Tako sem potrebna….
…ene dobre bele kave…nato vodnih kapljic po mojem telesu, ki prebudijo še zadnje zaspane dele, ko se vse napne in postavi pokonci in nato masaža, ko roke hitijo in drazijo vse kar jim pride na poti in nato smuk v moje hlačke…in še ene hlace…in majcka… in nato se zopet vrnem nazaj k vam…vsa v luftu kot vedno…no skoraj vedno!
Do takrat pa naj vas božam…saj že svetim…in vsakemu s svojim žarkom zaželim lep dan, rada vas imam dragi moji kletkaši!
In ura bo počasi čas…da se tudi vi pojavite na svojih mestih…kje…steeeee???
Na meni si….no mogoče si pa res bil v obliki vode, kreme ali mojih rok, ki so raziskovale moje telo…ali pa si sedaj tudi že v meni… v obliki kave, ki je spolzela v moje telo…ja mogoče si pa res bil na meni ali v meni…mogoče?!
Dobro jutro!
Pa sem ravno skuhala kavo,tako da se kar zaženi in prileti….Ti Sonči imam eno težavico,pa bi te najprej vprašala,a ti morda delaš v zdravstveni ustavi….če je odg.pritrdilen,pol bi te prosila za en nasvetek,a bi to raje storila prek maila….če sem vsiljiva,mi to prosim sporoči….ne bom jezna….
Kilotonskega cmoka
P.s.
Pošlji kakšen žarek sem,ker me zebe ko malega kužija…..
Trilči piši na [email protected] in bova videli če ti lahko pomagam…
Če bo v moji moči ni problema, drugače pa poiščeva kakšen nasvet prijateljev znancev kolegov.
Piši!
p.s. Tudi mene zebe, pa sem sonce…ampak okej, se trudim in svetim…je že kaj bolje…pa hitro eno toplo jopico ogrni, tako kot jaz…in nama je že toplo?!
Cmoka!
OK,bom ti pisala,takoj ko to napišem…..mimogrede,oblečena sem ko eskim….pa nič…..aja,zokne si tudi lahko dam gor…trapica sem,jutro je….evo sedaj se spravim na maila…..
Lahko očim pride,pa bi bila to ena hudo hudo neprijetna zadevica….eh,grem potem raje malo laufat….pa kaj je cela Slovenija v takem mrazu…..si se naspančkal in malo ženko pocmulil????:-)))))))))
Ma vsaj nekaj,…z malim je treba bit zadovoljen….al kako že gre ta pregovor….jaz pa pokrita ponoči z odejami in dekami,ker me nihče ne greje…smrk…ha,mam pa veliko placa v moji mega postelji….:)))))
Kaj narediš,ko se te žena brani????Si jezen????