Najdi forum

Živjo

Jaz sem za en mesec porabila 200 usd (spanje, prevozi, hrana, voda, treking, nakupi,….skratka vse razen letalske karte)
Za 20 dni bo 150 usd več kot dovolj. Je pa vse odvisno od tega kako misliš preživet teh 20 dni, kje misliš spat, kaj jest,…Cene njihove hrane so zelo nizke (obrok riža+ priloga = 25 bt), hrana “iz naših krajev”- pizze, ponfri, dunajski zrezki,… pa zna bit kar drago.

lp klea

Greva 28.6. za 5 tednov. Namen imava it še v Laos, Vietnam, Kambodžo. Ni pa nujno. Lahko se zgodi, da bova kako državo izpustila. Kaj pa vem. Bova vidla.

Kakšen je avion, ki pelje od Amana do Bangkoka. Ali ima TV? Ko sva letela z BA na Kubo je blo ful kul. Vsak svojo TV, ful veliko novejših filmov na razpolago. Kao je pri tej agenciji. Koliko je placa za sedet? No sej glede na ceno res ne moreš ne vem kaj pričakovati. Karta je bila 140.000,00 SIT z let. taksami.

Lp

Pozdravljen!

Žal v tem terminu ne morem,vezan sem na službo,tako da bi lahko šel komaj konec leta,tako imam tudi planirano.
Zame je bil avion dober,imel je približno 240 sedežev.Ta sicer ni imel vsak svoj tv,caa vsak 5 sedež je imel svoj ekran in seveda tistega velikega.Takrat sem gledal Heary Porterja.Drugače pa večjih pripomb nimam,mogoče to da govorijo zelo nerazumljivo angleščino,in nisem vedel koliko je temperatura v bankoku.

New Report

Close