Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tako si želim še 1 dojenčka

Tako si želim še 1 dojenčka

pa sem že prestara.

Posvojitev?

Koliko pa je to – prestara – ? :))) Imam kar nekaj prijateljic, ki so jih mamice rodile tam blizu 45-tega leta. :))))))))))) Pa jim ni prav nič manjkalo. :)))))))))

počakaj na vnuke.

A je to enako ali kako? Vnuk ne bo njen otrok. Evo in zaradi takih izjav potem snaha in tašča ne pridejo skupaj ko tašča misli, da je vnuk njen otrok in da ima vse pravice do njega. hudooo::::)))))))

Koliko si pa stara?

Če si že v pozni menopavzi je res problem. Če pa še nisi, pa hitro na delo.

lp,

N.

če ima slučajno hčer, bo imela vnuke brez snahe.

Tudi jaz!!!

47 let.
menopavza – še nič sledu. Tu torej ni problem.
Tudi jaz se malo bojim, da si bom kakšnega vnuka kar prisvojila.
Ampak vnukov ni na obzorju.
Mož bi bil najsrečnejši na svetu, če bi imela še enega. Ampak saj veste teorija je eno, praksa pa drugo. Zopet bi jaz hodila na bolniške, zopet bi bilo na meni vsa skrb za dom, njegova služba je takšna, da ne more domov ob 15/16 uri. Jaz sem to delala, ker je nekdo moral po otroka.
Pride domov, pa še popoldan in zvečer dviguje službene klice. Pa dela od doma…..
Da bi bilo še enkrat tako se pa ne grem.
Če pa bi postavili nova pravila – pa bi rodila ravno pri 50tih.
Kaj čmo, zamudila sem. Želja pa ostaja.

Pretehtaj kaj ti je bolj drago. Imeti dojenčka in nepomoč moža, kot praviš do sedaj. Ali pa brez dojenčka in tako življenje kot do sedaj. Mislim, da imata pa oba močno željo po bebici. Ne vem, ne vem. Res ti pa bije zadnja ura za zanositev.

Hm….res si malce prestara. No, vsaj jaz nebi več imela pri tej starosti. Četudi sem sama imela drugega otroka dokaj pozno; ampak tako pozno pa zopet ne. :))

Morda malo kruto, vendar realno. Sama sem stara 44 let, za dojenčka
mislim da prestara, imam 2 sinova, ki bi že lahko imela kaj naraščaja, pa nič.

Pa sem si lansko spomlad kupila psičko – labradorko. Ko bi ti vedela koliko dela in veselja je prinesla v moje življenje.

Vsak dan dolg sprehod, obiskovanje pasje šole …, daje mi več ljubezni, kot je morem jaz dati njej.

Toplo, toplo priporočam.

Bravo Kokica. Kuža je res nekaj čudovitega!

eh… no comment… če se ne greš tako se pač ne boš šla. bolje za vse.

Tudi jaz nebi imela otrok pri teh letih, je kar malo perveč,….je pa predlog Kokice idealen. Kužati so idealni za zapolnitev prostega časa, crklanje, ukvarjanje z njim,…in dajejo ti toliko ljubezni, da si še mislit ne moreš!

moja tašča je nekako takšne starosti kot ti in je na našega tamalega čistno “nora”, ful je vesela vsakič, ko ga vidi in ga ima iz srca rada (no, priznam, da me včasih moti, ker včasih malo preveč popametuje, ampak babice so pač babice)..v glavnem ga pelje na igrišče in res to veliko pomeni tako tamalemu, kot njej… potem vsi mislijo, da je mami in se ji fino zdi…v glavnem hočem povedati, da malo uživaj in si vzami čas za sebe…na sprehode s kužkom in prijateljicami, počakaj na vnuke, potem boš pa ful srečna in v redu babi, pa drži pesti, da bo kmalu!! pa še manj obveznosti, ko vnuki gredo domov in se lahko zlekneš v kavč!!

Sem približno tvojih let in najbolj sem srečna, ker smo vsi veliki. Da bi imela še enkrat dojenčka, se bi mi zdelo groozno. Tudi si ne želim vnukov (še) kakih 10 let. Tako luštno je, ker mi ni treba več za nikogar skrbeti. Uživam v trenutku in lastni svobodi. Res bi se mi zdelo grozno iti skozi vsa obdobja, posebej, ko je otrok dojenček. Od treh let naprej še gre.

Kako smo si različni. :))

Tudi meni se dogaja! Stara 43, v vezi z deset let mlajšim, otroka iz prvega zakona 20 in 18! Si želim, pa si ne upam! Bom tudi počakala vnuke! Sama!

Hvala bejba. Sem se že ustrašila, da je nekaj narobe z mano, ker si niti pod razno ne želim imeti dojenčka. Še ko je bil čas, se mi je zdelo težko, ne pa zdaj, v naših najlepših letih, ko je čas za nas, ne pa za otroke. 20 let sem namenila otrokom, zdaj pa je končno čas ZAME.

Čestitam za 10 let mlajšega.

Hvala! Res sva se ujela, a življenje je nekaj drugega… Bi pa imela otročka z njim, ker je res in! Pa tudi on! Ampak starejši (ups) starejše moramo biti pametnejše:)

Kaj pa je tu takega, da bi čestitala. 10 let mlajšega dobit za malo zabave, da se fanta navadi in izvežba za kakšno primerno punco? A to misliš?

Kolkr je meni znano, so 33 letniki že izvežbani. Mende obstaja sam še en neizvežban 33 letnik, sliši pa na ime Mavrični. Glede na to, da je svoje plakate izobesil povsod po medmrežju, se mu bejbe z lahkoto izognejo.

Mar bi mu stala ob strani…..

New Report

Close