Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tako je to, ja…

Tako je to, ja…

Kot vidim, lepo uživate, ste spet v starem zaletu, “puščice” spet letijo sem in tja… Prav je tako :)))).

Tudi jaz bi, pa ni časa… Poleg tega me nahod že pošteno daje – uuuf (boga, boga mishika… – se moram malo sama sebi smilit, ker ni nobenega doma, ki bi me malo razvajal). Ampak jutri pa grem! Malo noge v morje namakat, se ve (da ne bom več reklame za razne mlečne izdelke delala). Grem, pa če padajo skale ali toča ali bo spet svinjsko vroče (hvala bogu za klimo…). grem. A bi šel kdo poleg? ;).

Lep večer vsem v kletki.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

No jaz imam še petek…pol pa tudi na morje…još***pa ri**ko posončat.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Točno to! Da bo vse lepo rjavo :).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Misika..jaz tudi grem, le pazi da se kje ne srecava;))! Lepo se imej draga moja, uzivaj, ja pa tacke naj bodo cokoladne ko se vrnes,haha..poljubcek…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

najlepše je bit tako…naraven…a, ne?

Pa naj bo VELIKO sonca za vikend…napovedi ne kažejo najbolje.

Uh, upam da…. Ma saj smo naročili lepo vreme za celoten Jadran :).

Meni je vseeno kaksno vreme je dol, raje oblacno ko soncno..aha, samo da ne treska in ne sibajo strele..pa je lepo…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Neeee…. Potem bodo moje nogce bele ostale… Pepelko vprašaj: sonce rabimo, sonce… :)))

sonce, seveda samo sonce, pa kakšno hladno pivičko. nič več ne rabim!!!

Nič, grem jaz aspirine papat, pa kapljice v nos in malo glavo odpočit… Vas še mogoče kaj kasneje pogledam… Uživajte!!!

Jaz ga imam dovolj…okej pa naj bo za vaju teh par dni soncek,bom ze zdrzala,hiih

Pozdravi se no..taka iti na sonce bo hudooo…pa-pa

So pičke zelo bolane(od prehlada do hujših reči!!!!)
Kako naj tiči tu obdelujemo bolne pičke?
saj bo še Cerkev stopila vmes!
😉

Mi še zdaj šumi v glavi od včeraj!
🙁

Hehe, muc, muc… 🙂 Malo zlobe mora bit :).

Ti raje muco pokaži…pol bo muc šel!
😉

… mačke , kaj se spet preganjate ?!

Niki je skoraj ziher , da zdaj ni čas za take akcije … ne vem , no …

Niki!
Štajerke niso za akcijo.Pokaži kako Primorke to delate…..
😉

… ŠIC , ŠIC , MARŠ , ANDIAMO …. ALO , MAGLA, ČRTA … BANDA MAČJA !!!!!

A je bilo v redu ?

Nisva na liniji…:-(
Cmoka pa zaslužiš!

Ja , mačke , ki se gonijo , preganjam … kaj “hmm ” ;)))

Lupčka pa zaslužim vedno , ker sem nežno , scrkljano bitje ;)))

Tja, tja, tja… Spet se nas nekaj v odsotnosti obtožuje…

Že odsotnost pove preveč!
Torej velja,kar sem napisal1
😉

Ijej, zdaj sem pa še obsojena, zato ker sem malo telo počivala in pakirala? Aha. Se bom že maščevala ;).

Ok!Maščuj se…in pošlji svojo golo sliko!
To me najbolj razbije!
😉

New Report

Close