Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Tako srečna ta trenutek

Tako srečna ta trenutek

Moj otrok me je pravkar poklical, ima 25 let in pravkar zaključen študij.
Nikoli mi ni bilo lahko, a za otroke sem pripravljena naredit vse, da jih spravim do izobrazbe. In ta moment sem tako polna sreče, v teh kriznih časih v povsem sufiticarnem poklicu dobila službo za ndč. Ne v javni upravi. In samo na podlagi izkazanega dela. Zdi se mi, da sanjam.. Svojega prvega otroka sem spravila do kruha. Občutek je neizmerno lep, moram deliti z vami.

bravo, naj veselje traja.

Bravo mami!

Upam, da se bom lahko s čim podobnim sama pohvalila.

Vendar šele čez 18 let…..

Super si, uživak ta trenutek.

lp,D

nova
Uredništvo priporoča

-otroci se sami dokopljejo do izobrazbe in do kruha ….ti imaš bore malo pri tem….ni si treba obešat nekih zlatih medalj…
– zaključen študij in takojšen šiht za ndč??? Seveda, po hudih vezah….

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Joj kako lepo je prebrati tako sporočilo. Bravo !
Kar oči so se mi orosile… res!
:-*

Zelo sem vesela zate in za tvojega otroka! Bodi ponosna nase, da si dodala svoj dragocen kamenček v mozaiku otrokovega uspeha.

Ja bravo tudi iz moje strani. Tudi jaz delam na tem da moja otroka usmerim na pravo pot. Čeprav sta šele v četrtem razredu oš jima vseeno razlagam in dopovedujem kako pomembna je izobrazba in da le tako lahko v tem svetu kaj postaneš. Lp

Bravo mami. Moja je tudi ravno zaključila študij medicine, stara 24 let.


A si ti z lune padu??
Al pa si še eden izmed razvajenih maminih sinkov, ki se mu niti ne sanja, koliko enega odrekanja je potrebno, da lahko zagotoviš otroku, da gre študirat in da tudi doštudira…


A si ti z lune padu??
Al pa si še eden izmed razvajenih maminih sinkov, ki se mu niti ne sanja, koliko enega odrekanja je potrebno, da lahko zagotoviš otroku, da gre študirat in da tudi doštudira…[/quote]

Pa zakaj se sploh pogovarjaš s tem kretenom.

Tiste, ki smo Mame točno vemo, koliko je treba vložit v enega otroka. Tistim, ki tega ni treba, sploh ne moreš razložit, ker ne morejo razumeti, ker nimajo kapacitet.

In čestitke avtorici še z moje strani.

Čestitam! Sem vesela, da obstjajo take mamice 🙂

Če bi vzgajal otroka, potem bi vedel, da je otrok odraz staršev in da imajo pri njegovih uspehih in neuspehih še kako starši prste zraven (tudi tisti starši, ki otroka ne vzgajajo).

Bravo, sem vesela zate in popolnoma razumem ta tvoj občutek sreče, tudi mene v takih primerih kar privzdiguje od veselja.

Hvala, dekleta, še dodatno ste mi polepšale dan. Sem vedela, da me boste razumele. Moji občutki veselja še kar trajajo:-) Saj veste, leta in leta vsega, kar vložiš v otroka, pa vendarle veš, da če ne bo še nekaj sreče zraven, ne bo vse tako, kot si želiš.
Vedno me spremlja občutek, da nisem rojena pod najbolj srečno zvezdo, da se moram za vse potruditi petkrat bolj, pa mi še zdrsne iz rok. Tokrat pa… komaj dojemam:-)))


@DRRR
: jaz sem za moje otroke dolga leta vstajala ponoči, delala čez dan, plačevala račune, jih spodbujala, jim pomagala pri šolskem delu leta in leta in jih ljubila v lepih trenutkih in tudi takrat, ko ni bilo lepo. Zato pravim, da sem jo spravila do kruha, ker brez družine in vzgoje danes zagotovo ne bi bila tu, kjer je. In to brez vsakršnih vez, dokazati se je morala s kreativnim delom in pri tem presegla vso konkurenco. Delala bo delo, ki ga z vezami ne moreš opravljati, zanj potrebuješ znanje in sposobnosti.

Vsem brezposelnim želim doživet čimprej tak trenutek sreče.

New Report

Close