Takole pristopajo moški na spoznavnih portalih
To nekako pozabijo, da so ostanki,….menda zato, ke se cenijo in jih je ena sama vredost in vrednota…..jaooooo😁😁😁😁
Točno tako. Saj prisega na enakopravnost ane.
Babe vseskozi govorijo, kako cenijo iskrenost, če pa kdo pove, kaj bi rad je pa kreten. Pa ni noben nič drugačen, samo eni so bolj, drugi pa manj hinavski.
Ko bo tega žena prepoznala iz tega opisa…bo imel še veselo.
Le takšni se lepijo zate? Zamisli se.
[/quote]
Najprej zadihaj globoko … potem preberi predhodni post, na katerega odgovarjam. Nato preberi še enkrat počasi, branje – razumevanje prebranega. Kje pišem, da se kdo lepi name?
Zdaj pa skica zate, ker vidim, da ne razumeš prebranega. Glede na post, na katerega odgovarjam in tip piše, kaj bi rade, namesto da bi bile vesele, da tipi ponujajo savno, razvajanje itd: Če se zmenim s tipom, še preden ga vidim, za “razvajanje”, se lahko zgodi, da pride en shrek, jaz pa naj bi ga masirala????
Drugače je branje tema prve triade OŠ. Mogoče bi šel na en osvežitveni tečaj?
Kje pa bi se potem nastavljale, če bi bile malo zanimivejše in lepše?
Ti si tud en biser, že vidim.
Bentiš, tip ponudi marsikaj, se vrže v stroške, bejbe pa nič! Potem se boste pa spet spraševale zakaj dedci odidejo k “Ukrajinki”!
Tud zveni kot polarc, očitno je kar aktiven na teh portalih, vsaka druga naleti nanj
Najprej zadihaj globoko … potem preberi predhodni post, na katerega odgovarjam. Nato preberi še enkrat počasi, branje – razumevanje prebranega. Kje pišem, da se kdo lepi name?
Zdaj pa skica zate, ker vidim, da ne razumeš prebranega. Glede na post, na katerega odgovarjam in tip piše, kaj bi rade, namesto da bi bile vesele, da tipi ponujajo savno, razvajanje itd: Če se zmenim s tipom, še preden ga vidim, za “razvajanje”, se lahko zgodi, da pride en shrek, jaz pa naj bi ga masirala????
Drugače je branje tema prve triade OŠ. Mogoče bi šel na en osvežitveni tečaj?
[/quote]
Takšna perla, a desca iščeš na portalih.
Po moje si ena kitovka, ker drgač ne gre?
Odlično napisano. Vse te ženske sanjajo in pričakujejo obilno sponzoriranje, potem ko pa vidijo, da tako dolgo ne bo šlo, da ima moški omejene finance, pa tipa pustijo.
Ja tako se je enkrat meni zgodilo, ena punca v diskoteki vsa hladna, važna, komaj da je kaj spregovorila. Ko sem si sposodil ključe, od prijatelja, od enga hudega avta je pa kar naenkrat strašno vživela, če jo bom peljal domov, ves čas se je vrtela samo okoli mene. Poslal sem jo nekam 🙂 tudi tipi nismo ravno vsi butasti. 🙂
kako brezvezno nakladanje. Vsakdo, ki je kdaj bil na teh portalih ve, da je gor nekje 90% moških in samo kakih 10% žensk. Večina žensk se prijavi, vidi kaki idioti so gor in se izpiše.
Ti pa pišeš o nekem izenačenju?
Tudi, če bi bilo res, kar ti pišeš, bi to še vedno pomenilo, da je na eno bebavo žensko 9 bebavih moških.
Mu pa vrni v smislu, da ti njega povabiš v savno na “razvajanje” in povej, da boš vse plačala, po dogodku pa boš v sebi uživala ko boš vedela, da se je počutil kot en prostitut.
[/quote]
Z gnusobami se sploh ne ukvarjam.
Je pa veliko vabil v savne na prvo srečanje s strani moških. Tako, da ne dvomim, da bi bile te gnusobe vesele takega vabila.
Spet kažeš svojo naivnost in misliš, da so takšne ženske kaj večvredne ali pametnejše le zato, ker znajo kritizirat in poniževat moške.
Kot tisti komentar, da je moški ničvreden, če prosjači na portalih… Kaj pa potem ženske delajo tam in prosjačijo ali pa sploh nič ne naredijo, ampak samo iščejo napake in šinfajo, ker se jim ne oglasi princ iz njihovih sanj.
To so le zafrustrirane luzerke, ki jim je šinfanje edini šport v življenju.
[/quote]
Ojej, tebe je pa zelo zmotilo to, da se ženske posmehujemo tipom, ki po portalih (ali pa kje drugje) fehtarijo za seks.
Nisem vedela, da se takih gnuskotov ne sme šimfat.
Pravijo, ko stopiš mački na rep, da zacvili.
Rok ne cvili, ko ženske pljuvamo po gnuskotih. Zakaj ti tako cviliš?
Ko bo tega žena prepoznala iz tega opisa…bo imel še veselo.
[/quote]
Itak ga ne bo prepoznala. Take babe mislijo, da imajo čisti zaklad doma :).
Plus tega, da pri višini taki gnuskoti vedno dodajo cm, pri kg jih odvzamejo. Športna postava ponavadi pomeni, da imajo bierbauch. Pri starosti je treba dodati nekaj let.
Ampak ja, bi bilo zabavno, če bi kdaj žene prepoznale svoje može v teh opisih.
adijo pamet….
jaz sem našla moža na ona-on in bolj ko vas tu gor berem, bolj si mislim, da verjetno nikoli ne bom več na loteriji zadela….. enkrat je bilo dovolj
pa ni imel nič kaj dosti na profilu napisano, eno svojo sliko je imel nalepljeno, neka huda lepota nikoli ni bil, sem ga vprašala za šanso, je bil celi veseli 😀
haha, meni pa je bilo važno samo to, da je kolikor toliko izobražen in da ni na drugem koncu slovenije… vse ostalo itak moraš ugotovit v živo…
V tej temi se pravi vidi kdo so normalni, ok moški in kdo so perle kot je avtor teksta, ki sem ga sem skopirala.
Je pa zanimivo, da je več moških zgroženih nad tem, ker ženske pljuvamo po takem pristopu kot je pristop tega tipa.
In samo malo moških ga ima za bebca. Zanimivo pa je, da imajo ti moški ali ok partnerke ali pa so zadovoljni s samskim stanom.
Tisitm tipom v tej temi, ki pa so na strani avtorja teksta iz začetka teme pa so vsi polni frustracij, sovraštva do žensk :).
To, ko si napisala o izobraženosti, si pa spet dregnila v osje gnezdo. Razni Robiji in Polarci in njima podobni, sploh slišat ne smejo, da ženska pričakuje od moškega kako izobraženost :).
To, ko si napisala o izobraženosti, si pa spet dregnila v osje gnezdo. Razni Robiji in Polarci in njima podobni, sploh slišat ne smejo, da ženska pričakuje od moškega kako izobraženost :).
[/quote]
jah no, to je pa čisto njun problem.
sem bila v vezi s par tipi, ki so imeli dosti nižjo izobrazbo od mene in ni šlo, jim je preveč kompleks manjvrednosti ven sekal.
Ženske, ki se vlačijo po teh fehtarskih portalih, so nagravžne. Nobena vsaj za silo užitna, ne bo šla v to. Če nisi sposobna najti moškega v reali, potem se nimaš kaj zgražat nad ponudbo na spletu. Tam se ti ponuja samo tisto, česar si vredna.
Pa saj je rdeča nit teh forumov ravno to, da kako si ženske drznejo biti izbirčne (in ne pobrati prvega, ki jim na sliki s tičem pomaha) in kako so lahko imajo kakšen višji kriterij od totalno zapitega bebca, ki še v kot postavljen ne more sam stat…
Če moraš na fukfehtarske portale iskat dedce, potem že nisi na nivoju, da bi bila izbirčna.
Amapk babja domišljavost nima meja, one so oh in sploh. Kje se ti bo baba zavedala, da dejansko ni kaj prida in da je ostanek….eh, ni možno.
Amapk babja domišljavost nima meja, one so oh in sploh. Kje se ti bo baba zavedala, da dejansko ni kaj prida in da je ostanek….eh, ni možno.
[/quote]
Polarc, jaz imam eno zate.
Glede na to, da se baba tukaj gor ponuja na veliko, je ne bo problem dobit – Zartrose. Ona s ekar naprej hvali in leze v rit celemu moškemu spolu tukaj – ni hudč, da te bo zagrabila, če samo živjo rečeš :))) Ampak pazi, ona je – po svojih besedah – izredna lepotica, kako že ona reče – čupca, bokci, strastna ženska…to so vse njene besede tukaj gor, s katerimi je opisovala sebe. Pa ti reč, če ni obupana. Navali.
A ni zanimivo, da je tule na monu cel kup takih tipčkov :)?
Potem pa se najdeta recimo kak Rok, Jadralec, General in še kdo, ki imajo po glavi pošlihtano, pa še njih pobesneli monovci popadejo :).
Samo res ne vem od kje ideja, da bi morala samska ženska pobrati prvega tipa, ki ji bo težil?
Ne vem, če niso tile monovci neki orto muslimani. Namreč tam je navada, da mora ženska vzeti tipa, ki ji ga dodelijo in nikakor ne sme biti samska. Tule v Sloveniji pa je ženska komot samska pa, če se ubogi monovski renčači razpočijo od besa :).
Še huje pa je, ker nekaj je pa čisto ok monovcev tu gor. Ti so šele trn v peti raznim renčačem :).
Ej, celo temo berem in ravno to opažam: tipom pristop tipa sploh ni sporen??? (razen redkim izjemam)
Meni so to bolj grozno zdi, da jim je to normalno. WTF?!!
Pa še nekaj: če v oglasu napišeš, da ne iščeš avanture, in naj vezani naredijo obvoz, zakaj se v večini javijo glih vezani? So tok butasti da niti brati ne znajo? In potem užaljenost ko ga skenslaš. READ THE FU*CK*ING MANUALS!
Forum je zaprt za komentiranje.