Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tajnica

Tajnica

Koliko imate plače. Sem pred upokojitvijo in imam 1200 eur plače.

Bruto ali neto?

Jaz imam NETO CCA 1240 brez dodatkov.

To so zanič plače. Spodaj piše, da šoferji avtobusov  dobijo toliko, pa so brez izobrazbe, samo izpit moraš meti.

To je zelo zanič plača za tajnico, za poslovnega sekretarja pa še bolj.

1900 € neto je 1200 € bruto – za šoferja avtobusa. Ne dobijo 1900 €. Morda skupaj z malico, prevozom itd. Pa še to dvomim, da pride ven 1900 €.

A se ne računa pokojnina od osnove in ne od osnove + malica + prevoz?

A nisem napisala,da šoferji hiša dobijo toliko torej 1200 e… In s tajnico šofer pač ne more biti primerljiv… Za tajnico je to sramooootno nizka plača. Če je za šoferja Nuša, je za tajnico še toliko bolj.

Plača tajnice je minimalec. Za to je potrebna 3-letna administrativna šola. In enako za šoferja avtobusa. Pa kdaj boste že dojeli, da je večina plač minimalnih?

Spet nekdo, ki preklada papirje in dogovarja sestanke, želi plačo nekoga, ki v resnici dela odgovorno delo.

sem poslovna sekretarka, 10 let delovne dobe, moja bruto plača je 1750 (približno 1200 neto), zasebni sektor

Naša ima 2200 bruto. In ni tajnica. Skrbi za 60+ ljudi, za obračun plač, za poslovna potovanja in seminarje, za zavarovanja in ostalo birokracijo….ne bi delala njenega dela nikoli.

Odgovor na objavo uporabnika
Ja, 30.04.2025 ob 07:54

Spet nekdo, ki preklada papirje in dogovarja sestanke, želi plačo nekoga, ki v resnici dela odgovorno delo.

Ti @ ja sem bila tajnica, potem posl. Sekretarka… Vsi ostali so se oglašali  kako so pomembni vsak v svojo pisarno zaprt, jaz vedno z odprto pisarno vsem dostopna, na očeh da se vidi, da sem delala, ko se je približeval čas, da je delo narejeno,  ostali niso imeli svojega narejenega, vse je za dokoncati pristalo pri meni torej sem delala moje plus se njihovo delo do konca, ostali ful bolj pomembni, pa nimajo časa, pa imajo otroke, pa morajo po otroke v šolo, pa morajo na dopust, ti pa naredi do konca…

Toliko o nepomembnim delu, tam si z vse vedno, ko si vsak namisli… In delaš tudi njihovo delo, oni pa plače pobirajo za ta po tvoje odgovorna delovna mesta, kjer tretjino vedno ti narediš… Hinavci

Sem tajnica in imamv 2800  bruto plače, dela da se ven ne vidim,  v službi sem po 10 ur, pridem tudi ob sobotah, delam tudi od doma. Samo naj n

1669 neto. Delam v tujini to je neto za polovicni del cas 30ur na teden.

Voznik avtobusa je kar odgovorno delo…

naša poslovna sekretarka ima 2k neto

je prva za direktorjem oz dosti bolj zanesljiva, delovna in sposobna kot direktor/lastnik

uraden naziv ima poslovna sekretarka

Če ne bi bilo naše, bi se od sramote že v zemljo zakopali! Direktorici rit odnaša spredi in zadi, pazi kaj je kje napisano, popravlja napake drugih zaposlenih. Če se lahko na koga zaneseš se lahko nanjo. Prej kot na direktorico! Plača pa sramotna, minimalc. Starejše stranke sploh ne marajo dogovorov z direktorico ampak samo s tajnico. Asistentka projektov je uradno njen naziv.

New Report

Close