Tajnica
Ja, 30.04.2025 ob 07:54
Spet nekdo, ki preklada papirje in dogovarja sestanke, želi plačo nekoga, ki v resnici dela odgovorno delo.
Ti @ ja sem bila tajnica, potem posl. Sekretarka… Vsi ostali so se oglašali kako so pomembni vsak v svojo pisarno zaprt, jaz vedno z odprto pisarno vsem dostopna, na očeh da se vidi, da sem delala, ko se je približeval čas, da je delo narejeno, ostali niso imeli svojega narejenega, vse je za dokoncati pristalo pri meni torej sem delala moje plus se njihovo delo do konca, ostali ful bolj pomembni, pa nimajo časa, pa imajo otroke, pa morajo po otroke v šolo, pa morajo na dopust, ti pa naredi do konca…
Toliko o nepomembnim delu, tam si z vse vedno, ko si vsak namisli… In delaš tudi njihovo delo, oni pa plače pobirajo za ta po tvoje odgovorna delovna mesta, kjer tretjino vedno ti narediš… Hinavci
Če ne bi bilo naše, bi se od sramote že v zemljo zakopali! Direktorici rit odnaša spredi in zadi, pazi kaj je kje napisano, popravlja napake drugih zaposlenih. Če se lahko na koga zaneseš se lahko nanjo. Prej kot na direktorico! Plača pa sramotna, minimalc. Starejše stranke sploh ne marajo dogovorov z direktorico ampak samo s tajnico. Asistentka projektov je uradno njen naziv.