Tako se “peca”
. https://youtu.be/8gv1f3j51CI
Tu imate masterclass kako se “peca”. Končno sem naletel na tipa, ki opiše način kako sem tudi jaz celo pri ~50ih “vozil” cel harem pogosto pol mlajših žensk. Brez zlivanja ljubezni. Brez plačevanja, nudenja, itd. Deluje, ne glede na to kak cilj imate. Zvezo, občasništvo, seks, prijateljstvo, …, karkoli. In tako to počnejo tudi ženske. Ko ti to dobro laufa, ni več neke potrebe, da bi imel tisto kar večina sanja, t.i. resna zveza, ker z njo preveč zgubiš.
Ironija pa je, da se nič od tega dinozavrom, ki ste samozaverovani, da vam je vse jasno, še sanja ne.
Opet, 12.04.2025 ob 05:54
Pa vendarle tako osamljen, to moraš s tujci delit v soboto zgodaj zjutraj in trolat. Koga briga, da se tebi kot staremu descu mudi vse nadoknadit, kar nisi v mladosti izživel. Tebi je vlak že zdavnaj odpeljal.
To je tvoj domet? Ad hominem napad na domišljijsko predstavo o meni?
Anonimno 1434, 12.04.2025 ob 05:04
. https://youtu.be/8gv1f3j51CI
Tu imate masterclass kako se “peca”. Končno sem naletel na tipa, ki opiše način kako sem tudi jaz celo pri ~50ih “vozil” cel harem pogosto pol mlajših žensk. Brez zlivanja ljubezni. Brez plačevanja, nudenja, itd. Deluje, ne glede na to kak cilj imate. Zvezo, občasništvo, seks, prijateljstvo, …, karkoli. In tako to počnejo tudi ženske. Ko ti to dobro laufa, ni več neke potrebe, da bi imel tisto kar večina sanja, t.i. resna zveza, ker z njo preveč zgubiš.
Ironija pa je, da se nič od tega dinozavrom, ki ste samozaverovani, da vam je vse jasno, še sanja ne.
Spet si se zbudil, zdrkal in napisal bedarijo.
Serviral sem vam že navodila za novačenje žensk s pomočjo portalov za zmenkarije in družbenih omrežij, kako se naredi profil s katerim lahko celo povprečnež pride do stika z večino prisotnih žensk.
V zgornjem videu imate navodila kako se vse te ženske potem naprej “vozi”. Vse hkrati. In kako dalje.
Lahko pa poslušate teoretike, dinozavre, katere je že davno povozil čas in ogovarjate naključne ženske na pošti, banki, itd.
je tako, 12.04.2025 ob 06:01
Tip v videu ima zagotovo dobro poanto: vsak ima svojo močno stran, ki ga naredi privlačnega, če jo pravilno izpostavi oziroma jo “trži”,kot se reče v današnjih, s komercializmom obsedenih časih. In seveda nikakor ne smeš biti servilen do žensk.
Tip opiše drugi del sistema. Prvi del je novačenje vedno novih kandidatk. Njihovih IG, Whatsapp, Snapchat, … Potem magari desetim vsake toliko copy/paste sporočila, kakšno sliko, magari ne od danes, saj ne vedo, …, da jim buriš domišljijo, da jih rajcaš, da vidijo, da imaš cool življenje, … brez pretiranega fokusiranja na eno. Temu se reče, da jih kuhaš. S tistimi, ki grizejo, se izkažejo za okay, se potem igrivo, neobvezujoče, mimogrede spoznavaš. S tem pristopom bo tip chill. Ne bo hitel s srečanjem v živo. Z lahkoto odj zahtevne, zoprne, ki bi diktirale, itd. Vedno imaš en kup kandidatk, katere prilagajaš svojemu urniku, vsakdanu, ne obratno. Tako se prihajo do produktivnih zmenkov, do seksa 15 minut po srečanju, itd. Ker pridejo “skuhane”, zagrete, s fiktivno sliko, ki so si jo ustvarile v glavi. Tako kot si mon retardi ustvarijo retardirano sliko o meni. Ista fora.
A veš avtor te in mnogo drugih podobnih tem? Tudi, če se videvaš s pol mlajšimi ženskami, zato nisi ti prav nič mlajši. To je nek lažni občutek, zelo zavajajoč, le za lažno dviganje ega, a poglej se v ogledalo in na osebno izkaznico. Odsev v ogledalu ni mlajši in tudi na osebni izkaznici se ti emšo ni spremenil.
Džizs, da pri 55-ih gledaš youtube videje kako se punce peca, je sploh še kaj bolj patetičnega in cringe? V bistvu je, da trdiš, da te ženske ne zanimajo, potem pa cele dneve in noči pišeš sovražne traktate o njih, to pa potem ženske res živijo rent-free v tvoji glavi in ti okupirajo misli 24/7, to ni noben lajf.
Tako kot ni večjega simpa od tipa, ki se posipa z mivko, da na fotki za Tinder zgleda kot da igra odbojko, ta neznosna potreba ugajati ženskam do te mere, da se pretvarjaš, da si nekaj, kar nisi, nič ni bolj simp kot to.
Če to, kar si v resnici, ni dovolj, ali postani več in boljši, ali pa ne zgubljaj časa z ženskami.
Anonimno 1434, 12.04.2025 ob 06:35
Tip opiše drugi del sistema. Prvi del je novačenje vedno novih kandidatk. Njihovih IG, Whatsapp, Snapchat, … Potem magari desetim vsake toliko copy/paste sporočila, kakšno sliko, magari ne od danes, saj ne vedo, …, da jim buriš domišljijo, da jih rajcaš, da vidijo, da imaš cool življenje, … brez pretiranega fokusiranja na eno. Temu se reče, da jih kuhaš. S tistimi, ki grizejo, se izkažejo za okay, se potem igrivo, neobvezujoče, mimogrede spoznavaš. S tem pristopom bo tip chill. Ne bo hitel s srečanjem v živo. Z lahkoto odj zahtevne, zoprne, ki bi diktirale, itd. Vedno imaš en kup kandidatk, katere prilagajaš svojemu urniku, vsakdanu, ne obratno. Tako se prihajo do produktivnih zmenkov, do seksa 15 minut po srečanju, itd. Ker pridejo “skuhane”, zagrete, s fiktivno sliko, ki so si jo ustvarile v glavi. Tako kot si mon retardi ustvarijo retardirano sliko o meni. Ista fora.
sorry boy, zato ker si boy. haha, z manipulacijo bi ti vse, a? o poznam to se posebej ko sem bila mlajsa, da se preveri kaksen je v resnici kdo, v moji situaciji;) take stvari so se delale, ko si mlad, ko si starejsi bi lah bil pametnejsi. yea, rima madafaka
lej cuti se marsikaj ze tako ali tako. ko pa v zivo spoznas osebo pa sploh ni vec pretvarjanja, takrat ti bo pa rekla adijo in nebos nic seksal… ker od “cool lajfa” in pretvarjanj da si nek kul tip, se nihce ni uspel. foliranti in jadniki, to in nic druzga
take hladne selekcije kot jih je nekdo omenil uspejo pri 17-letnicah, hahaha! srecno
8409, 12.04.2025 ob 09:16
Džizs, da pri 55-ih gledaš youtube videje kako se punce peca, je sploh še kaj bolj patetičnega in cringe? V bistvu je, da trdiš, da te ženske ne zanimajo, potem pa cele dneve in noči pišeš sovražne traktate o njih, to pa potem ženske res živijo rent-free v tvoji glavi in ti okupirajo misli 24/7, to ni noben lajf.
Tako kot ni večjega simpa od tipa, ki se posipa z mivko, da na fotki za Tinder zgleda kot da igra odbojko, ta neznosna potreba ugajati ženskam do te mere, da se pretvarjaš, da si nekaj, kar nisi, nič ni bolj simp kot to.
Če to, kar si v resnici, ni dovolj, ali postani več in boljši, ali pa ne zgubljaj časa z ženskami.
No pa je najbolj retardiran beli vitez dodal svoj ad hominem napad na domišljijsko predstavo o redkem tipu, ki na temo res nekaj ve. Pejt mal v pošto ženske ogovarjat. Tvoj nivo. Si kot en mladoletnik, ki si pusti tistih nekaj kocin rasti, da zgleda bolj odrasel. Raje tiho bodi. Ker čim začneš prodajati svoje neumnosti, vsi, ki na temo res kaj vemo, vidimo, da si neizkušen naiven hkrati pa še prepotenten teoretik.
Anonimno 9618, 12.04.2025 ob 10:56
sorry boy, zato ker si boy. haha, z manipulacijo bi ti vse, a? o poznam to se posebej ko sem bila mlajsa, da se preveri kaksen je v resnici kdo, v moji situaciji;) take stvari so se delale, ko si mlad, ko si starejsi bi lah bil pametnejsi. yea, rima madafaka
lej cuti se marsikaj ze tako ali tako. ko pa v zivo spoznas osebo pa sploh ni vec pretvarjanja, takrat ti bo pa rekla adijo in nebos nic seksal… ker od “cool lajfa” in pretvarjanj da si nek kul tip, se nihce ni uspel. foliranti in jadniki, to in nic druzga
take hladne selekcije kot jih je nekdo omenil uspejo pri 17-letnicah, hahaha! srecno
Največja ironija je, da se tako danes obnašate ženske. To je prvo kar se mora samski tip zavesti.
S tem, da ste na monu tako v veliki večini stare postmenopavzne suhe slive, katere je že davno povozil čas, o današnji sceninimate blage veze in le prodajate emocionalni BS.
Jaz še vedno čakam, da mi forumski beli vitez 8409 razloži, kako on na pošti neznanke ogovarja. Jim reče, zdravo, jaz sem Batman? Tip brez izkušenj se posmehuje povsem normalnim nasvetom. danes smo leta 2025.
Če bi 8409 res bil, za kar se predstavlja, bi seveda zmogel povedati svoje metode, saj je v eni temi nakladal, da je baje naloga moškega lov na ženske. Pa če si tako želi resne veze, je pravo čudo, da je taki vredu moški samski. Ta tip ni glih za resno vezo, ali pa obstajajo utemeljeni razlogi, da ga nobena noče.
Prej boste dojeli, da je v življenju največja spremenljivka le srečno naključje, prej boste nehali frustrirati. Se razume, da lahko s svojimi kompetencami vplivaš na situacijo, ne moreš pa je spremeniti. Nekdo je lahko tudi podpovrečnež, a se je vse tako poklopilo, da je pristal v zvezi z lepotico… mogoče ta lepotica ni dovolj spretna v razmerjih, mogoče ono, mogoče tisto, kdo bi vedel… Življenje je le eno samo naključje in zaporedje pravih/napačnih dogodkov…
Kdor je zadovoljen s svojim življenjem, je neobremenjen z ljudmi, še posebej pa z nasprotnim spolom, ker si je všeč, kakršen je, všeč so mu ženske, moški. Ne ustvarja si nekih umetnih problemov, brezveznih filozofij, ni ogrožen od nikogar, ker ni zakompleksan.
To večno jamranje nad ženskami, nad moškimi, to za nekoga s pozitivno samopodobo, ki rad živi, ni za poslušat. To ste za psihiatra primeri.
samski cinik, 13.04.2025 ob 15:53
Jaz še vedno čakam, da mi forumski beli vitez 8409 razloži, kako on na pošti neznanke ogovarja. Jim reče, zdravo, jaz sem Batman? Tip brez izkušenj se posmehuje povsem normalnim nasvetom. danes smo leta 2025.
Če bi 8409 res bil, za kar se predstavlja, bi seveda zmogel povedati svoje metode, saj je v eni temi nakladal, da je baje naloga moškega lov na ženske. Pa če si tako želi resne veze, je pravo čudo, da je taki vredu moški samski. Ta tip ni glih za resno vezo, ali pa obstajajo utemeljeni razlogi, da ga nobena noče.
To da se na pošti začneta dva pogovarjati, je zelo veliko naključje, čeprav se je moja sodelavka podobno spoznala. V živalskem vrtu, ona je stala ob igralih, on tudi , čakala sta otroke, pa navezala debato, ugotovila da sta iz istega kraja, se kliknila na Facebooku , po par mesecih pa sta šla na pijačo in sta skupaj .
matias, 13.04.2025 ob 16:13
Kdor je zadovoljen s svojim življenjem, je neobremenjen z ljudmi, še posebej pa z nasprotnim spolom, ker si je všeč, kakršen je, všeč so mu ženske, moški. Ne ustvarja si nekih umetnih problemov, brezveznih filozofij, ni ogrožen od nikogar, ker ni zakompleksan.
To večno jamranje nad ženskami, nad moškimi, to za nekoga s pozitivno samopodobo, ki rad živi, ni za poslušat. To ste za psihiatra primeri.
Kak užitek je brat normalne osebe.
Nisem pogledala , le prvo minuto. Tudi jaz ne prenesem takih moskih. Ne ko sem imela 20 let, pa so se razni Erazmi Pintarji slinili okoli nas deklet, ne sedaj ko imam malo nad 40. Moški z tako cold warm komunikacijo pri meni odpade, ker ni iskren. Če bi želela dva imeti seks odnos, se to jasno nakaže, smo odrasli. To neko igračkanje pa ni .
Ne bi vam nič povedal, to je kot da bi prosili možganskega kirurga naj vam pove, kako operira možgane. Sej on vam lahko reče, razkužim in zarežem s skalpelom, ne preplitvo, ne pregloboko, ampak kaj boste s to informacijo, ne morte vzet skalpela v roko in sami rezat po glavah, ta rez je samo mejčken zobniček v velikem mehanizmu.
Bolj pomembno je, da imate ženske iskreno radi, da vam paše njihova energija, red pill verniki jih odbijate, ker ste take zoprnele brez smisla za humor in se ženske ne počutijo dobro ob vas.
Ampak težko je razumeti, zakaj se sploh toliko obremenjujete z ženskami in 24/7 pišete mizogine traktate, če imate tako slabo mnenje o njih, če verjamete, da vas lahko samo drug moški res razume, se zdi to bolj smiselna opcija.