Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Takole pristopajo moški na spoznavnih portalih

Takole pristopajo moški na spoznavnih portalih

No moški se čudite zakaj ženske ne maramo spoznavnih portalov.

Takole nekak zgledajo prvi pristopi do ženske:

Ojla.

V kolikor dopuščaš, da bi te smel razvajati v kakšnem hotelu/motelu kjer bi JAZ najel privat sobo z masažno kadjo jakuzzi , ali pač savno me ogovori.

Mika me kaj več kot “goli sex” – zato v kolikor bi se ujela se lahko dobima večkrat, ali pa ……….

Piši na gmail, pusti nekaj slik, PREDVSEM pa želje kaj si sploh želiš na zmenku, pa odpišem!

Sem mobilen, diskreten, 38 letnik, 189 cm višine, teže cirka 85, spodaj depiliran, športne postave….Lp

Lahko se dobima v ….. DATUM, ČAS , SEVEDA LOKACIJA PO TVOJI PRESOJI.

Upam, da mi kmalu odpišeš, PREDVSEM PA da mi še ti pošlješ kakšne tvoje slike. Kakšen tvoj akt …

Sicer ne vem iz kje si doma – jaz okolica ZASAVJA. Če imaš sama svoj prostor, bi se lahko dobila tudi kar pri tebi doma, no, prej kaj spoznavni drink v bližnji okolici, drugače pa mi povej iz kje si doma, pa v bližnji okolici najdem kako sobico oz. najamem v kakšnem wellnes centru v okolici sobo z privat savno ali privat masažno kadjo jakuzzi …..

PLAČAM VSE STROŠKE NAŠEGA RAZVAJANJA, VKLJUČNO Z POTENCIALNIM PRENOČIŠČEM, HRANO, ITD ITD

Tale pa ne bo dalec prisel

Ta išče resno vezo, je napisal v svojem profilu :).
Zato se je pa tako potrudil in razpisal.

Eleganten kmetavz :))))

Joj, spomini na te čase.
Ta bi te vsaj v motel peljal, eden je imel že v profilu napisano, da lahko “opraviva kar v mojem tovornjaku”. Sanje vsake mladenke, se mi zdi.

En bolj zvit mi je poslal ponudbo s kuponkota ali ene sorodne strani, češ, kaj menim o tej ponudbi za popoldanski počitek, kakšna se mi zdi … Resno?

Da o vseh tistih, ki so imeli čas samo med tednom, za vikend pa zaradi “drugih obveznosti” ne, niti ne začnem.

Ena poročena perla (in to drugič poročen, komaj kako leto dni, sem ga našla na FB z vso dokumentacijo) me je povabil na svojo jahto in ko sem mu povedala, da s poročenimi pač ne bi, ga je najbolj od vsega skrbelo, kako vem, da je poročen (niti ni skušal vehementno zanikat, je pa verjetno želel kak namig, kako se bolje skriti). S tem, da je imel isto profilno fotko kot na FB (ponavljam, resno?).

En me je vabil v Rim na službeno potovanje :). Sem ga vprašala zakaj ne gre z ženo (v profilu je imel napisano, da je samski) pa je natvezil vse mogoče kako ona ne more it.

En je bil pa druge baže. Je pa kar hotel, da grem z njim in njegovim bratom in svakinjo pa še neki drugi sorodniki na smučarski dopust. Tako za en teden :). Sanjska dopust :).

Pa en mi je zatrjeval kak poštenjak in vse je on in kako on išče resno vezo. Prvo srečanje bi bilo pri njem v Bohinju. Ker sem mu povedala, da se s Štajerske ne bom vozila v Bohinj samo zato, da njega srečam. Je predlagal, da on pride k meni, ampak bo seveda pri meni doma prespal :). In seveda on išče resno vezo, ampak pričakuje, da mu ženska dovoli pri sebi prespati že na prvem srečanju.

Pa en bebo je pričakoval, da ga pridem k njem domov iskat, ker on nima avta in greva potem na izlet. Pa seveda je bil 60km stran doma.

Pa spet en je pričakoval, da ga tudi pridem iskat, ta je bil pa s Krasa, ker on nima za bencin.

En bi pa želel, da greva na prvo srečanje na smučanje, on bi pa zraven pripeljal svoja dva otroka. Seveda je on zelo kulturen, to je večkrat poudaril. Samo zmerjal me je pa izjemno prostaško, ker nisem bila zagreta nad smučanjem z njegovimi otroci.

Teh, ki bi pa preko kamere razkazovali kako se samozadovoljujejo pa je itak na tone.

Ne razumem, kaj ženske moti takšen pristop – to, da te nekam povabi, si te želi, bi lahko vsaka vzela le kot kompliment, ob tem pa, četudi bi bila oba deležna iste usluge, je moški pripravljen nositi celoten strošek.

Ja kaj bi si pa še želele? Bi raje slišale od njega, da se vas nebi niti s palico dotaknil? Bi raje, da še malo hlini in leporeči, preden bi vas na svoje stroške kam povabil in vam s tem izrekel kompliment?

Vsekakor je bolje reči takoj tisto, kar si nekdo misli, kot pa da se gre hinavstvo. Kolikokrat pa ste ve ženske izrazile tak kompliment moškemu, da ste ga takoj povabile npr. v savno? mu dale vedeti, da ga boste razvajale, za nameček pa celo vse sfinancirale?

se dobro,da punce niso neumne kot nekateri mislijo! dobro ste me nasmejali:)

Če me tip obravnava kot poceni prostitutko naj bom vesela?
Ha, ha, ob takih tipih pomislim, da jih nobena ženska ne povoha, zato prosjačijo po portalih. Pa tako brez keša so, da si prostituke ne morejo plačat in zato takole prosjačijo vse ženske po vrsti.

Mene je en slavni monovec vabil na srečanje, kar k njemu in k njegovim otrokom na dom. Ko sem zavrnila, je pa seveda začel žaliti in zmerjati. Tako kot ima to navado na monu.

Ufff, dobro da ženske ne izgubite živcev!
Sicer se pa takle sam izloči s svojim pisanjem. Pripravite si en klišejski odgovor, da se s takšnimi ljudmi ne družite, pa imate opravljeno.

Verjetno je tudi kaj normalnih tam, a verjamem da imate problem se sploh prebiti do njih; Sicer se pa ve – da prideš do vsaj približno OK, moraš opraviti prej s cca 99 smetmi.
Kar veselo na delo!

Sicer se pa takle sam izloči s svojim pisanjem. Pripravite si en klišejski odgovor, da se s takšnimi ljudmi ne družite, pa imate opravljeno.

Verjetno je tudi kaj normalnih tam, a verjamem da imate problem se sploh prebiti do njih; Sicer se pa ve – da prideš do vsaj približno OK, moraš opraviti prej s cca 99 smetmi.
Kar veselo na delo!
[/quote]

Verjamem,da je nekaj normalnih gor. Ampak velika večina jih je takih kot je ta. Zato sem ugotovila, da je najbolje se izbrisat s portala.

Meni pa ponavadi posljejo sporocilo v stilu: imam 20 cm dolgega, sem sporten tip, ne kadim in ne pijem…

Ko pa zelim kaksno njihovo sliko se pa zalomi in imajo en kup izgovorov

Seveda, komaj čakam, da na prvem zmenku zmasiram 120-kilsko ogabo s slabim zadahom. Kar prišlo mi bo.

Kaj naj rečem. Runklom bi najbolj pasal mgtow, samo so pretumpasti za to in preveč seksualno nepotešeni.

Koliko takih tem, kjer blatite moške, boste odprli? Če moški le namigne, da so vse ženske enake- kešpičke in kurbe, je vsa štala, ko pa ženske klobasajo sto na uro, kakšne svinje so moški, pa jih vsi podpirajo. Jebem vas, nisem jaz kriv, da nisem bil rojen kot ženska, zmagale ste pač, princeske, tisti genetski met kovanca.

Jaz ne bi nikoli nobene ženske fukfehtu, da bi žensko imela tako moč nad mano, samo zato ker je slučajno bila rojena z vagino, pa kaj še. Samo bodite hvaležne malce, ne govorim, da si te dedci zaslužijo, da jim babe lizajo kurac- ampak ko gledaš navsesploh, na komu sloni odgovornost za nepropad družbe- so to moški, katerih je v večini na vodilnih položajih. Jebem vas, ko sanjate o nekih princih, navadnega “kmeta”, kateri ti avto popravi ali ti vodo popravi pa čisto popljuvate. Fuknene babe!

Tole je bil zih Frillox, on lahko ponudi bejbi le posrane gate na sebi.

Seveda, komaj čakam, da na prvem zmenku zmasiram 120-kilsko ogabo s slabim zadahom. Kar prišlo mi bo.
[/quote]
Le takšni se lepijo zate? Zamisli se.

No, pa dajmo malo o ženskah na portalih.
Ne znajo se pogovarjati, nobene kulture, nič. So malenkostne izjeme.
Ko pogledaš v ženski profil, ti je jasno, da je celo življenje živela v domišljijskem svetu,
Kup nakladanja kako so oh in sploh, kup pričakovanj, ko sama ni nič ustvarila. Vse je sproti zapravila za obleke, kozmetiko, potovanja. Ko jo spoznaš na srečanju si misliš, če ima narejeni prvi razred….itd….itd. ločene od 35-45, teh je največ. Tako, da fantje pri njih nič ne zamujate.
Tudi one pošiljajo slike, prostaškega ponudbe itd. Nič boljše niso od moških, na nek način slabše, ker v glavi nimajo pospravljenega podstrešja.
Malo katera uporablja razum, ampak večina samo pričakovanja, sponzorja.
Da malo izenačimo žensko šimfanje.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Če me tip obravnava kot poceni prostitutko naj bom vesela?
Ha, ha, ob takih tipih pomislim, da jih nobena ženska ne povoha, zato prosjačijo po portalih. Pa tako brez keša so, da si prostituke ne morejo plačat in zato takole prosjačijo vse ženske po vrsti.
[/quote]
Mu pa vrni v smislu, da ti njega povabiš v savno na “razvajanje” in povej, da boš vse plačala, po dogodku pa boš v sebi uživala ko boš vedela, da se je počutil kot en prostitut.

da je to polarni sij.

Kar veselo na delo!
[/quote]
Spet kažeš svojo naivnost in misliš, da so takšne ženske kaj večvredne ali pametnejše le zato, ker znajo kritizirat in poniževat moške.
Kot tisti komentar, da je moški ničvreden, če prosjači na portalih… Kaj pa potem ženske delajo tam in prosjačijo ali pa sploh nič ne naredijo, ampak samo iščejo napake in šinfajo, ker se jim ne oglasi princ iz njihovih sanj.
To so le zafrustrirane luzerke, ki jim je šinfanje edini šport v življenju.

Spet kažeš svojo naivnost in misliš, da so takšne ženske kaj večvredne ali pametnejše le zato, ker znajo kritizirat in poniževat moške.
Kot tisti komentar, da je moški ničvreden, če prosjači na portalih… Kaj pa potem ženske delajo tam in prosjačijo ali pa sploh nič ne naredijo, ampak samo iščejo napake in šinfajo, ker se jim ne oglasi princ iz njihovih sanj.
To so le zafrustrirane luzerke, ki jim je šinfanje edini šport v življenju.
[/quote]
Ok, ti dam prav, ampak, takle dopis , ki je naveden zgoraj, pa vseeno ni nevem kaj.

To je prav smešno, ko zanemarjene babe, ki si ne znajo najti tipa v resničnem svetu, potem kritizirajo ponudbo na spletu. Če bi bile vsaj malo zanimive in pogledu znosne, se jim ne bi bilo treba nastavljat po fukfehtarskih portalih.

Mu pa vrni v smislu, da ti njega povabiš v savno na “razvajanje” in povej, da boš vse plačala, po dogodku pa boš v sebi uživala ko boš vedela, da se je počutil kot en prostitut.
[/quote]

Fuuuck mee… Kje se javim?! 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close