjeni, nesrečni in iščejo nekaj, da pobegnejo vsaj za trenutek nekam.

Take bedarije pa kako slovenke hočejo čimprej ven, ja tistih nekaj, ki zaradi polne riti nori ali se prostituira, resnih gre bore malo kam ven. Trend je vse večji večno samskih domišljavih, s katerih nič nikjer. In normalno, da nastajajo zveze tudi s tujkami, ne samo tajkami, če pa imamo vsepovsod prihod vseh možnih ras. Prvič je bolj zanimiva kot nekaj novega od domačinke, drugič pa tudi bolj prizemljena in ne domišljavka kot jih beremo tu, ki ne nudijo nobene vrednosti, domišljajo si pa da so ekstra princese. Najaveč škode ob vsem zgaotovo naredi srednja generacija bab, za katera so bila izmišljena delovna mesta v javnem sekturju, dobivajo dobre plače in so zasidrane tam skoraj doživljensko, tu je tudi največ domišljavih, norih in popolnoma neprebavljivih.

Kmetavz, nadaljevala bova, ko mi boš končno odgovoril, kje je tebe tvoja mati pohabila, da si nesposoben tako normalne veze, kot samostojnega življenja. Samo jadikuješ, kot ostarela od boga pozablljena branjevka. Kapituliral si kot družinski oče, babo ti žge sposobnejši, trenutno si pa nesprijaznjen z lastno ločeno realnostjo. In ti boš nam drugim sral, dvojni luzer?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close