Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tajk je vse več, Slovenke spušnile ste!

Tajk je vse več, Slovenke spušnile ste!

To sva že razščistila, jaz sem starš z že enim odraslim otrokom, ti pa večni otrok. Tako da ni kaj primerjat, od tebe nikoli nič, nimaš nič, le zblojeno betico in noriš proti vsem Slovencem, nontop prostaško nabijaš o nekih vukojebinah in kmetavzarjih, a sam si slovenec, enako kot samsko babovje, ki je vse kar imajo domišljavost in nabija , da za njih ni pravih moških.

Ampak tebi nima smisla pisat, ker če bi bil sposoben normalnosti, ne bi s pisanjem kazal tako hude defektnosti.

Ti si samo ločeni sirotek, nesprijaznjen z ločenim stanom, zato pa cele dneve preganjaš tu samske babe in razpredaš, kako so čohjene, ker so samske. Nič nisi ti samostojen ločenec, ti si samo našutiran copatar, ki bo zdaj sral do bridke smrti, kako je vse zblojeno. tebe je tvoja mati čist zavozila, pa tudi foter se ni izkazal.

Davno si se izpel golobučna s svojo defektnostjo, tvoji posti niso vredni branja, kaj šele odgovorov. Najdi si nekoga drugega na monu, ki ti bo pripravljen nudit pozornost, nesrmanemu, primitivnemu , žleht in foušljivo privoščljivemu bitju, kot si. Sam zagotovo nimam toliko časa, dolžnosti pa nobene.😅

Ja luzer, razumemo, zdaj boš začel s privat sporočili srat tistim redkim registriranim forumašicam, ki še vztrajajo. Ko te ne uslišijo, jih začneš javno žaliti. Tudi ta tvoja plat je bila že razkrita..))))

Dobro je dobro saj bo, tud če skašeš iz ene primitivne blodnje v čisto drugo primitivno blodnjo na osebnem nivoju. Boš moralo malo potrpet, ker to kar naserješ sem, res ni vredno odgovorov. Uživaj, besno noreč v zaprtem prostoru na monu.😅😅😅

Lepše, bolj sexi, ne težijo, precej cenejše jo je vzdrževat kot Slovenko in spoštuje te.
Last, but not least, da se jim seksat. Pri povprečni Slovenki je pogost glavobol, pa kakšne čevlje je treba prej kupit pa torbico… kar je vsekakor dražje kot iti na ku*be.
Kaj šele pripeljati si Tajko, Filipinko…

To sva že razščistila, jaz sem starš z že enim odraslim otrokom, ti pa večni otrok. Tako da ni kaj primerjat, od tebe nikoli nič, nimaš nič, le zblojeno betico in noriš proti vsem Slovencem, nontop prostaško nabijaš o nekih vukojebinah in kmetavzarjih, a sam si slovenec, enako kot samsko babovje, ki je vse kar imajo domišljavost in nabija , da za njih ni pravih moških.

Ampak tebi nima smisla pisat, ker če bi bil sposoben normalnosti, ne bi s pisanjem kazal tako hude defektnosti.
[/quote]

Odlično!
10+

Ja, ampak Tajke imajo tipa, naše naduvanke pa ostanejo same oziroma v skrajni sili dobijo kakega Turka, ampak ne Buraka, pa so potem lepov hiši brez prava glasanja.
[/quote]

Ne bo držalo. Po statistikah je več samskih moških kot žensk. Torej?

[/quote]

Kako to torej spremeni dejstvo, da Tajke imajo tipa?

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Resno mislite, da ste kaj drugačni od tistih, ki jih tako zasmehujete? Skrajno žakjiv, nizkoten besednjak in nenehno udrihanje po vseh.

Z ničelnim spoštovanjem do sočloveka, ki ga imate, po kaki logiki pričakujete od sovovorcev drugačne odzive?

Mora bit skrajno bedno živeti v tem telesu in glavi, kot je vaša.

Iščem Tajca, čisto si me prepričal, kaj mi svetujete?

Se strinjam.
Zadnji del je verjetno produkt jeze/frustracije z vaše strani. Se bi lahko povedalo tudi drugače, brez žaljenja, ali pa se zadrži zase, kar je, je.

Če se je že ta tema odprla; vsak ve zase, če je njegovo življenje bedno, drugim je lahko lagati, sebi pa bolj težko.

Ne belite si glave z ljudmi, ki ne pokažejo kančka razumevanja. Njih ne boste spremenili, tudi če pridete na mizo z dobrimi argumenti (človeški ego je ovira).

Kdor rad bere oz. se hoče naučiti učinkovite komunikacije (tudi s težavnimi ljudmi), priporočam knjigo z naslovom Veščine sporazumevanja.

Toliko z moje strani.

Lp, Med0

Tajka sploh ni slaba alternativa.

Se strinjam.
Zadnji del je verjetno produkt jeze/frustracije z vaše strani. Se bi lahko povedalo tudi drugače, brez žaljenja, ali pa se zadrži zase, kar je, je.

Če se je že ta tema odprla; vsak ve zase, če je njegovo življenje bedno, drugim je lahko lagati, sebi pa bolj težko.

Ne belite si glave z ljudmi, ki ne pokažejo kančka razumevanja. Njih ne boste spremenili, tudi če pridete na mizo z dobrimi argumenti (človeški ego je ovira).

Kdor rad bere oz. se hoče naučiti učinkovite komunikacije (tudi s težavnimi ljudmi), priporočam knjigo z naslovom Veščine sporazumevanja.

Toliko z moje strani.

Lp, Med0
[/quote]

,,,,,,,,,,,,,,,TAJKE SO MEGAPREVARA,,,,,,,,,,,,,,,,,Slovenkice damice mamice žabice pajkice pa i one damicedrugarice ,,,,,,,,,,,,vse so lepe ,,,,,,,,,,,,,ja tudi laž
ljivkice kao in vsi mi ,,,,,,,,,,,,,tajke off ,,,,,,,,,,,,

žensk je vedno več

[/quote]

Tajke in Filipinke so superženske. Lepe, prijazne in sposobne. Tudi meni se zdijo dobra partija.

Tajke hočejo boljšo prihodnost za sebe in svojo druzino zato se poročajo po zahodu, slovenske pa hočejo skuliranega moškega, ker prihodnost do zdaj imajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close