Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tajk je vse več, Slovenke spušnile ste!

Tajk je vse več, Slovenke spušnile ste!

Grabi panika? Hehehehe. Tisti,ki si mora uvazat ze z aviona vidne pripomocke zame sploh moski ni.
[/quote]
Se navezuje na ta njegov post:

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kaže, da imaš težave.

Vse lepo in prav, ampak k tebi, ki pri mamici živiš v sobici z rdečim radiatorjem, pa niti Tajka ne bo prišla.

Pri 60 bodo pa te samske lepo udobno v garsonjeri s priblizno solidno penzijo, oni z Tajkami ali Balkankami pa bomo morali vsak dan prenasat dominantno matrono, ki jim bo vsakih nekaj ur rekla da niso nic od moskega, ker uspejo samo 500 evrov penzije (ona penzije nima, ker zenska pac ne nosi denarja domov).

one si itak izbirajo copatarje. teh pa v sloveniji sploh ne manjka

Sem bila pri 40ih samska, sem pri 48ih samska in sem srečna, da nisem Tajka ali pa Bosanka ali Srbkinja, da lahko sama izberem ali bom imela otroke in moža ali ne.
Sem pa bolj na sever orientirana tako, da bosanskih pesmi nič kaj ne poznam.
Pa veš, da mi nič ne fali takole, ko sem samska?
[/quote]

ti itak ne preostane drugega kot hepi hepi hepi in antidepresivi

Napaka.
Kaj pa naj s copatarjem?

Men se Tajke gabijo. Nasploh so aziati grdi za popizdit. Šibki, majhni, anemični… zadnje kar bi bilo primerno za paritev. Pa da ne omenjam njihovih, za nas nesprejemljivih kulturnih vrednot. Kronična navezanost na družino in posledično nesamostojnost, ženske in njena familija pa samo čakajo na enega zahodnjaka ki jih bo preživljal dok se ne stegne. Poročiti se z žensko, ki izhaja iz takega okolja je idiotizem ali pa čisti mazohizem če komu res to paše imet.

Zagovarjam podobno s podobnim.

Vi si pa zarad mene pripeljite pol Afrike in Azije gor, sam ne pol jamrat ker se bote vi mogl njim prilagajat ker oni se niso sposobni in ne razumejo da NE tukaj res pomeni NE. Vse to so ekonomski oportunisti ki so svojo šibkost izrabili da jim je en nesposoben zahodnjak zrihtal pasoš v razviti svet. Tu se je 2x za vprašat kdo je koga izrabil. Zame so ljudje ki izrabijo šibkejši položaj nekoga da dobijo partnerja slabiči. Kljub temu da teli v šibkejšem položaju znajo manipulirati v svoj prid.

2x premislite če res to želite. Vam lahko garantiram, da si NE želite tega. Prijatelj se je opekel na ta način čeprav smo mu rekli naj 100x premisli preden si pijavko nakoplje na vrat. Sreča v nesreči je pravi čas prekinil vse stike, ko je uvidel kam to pelje.

Ljubezni med zahodnjaki in tajkami ni. Samo idiot se lahko baha kako dobro je zajebal “zajebane” zahodnjakinje v resnici pa si je nataknil roge.

ti itak ne preostane drugega kot hepi hepi hepi in antidepresivi
[/quote]

Hja, veš, ne rabim biti depresivna, ker mi ne pijejo otroci krvi, ker me mož ne vara, ker nimam doma kakega lenuha in pijanca kot ga ima na kupe žensk.
Pijanci, lenuhi, copatarji, mevže … taki tipi se itak vedno ponujajo. Tako, da če bi želela kaj takega, ni problema.
Samo večina žensk je čisto srečni kot se od takih tipov ločijo. Zakaj bi jaz rinila v nesrečo?

S tvojim zapisom se 100 strinjam in roko na srce, ko srečuješ take pare, ti je takoj jasno, da gre za obupane moške, ki so nesposobni najti žensko, katero bi pritegnili s svojim obnašanjem in videzom, zato se poslužujejo nakupov Tajk, Filipink, revnih Rusinj in Ukrajink….
Je pa zgodba podobna tudi pri ženskah, le da so one tarča severno afriških plemen, na primer Egipt je zanje past….

Se je kdo od teh moških sploh vprašal, katere veroizpovedi so potencialne ženitne kandidatke in kako vsi na belce sploh gledajo?
Ni res nikomur nič jasno?

Ker, če se je kdo zajebal in koga, potem so ti edino oni sami. Oni nas ne bodo nikoli sorejeli, ne tu, tam še manj.
Zanje smo le turisti z denarnico. To je vse. Njihova prijaznost pa narejena.

Ja, sigurno, vrata v tvojo sobico ti bodo podrle zdaj zdaj. Na srečo te bo mamica zaščitila pred njimi.

S tvojim zapisom se 100 strinjam in roko na srce, ko srečuješ take pare, ti je takoj jasno, da gre za obupane moške, ki so nesposobni najti žensko, katero bi pritegnili s svojim obnašanjem in videzom, zato se poslužujejo nakupov Tajk, Filipink, revnih Rusinj in Ukrajink….
Je pa zgodba podobna tudi pri ženskah, le da so one tarča severno afriških plemen, na primer Egipt je zanje past….
[/quote]

Vecina se nas namuza v mislih in si misli kaka zguba od deca mora biti ta tip.

Ja, sigurno, vrata v tvojo sobico ti bodo podrle zdaj zdaj. Na srečo te bo mamica zaščitila pred njimi.
[/quote]

Ta pi*kolet nekaj halucinira. Me zanima kaj je kadil danes. Mora bit nekaj hudga.

Zadeva funkcionira, tu gor je samo kup samskih žensk, ki se tolažijo, kako so Tajke bedne, kar seveda ni res, bedne so same, saj si ne morejo dobiti niti Šrilančana.

Feministka: noben moški z jajci se nikoli ne ubada s feministko, zakaj bi se, ko ima precej boljše izbire. Doma imaš copato.

Čaki da prva “zaljjubljena maska na obrazu idila” mine – potem bo tajska kobilica prevzela vse vajeti v svoje roke. Zakaj kobilica – ker so znane kot hitro prilagodljive, preračunljive, s prijaznim nasmeškom pa znajo očarat in začarat dokler ne dosežejo tistega, kar rabijo.

Boli, ko ti nekdo pove, kaj si dejansko misli o tebi? Se boš že navadil.

Pikulet:
Meni tajke ne predstavljajo konkurence, sama znam kuhati tajske jedi, masirati tudi znam. Na Burakovo sliko ne masturbiram, ker ne padam na balkanske/turške moške. 🙂

Cungalunga
: One niso revice, one se naredijo uboge, tako lažje privabijo tujega moškega, da manipulirajo z njim. Kar se tega tiče, da jih moški živijo, se ne bi strinjala, one imajo zmeraj kak salon tajske masaže. So ukrajinke/rusinje večje lovače na tuje in bogate moške, njim se res ne da delati in raje živijo na tuj račun. 🙂

Pikulet
: Lol, ti bi kar vse slovenke označil za mračnjaške in vzvišene? Saj ene rusinje so tudi mračnjaške, nekatere ki jih tuji moški kupujejo prek spleta (mail order bride) so celo povezane z rusko mafijo. 🙂 Nekateri moški so zelo naivni, sploh kar se tiče tujih žensk.

Da so Tajke bedne, ni nihče napisal, Tajke so že pametne, naredijo pač, kar je potrebno za preživetje in lepše življenje, bedni so pretežno moški, ki si jih navlečejo (ne pa vsi, jasno), saj to je že avtor napisal, ko je v prvem prispevku opisal tistega moškega s Tajko.

LOL.
Samska 40-letnica je “močna, neodvisna, moderna ženska”, ki se je za samoskost sama odločila in se lahko vsak čas spet odloči za partnerja.
Samski 40-letnik pa je “luzer, ki je zavozil svojo eksistenco” in ki si zasluži, da je sam, ker ga nobena “naša” ne bi povohala.

Med seboj se poznamo in tiste ki so še samske so to z razlogom, brez izjeme ne takšnim, ki ga trobijo naokrog.

Tudi jaz sem že videla v Ljubljani tri moške s tajkami. En par je bil še posebno neokusen. On gre sigurno proti 60, ona je bila največ 30 let. Kaj naj si mislim o teh moških?
Da so odšli na (sex – aha seveda ne) dopust na Tajsko, kjer so spoznali 2 ali 3 desetletji mlajšo žensko, jo nekajkrat videli, jo vsi zaljubljeni pripeljali v Slovenijo in se hitro poročili z njo in ji po možnosti še naredili otroka?
Moški, ki ima takšno pamet … zanga je boljše, da mi ne pride 100 m blizu!

Poznam še dva para, ona slovenka, partner tujec (afričana). Noben od njiju ne bi toliko potrpel, če bi bila oseba enake narodnosti.

V bistvu ti gre naživce to, da ima on, star kozel, žensko, ki ji ti ne glede na to, kako visoko se nosiš (upravičeno ali ne) ne moreš konkurirati – je namreč MLAJŠA kot ti. Pa še otroka imata.

mene ste pa nasmejali…ker sem poročena in nisem nič ljubosumna.
Belci, mladi ali stari, pa so za Azijke vroča roba. Tukaj še ni toliko videno, kat v Azijskih velemestih.
Zastopniki raznih korporcij, belci, v večini ostanejo kar tam, ker se zaljubijo v Azijko in si ustvarijo družine…pišem Azijke, ker ni vsaka , ki ima poševne učke Tajka.

Življenje je lažje, da si tam ustvarijo dom. Imajo gospodinjske pomočnice, domače varstvo. Tukaj bi pa životarili. Belec se lažje vključi v Aziji, kakor Azijka v Europi.
Ponavadi so nesprejete in jih družba izolira.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close