Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tako živijo nekje drugje…

Tako živijo nekje drugje…

No ja, če si ti malo izvenserijska in te reči dojemaš drugače, ti moram povedati, da pač ne razumeš serijskih babnic in njihovega razmišljanja.
Imam občutek, da si po razmišljanju bolj dec kot pa baba. ;)[/quote]

Očitno res ne.
Dec pa res nisem :))[/quote]

Hahaha! Ne verjamem! :))))

Tudi prav 🙂

Hm, iščemo pomankljivosti… ki mimo grede niso tuje niti naši civilizaciji.
Resnica pa je le nekoliko drugačna. Če boš brala… boš ugotovila, da v veliki večini gre za serijsko monogamijo (kot v naši civilizaciji), veliko krat celo za celoživljensko “zvezo”, da so očetje v večini znani (če pa niso ni stigme niti na ženski, še manj na otroku), da je vloga očeta specifična (čeprav določena) da pri njih ne obstaja beseda ku.rba za žensko, ki je imela več moških (spolnih partnerjev) v življenju, da pri “ločenkah” ni noben problem otrok iz prejšnega “zakona”, da se ne vztraja v porazno slabih zvezah (žensko ni možno vezati nase)… ter še in še.

Torej ti in podobni fenomeni postavljajo pod vprašaj celo vrsto naših dojemanj in dognanj, s katerimi nas dnevno psihološko izobražujejo. Vlogo očeta v družini, vlogo (odsotnega) očeta v odraščanju dekleta in njene “komplekse” pri izbiri partnerja, vpliv očeta na sina… ter ves ostali zahodno civilazacijski psihološki bla-bla. :-))
Mislim, a vam res moram s prstom pokazat na čisto vsako malenkost, da se boste ženske znale vsaj malo strokovno braniti pred “šankovskimi” psihoanalizami moških, ki ste jih občasno deležne. :-)))))

Vaš link

A ne… raje še naprej iščite pomankljivosti! Samo ne se potem čuditi, zakaj vas imajo za kure. :-))[/quote]

Vlogo očeta v družini tam odigra eden od sorodnikov mame otroka, čemur ona ne nasprotuje, ker je tak običaj. Pri nas tega ni in če ženska ostane sama oz se z otrokovim očetom ne razume, je primorana sama skrbet za otroka (večinoma vsaj rahlo zagrenjena), kar gre na škodo otrokovem razvoju.

V bistvu si pri izbiri nismo tako različni 😉 Saj tudi pri nas obstaja prosta izbira ženske koga bo povabila v svojo “cvetočo sobo” le ne držijo se pravila, da ga je treba pred zoro odslovit 😛

Hm, iščemo pomankljivosti… ki mimo grede niso tuje niti naši civilizaciji.
Resnica pa je le nekoliko drugačna. Če boš brala… boš ugotovila, da v veliki večini gre za serijsko monogamijo (kot v naši civilizaciji), veliko krat celo za celoživljensko “zvezo”, da so očetje v večini znani (če pa niso ni stigme niti na ženski, še manj na otroku), da je vloga očeta specifična (čeprav določena) da pri njih ne obstaja beseda ku.rba za žensko, ki je imela več moških (spolnih partnerjev) v življenju, da pri “ločenkah” ni noben problem otrok iz prejšnega “zakona”, da se ne vztraja v porazno slabih zvezah (žensko ni možno vezati nase)… ter še in še.

Torej ti in podobni fenomeni postavljajo pod vprašaj celo vrsto naših dojemanj in dognanj, s katerimi nas dnevno psihološko izobražujejo. Vlogo očeta v družini, vlogo (odsotnega) očeta v odraščanju dekleta in njene “komplekse” pri izbiri partnerja, vpliv očeta na sina… ter ves ostali zahodno civilazacijski psihološki bla-bla. :-))
Mislim, a vam res moram s prstom pokazat na čisto vsako malenkost, da se boste ženske znale vsaj malo strokovno braniti pred “šankovskimi” psihoanalizami moških, ki ste jih občasno deležne. :-)))))

Vaš link

A ne… raje še naprej iščite pomankljivosti! Samo ne se potem čuditi, zakaj vas imajo za kure. :-))[/quote]

Vlogo očeta v družini tam odigra eden od sorodnikov mame otroka, čemur ona ne nasprotuje, ker je tak običaj. Pri nas tega ni in če ženska ostane sama oz se z otrokovim očetom ne razume, je primorana sama skrbet za otroka (večinoma vsaj rahlo zagrenjena), kar gre na škodo otrokovem razvoju.

V bistvu si pri izbiri nismo tako različni 😉 Saj tudi pri nas obstaja prosta izbira ženske koga bo povabila v svojo “cvetočo sobo” le ne držijo se pravila, da ga je treba pred zoro odslovit :P[/quote]

Hahaha! Dobra!

Razen v primeru, da je treba skrivati pred očetom. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Ženska bi se pregovarjala….

Ženska bi se pregovarjala….[/quote]

In mela od tega – kaj že točno?

Pozornost

Ne sodi po sebi 😛

Ne sodi po sebi :P[/quote]

Na žalost ima prav, čeprav je zaletav. :)))))

Aja. Pol pa razumem zakaj se jst ne prerekam.

Aja. Pol pa razumem zakaj se jst ne prerekam.[/quote]

Ker si psihično zdrav dec! :))))))

Aja. Pol pa razumem zakaj se jst ne prerekam.[/quote]

Ker si psihično zdrav dec! :))))))[/quote]

A mi prideš to na 4 učke povedat? :))

A mi prideš to na 4 učke povedat? :))[/quote]

Komot! Ti plačaš čaj ali kavo, deliva na pol, ali plačam jaz?

Komot! Ti plačaš čaj ali kavo, deliva na pol, ali plačam jaz?[/quote]

Plačaš ti … kdo pa. 🙂

Ženska z jajci.

Komot! Ti plačaš čaj ali kavo, deliva na pol, ali plačam jaz?[/quote]

Plačaš ti … kdo pa. :)[/quote]

Potrjeno žensko bitje.
Damn…pa sem se zašil. :((((
OK. Potem tudi izberem kraj – Slaščičarna/kavarna hotela Bristol v Opatiji. Bi šla?

Plačaš ti … kdo pa. :)[/quote]

Potrjeno žensko bitje.
OK. Potem tudi izberem kraj – Slaščičarna/kavarna hotela Bristol v Opatiji. Bi šla?[/quote]

Kakšna Opatija no, buča 🙂
Ljubljana, SEM, koktejlček. Take it or leave it. 🙂

Potrjeno žensko bitje.
OK. Potem tudi izberem kraj – Slaščičarna/kavarna hotela Bristol v Opatiji. Bi šla?[/quote]

Kakšna Opatija no, buča 🙂
Ljubljana, SEM, koktejlček. Take it or leave it. :)[/quote]

Jah… trenutno ne bo šlo, ker mi je Opatija bližje, recimo na pol poti. Te pocukam za rokav, ko se vrnem v LJ!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close