Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tako sem potrebna….

Tako sem potrebna….

..res..tako sem potrebna..te moje kave..in doma ni vec mleka..bemti..da moram sedaj v trgovino..okej kletka..sibam..ti pa sanjaj, uzivaj..v svojih zeljah in domisljiji ali pa resnici..kakorkoli ze odlocitev je TVOJA!!!..cao;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A na Kranjskem pa že z mleka kofe delate?
A ne bi bila bolj poceni voda?
Jutro Sunny!
😉

si poskušala z magicem fingerjem (pa pusti kavo za pol………………)
hahahahaha

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Ma tu smo itak vsi odstekani,haha..ma rabim mlekca aha..za pol..pol..poljubcek…tja!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

To bom probala s teboj..mi bos pokazal kaj je to, ker nimam pojma..tiher pa je kar unga..ker ti si itak..tko moj..moj, da mi ne bi ponujal nekaj , kar mi ne bi pasalo..bemti..ne izzivaj me!! Na kafe pa pridem k tebi..pa se lizala bom…in to ornk..ker sem tudi njega tko potrebna,haha

tiher pa je kar unga/ ma kaksna napaka..ziher pa je kaj unga;)) je bilo misljeno..pa se zabkala sem na koncu dodat..da bom..lizala

ledija..in…………………………..papa

kranjskem??????????

leta letijo - iščem stevardeso.....

saj ni važno katerega (lizala) ,sam da nama bo pasalo , hahahaha

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

tocno tko..evo..šapa..pejva lizat;))

New Report

Close