Tajk je vse več, Slovenke spušnile ste!
Nas ogrožene Panika?
Lol…ja z extom sta glih za skupaj, ja.
[/quote] No vidiš, si že ogrožena in panična 😉
Malo loči o čem se pogovarjamo. Ne govorim o vsaki tujki, ki se je poročila s Slovencem, menda je jasno, da so razlike ogromne, glede na to od kod prihaja in zakaj.
Kaj me je opustošilo? O čem ti to?
To so moški, kot naš dxy, ki se žensk notorično bojijo. Zato si pripeljejo približek, ki ustreza njihovi bolni predstavi o ženski – ki je sužnja, popolnoma podrejena in vsa srečna, da je tako.
Ki seks, kuhanje in umivanje nog možu jemlje kot svoje poslanstvo…ki drugega ne pozna, ki je na tak družbeni red in manjvrednost žensk navajena in ga jemlje kot samoumevnega.
In ki seveda paše v Evropo kot sedlo na kravo.
[/quote]
Haha, jaz se bojim feminiziranega sveta, ne zensk.
Feministkam nikakor da kapne, da je uspesnemu moskemu uporabna le kot obcasnica za seksualno rekreacijo. Tako doma kot na terenu. Kdo si zeli sobivanja z militantnim SJW? Kaksen mazohist, lol.
Nas ogrožene Panika?
Lol…ja z extom sta glih za skupaj, ja.
[/quote]
Pa zakaj vedno žališ:-)) Saj ti nihče nič noče:-))) Povej mi, kje se motim, ko pravim, da vsak zganja paniko, ko začuti konkurenco. Spol nima s tem ničesar. Ko začutiš, da nisi več v igri, čivkneš. Da pa gre moškim za seks, ženskam pa za vse ostalo, pa tudi ni skrivnost.
nehajte ženske vzgajat take moške in bo
Haha, jaz se bojim feminiziranega sveta, ne zensk.
Feministkam nikakor da kapne, da je uspesnemu moskemu uporabna le kot obcasnica za seksualno rekreacijo. Tako doma kot na terenu. Kdo si zeli sobivanja z militantnim SJW? Kaksen mazohist, lol.
[/quote]
Čemu?
Vsakemu svoje. Če slovenski moški ciljajo na sebi primerne polpismene, zaostale tajke, slovenske ženske ciljamo višje….Ena je recimo poročena z predsednikom Amerike (pa ji sicer nisem fouš) , druge pa tudi izbirajo bolj kvalitetne moške , ki pri ženski ne iščejo umivanja
nog … in so tudi sicer na višji civilizacijski stopnji…
tako kot ti tvojemu pereš gate, one umivajo noge.
Samo da , kadar ti pereše možu gate, pol ne gresta sexat.
One pa umivajo noge v uvod v sex.
Malo veš ti o ženskih skrivnostih in čarih s vzhoda.
Nisem sodelovala v tej debati, ampak, če je to pojem “uspešnega moškega”, potem v njem res ne vidim nobene škode oz. izgube za taprave ženske. Naj ga ima, katera ga hoče in naj ima tako, kakršni je kos. Pa vso srečo vsem skupaj. ;))
Pa zakaj vedno žališ:-)) Saj ti nihče nič noče:-))) Povej mi, kje se motim, ko pravim, da vsak zganja paniko, ko začuti konkurenco. Spol nima s tem ničesar. Ko začutiš, da nisi več v igri, čivkneš. Da pa gre moškim za seks, ženskam pa za vse ostalo, pa tudi ni skrivnost.
[/quote]
Po mojem te že petič prosim, da nehaš čivkat na moje poste…ker maš enostavno preneumne.
Od česa naj bi bile pa ogrožene? Zakaj panika? Ker nas moški ne bodo več preživljali al kako?
Mal si zamudil te čase…
Ne glede na to, kako visoko ciljaš, če nimaš dometa, ni nič. Kar se tiče kvalitetnejših moških, pomeni samo to, da ste bolj pohlepne… torej, … da se cenite.
tako kot ti tvojemu pereš gate, one umivajo noge.
Samo da , kadar ti pereše možu gate, pol ne gresta sexat.
One pa umivajo noge v uvod v sex.
Malo veš ti o ženskih skrivnostih in čarih s vzhoda.
[/quote]
Čarih, ja.
V glavnem gre za “skrivnost”, da so last moškega in same ne morejo nič.
Pri meni pa gate pere pralni stroj, midva pa seksava ta čas :))
Dej no povej tako kot je: želi si ženske odvisne od njegove dobre volje, ki ne zna in ne more stran. To so mokre sanje takih, kot si ti….Najbolj na svetu vas od vsega boli to, da zaradi SVOJE INFERIORNOSTI od svoje ženske v vsakem trenutku lahko dobite nogo.
Tu je srž problema.
Zavrnitev.
Na to se spoved vse nakladanje o feminizmu, vse jokanje in stokanje na forumu, članki, linki.
Dve besedi, ki vas uničita : “ekonomska neodvisnost”.
[/quote]
Bluzis in bluzis.
Slovenec, ki s Tajko porocen zivi v Sloveniji, tvega vec kot s Slovenko. Tajka ga utegne zapustiti ze zato, ker se v novo okolje ni uspela integrirati. Ze naslednji dan se lahko vrne tam od koder je prisla. In tip popusi se pa se denarja, ki ga je porabil, da lahko skupaj zivita. Tako da so tvoji ocitki, da je s Tajko zato, ker ga ne more nogirati, zgolj demostracija popolnega nerazumevanja problematike in sopirjenje s svojo “ekonomsko neodvisnostjo”.
Resnice je ta, da moskim, ki tvojega denarja ne potrebujemo, za tvojo placo dol visi. Odbijas nas s svojim jezikom in odnosom do moskega. Zato nekateri, ki si dovolj mocno zelijo druzinskega zivljenja, rajo tvegajo skromnejse zivljenje s Tajko, kot da bi se ukvarjali z zensko tvojega kova.
Po mojem te že petič prosim, da nehaš čivkat na moje poste…ker maš enostavno preneumne.
Od česa naj bi bile pa ogrožene? Zakaj panika? Ker nas moški ne bodo več preživljali al kako?
Mal si zamudil te čase…
[/quote]
A bejš, ker ti ne dam prav, so pa preneumne:-))) Nimaš pojma, kako se svet vrti.
Mal si zamudil te čase…
[/quote]medtem, ko je ext skočil na vlak s časom naprej, si ti ostala v kočiji prejšnjega stoletja.
Bluzis in bluzis.
Slovenec, ki s Tajko porocen zivi v Sloveniji, tvega vec kot s Slovenko. Tajka ga utegne zapustiti ze zato, ker se v novo okolje ni uspela integrirati. Ze naslednji dan se lahko vrne tam od koder je prisla. In tip popusi se pa se denarja, ki ga je porabil, da lahko skupaj zivita. Tako da so tvoji ocitki, da je s Tajko zato, ker ga ne more nogirati, zgolj demostracija popolnega nerazumevanja problematike in sopirjenje s svojo “ekonomsko neodvisnostjo”.
Resnice je ta, da moskim, ki tvojega denarja ne potrebujemo, za tvojo placo dol visi. Odbijas nas s svojim jezikom in odnosom do moskega. Zato nekateri, ki si dovolj mocno zelijo druzinskega zivljenja, rajo tvegajo skromnejse zivljenje s Tajko, kot da bi se ukvarjali z zensko tvojega kova.
[/quote]
Ja, saj pravim. Vsakomur svoje. Če je en luzič, ki bi sicer utonil v alkotu lahko srečen s svojo tajko. ..zakaj pa ne.
medtem, ko je ext skočil na vlak s časom naprej, si ti ostala v kočiji prejšnjega stoletja.
[/quote]
Jest vsaj samo pod enim nickom pišem… in se ne delam, da sva dva…
Jest vsaj samo pod enim nickom pišem… in se ne delam, da sva dva…
[/quote]se delam da smo trije. ni skrivnost. nick primeren komentarju.
Ne glede na to, kako visoko ciljaš, če nimaš dometa, ni nič. Kar se tiče kvalitetnejših moških, pomeni samo to, da ste bolj pohlepne… torej, … da se cenite.
[/quote]
Komedija, ko se Slovenka pohvali, da jo kot Tajko zene hipergamija. Le visje se cenijo, oz. drazje so, lol.
Tako gredo tam kjer je ze danes crnogorski trg nepremicnin. Vsi cakajo pijanega ruskega bogatasa. Noben po nic ne proda.
Fantje vi se kar veselo poparckajte s tistimi vasimi tajkami, vam jih iz srca privoscim.
Feministicne babe gremo pa po svoje…
Ne rabimo takih neandartalcev, tako, da, fantje kar pogumno na tajsko, ukrajino, kitajsko po vase izbranke 😉
Vso sreco!
Nimaš problemov ker smo neandertalci, ampak zato, ker smo zate neuporabni, ker bezljamo po svoje. To, da sem neandertalec, je samo plus:-))))
Feministka ga krona. Ampak, razumljivo za človeka z nedokončano poklicno, naj ji bo. Jo pač ženejo frustracije, mal pa karakter. To nima veze s spolom, če bi bila dec, ali kastrat, ne bi bilo nič bolje.
[/quote]
Še ene poštene žalitve ne uspeš spackati skupaj….amater…
Ja, saj pravim. Vsakomur svoje. Če je en luzič, ki bi sicer utonil v alkotu lahko srečen s svojo tajko. ..zakaj pa ne.
[/quote]
Zakaj pa ne… Dosti pa pove, da si moras tipe, ki raje tvegajo partnerstvo s feminilno Tajko kot feministicno Zeldo, za lazjo duso predstavljati kot luzice, ki bi sicer utonili v alkotu. Ves, po vecini so cisto normalni ljudje. Nekateri so v zvezi pristali po nakljucju in nimajo nic proti Slovenkam. Drugim ste se prevec zamerile. Tretjih pa res enostavno nocete in si najdejo eno, ki jih hoce. Ni da ni. Le to, da ste zaradi taksnih tipov zmagovalke Slovenke, je v celoti skregano z logiko. Nic hudega. Saj vam ostanejo tisti, ki nimajo za na Tajsko. 🙂
Še ene poštene žalitve ne uspeš spackati skupaj….amater…
[/quote]
Ja, kar se žalitve tiče, si ti na temle forumu precej visoko. Sicer pa nočem žalit, vsaj nalašč ne. V tem je bistvena razlika med nama.
Zakaj pa ne… Dosti pa pove, da si moras tipe, ki raje tvegajo partnerstvo s feminilno Tajko kot feministicno Zeldo, za lazjo duso predstavljati kot luzice, ki bi sicer utonili v alkotu. Ves, po vecini so cisto normalni ljudje. Nekateri so v zvezi pristali po nakljucju in nimajo nic proti Slovenkam. Drugim ste se prevec zamerile. Tretjih pa res enostavno nocete in si najdejo eno, ki jih hoce. Ni da ni. Le to, da ste zaradi taksnih tipov zmagovalke Slovenke, je v celoti skregano z logiko. Nic hudega. Saj vam ostanejo tisti, ki nimajo za na Tajsko. 🙂
[/quote]
Aja čist po naključju. Samo da imaš cel kup agencij, ki delajo točno taka naključja…to je (če se delaš, da ne veš) zelo donosen biznis. Skoraj tako, kot tisti z seks lutkami.
Jaz se ne počutim zmagovalka, že zato ne, ker mi na misel ne pride, da gre za kakšno tekmo.
To je tvoja fora, ne moja, da sta spola v neki namišljeni vojni in da si ti veličastni vojskovodja, ki bo moške popeljal v zmago…ej, stari, karkoli ti pač dela, tvoja stvar, samo ne mene mešat v tvoje blodnje. ..
Ti nisi uvožena v sosednje mesto vas? Si ostala v svojem kraju?
Kilometrina ti ne daje pravice, da obsojaš. Ti iz tega razloga ne moreš pogledat v oči!
[/quote]
Jaz sem ostala porocena v mestu 🙂 z lastnistvom dveh stanovanj danih kot dota,da ne bi rabila za normalno prezivetje kdaj kaksnemu jarcu res nog prat :)) in tako bodo tudi moje zenske potomke dobile lastno varscino za svobodo in prostovoljno partnerstvo (ne da bi rabile racunat na moskega kot izhod v sili kot te revce).
Forum je zaprt za komentiranje.