Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Takole sem prinesla strup v hišo

Takole sem prinesla strup v hišo

lazes.

https://www.reuters.com/article/us-pfizer-settlement-idUSTRE5813XB20090902

razumem, da greš na proteste, ajde, vsak verjame v svoje. ampak neko posileno plesanje, petje in objemanje?? kaj ste pa s tem hoteli dokazat? ker drugega, kot da ste navadni idioti sigurno niste dokazali in pokazali nikomur. saj se da normalno protestirat. kaj pa te vrle prijateljice pravijo na tvojo situacijo zdaj btw?
drugače pa, če si vedela da je oče kronično bolan kaj si se koji klinac silila k njima v bajto? saj virus bi lahko dobila kjerkoli. tudi v trgovini recimo. in ga prinesla domov. rezultat bi bil pa isti, kot je zdaj ko si ga na demonstracijah dobila. res si neumna. zaradi svoje komoditete greš ogrožat starše. virus se hitro prenese in prinese ampak če upoštevaš osnovna navodila, med katere spada tudi da ne rineš k ogroženim skupinam potem bi imela oba starša še živa.

Kje si doma?

Pri mojem očetu je bilo enako, srčno popuščanje, sredi noči smo klicali rešilca, zjutraj so nam sporočili, da je umrl.
Dve leti nazaj, o koroni nismo vedeli še nič.
[/quote]

A srčno popuščanje pri starejših se endemično pojavlja le na nekaterih območjih? Ali čemu tako neumno vprašanje od kod je, ki nima veze z ničemer? Eni ste res umsko prizadeti…

Resno?
In kaj pravi ko ji rečete, da lahko z svojim neodgovornim obnašanjem okuži koga od starejših članov v družini, sorodstvu in da ima lahko to za posledico smrt? Kaj pravi na to?

Tukaj so preveč kruti odgovori zate. Potrebuješ tolažbo in mir. Mogoče kakšen drug forum, tukaj je preveč brezčutno.

Bodi v oporo mami.
[/quote]

Ja, se strinjam s komentarjem, ta forum je preveč krut. Nekdo bi moral odstranjevati psihopate iz takih tem in njihove krute, brezobzirne in nečloveške odgovore.

Če je avtorica pa res, pa verjemi, vsak svoj križ nosi, ga ni, ki ga ne bi imel….

Jaz vsako temo vzamrem, da je res, tudi če ni res, taki so zagotovo tudi med nami, ali pa še bodo.

In takrat bodo brali psihopate, brezčutne, neodgovorne in brez mozga….

Ja, se strinjam s komentarjem, ta forum je preveč krut. Nekdo bi moral odstranjevati psihopate iz takih tem in njihove krute, brezobzirne in nečloveške odgovore.

Če je avtorica pa res, pa verjemi, vsak svoj križ nosi, ga ni, ki ga ne bi imel….

Jaz vsako temo vzamrem, da je res, tudi če ni res, taki so zagotovo tudi med nami, ali pa še bodo.

In takrat bodo brali psihopate, brezčutne, neodgovorne in brez mozga….
[/quote]

Torej tudi epidemijo jemlješ kot da je res? Phahahahahahaa

Kaki pacient.

Sej ti sploh ne veš kaj je res kaj ne.
Če ne vidiš koliko so prozorni plačenici, ali si plačenik, ali pa si glup. Tretje opcije ni.

Torej tudi epidemijo jemlješ kot da je res? Phahahahahahaa

Kaki pacient.

Sej ti sploh ne veš kaj je res kaj ne.
Če ne vidiš koliko so prozorni plačenici, ali si plačenik, ali pa si glup. Tretje opcije ni.
[/quote]

Včasih so take kot si ti zaprli v posebne ustanove, ker so izgubili stik z realnostjo….

Včasih so take kot si ti zaprli v posebne ustanove, ker so izgubili stik z realnostjo….
[/quote]

Ti si že na odprtem oddelku. Norišnica je povsod. Jaz sem doktor, ti si pacient.

Marer ti si pa za štose!

trol S D S-ovski išššš SS HojSS!

Jaz še zmeraj ne verjamem v nevarnost tega virusa. Če je oče bil bolehen bi ga lahko pokončala navadna gripa-saj to je korona,medijsko napihnjena gripica. Vsekakor ne smeš kriviti sebe. To bi lahko staknila tudi v službi.

Ti si že na odprtem oddelku. Norišnica je povsod. Jaz sem doktor, ti si pacient.
[/quote]
Povej ludi glupi kako komentiraš Potrćev beg s Švedske ?

Povej ludi glupi kako komentiraš Potrćev beg s Švedske ?
[/quote]

LUDI ne povej mu, ker te ni lepo prosil, fašisti morajo lepo prosit, aploh s d s ss

Stric je imel podoben potek kot vsi v tej temi. V ponedeljek je dobil virus, v sredo je že bil v bolnici z rakom na črevesju v petem stadiju. Zdaj je okej, ampak prosim nosite dvojno masko.

in ti verjameš tej zgodbici? to pišejo jjanšisti iz kleti na Trstenjakovi, dobiš za sendvič in sokec … no, ta zgodbica ima malo več črk, mogoče je še kakšna frutabela padla zraven 🙂

Povem vam, da je tale zgodba, stilisticno gledano, literarno tako dovršena, da podobne izpovedi ta forum že dolgo ni videl. Tudi slovnično – skladnja, sintaksa in semantika sta tako harmonični, kot bi bral na primer doktor roman ali popularno beletristiko, kjer vse teče gladko, brez globine, kjer tok misli sledi vsakdanji zavesti povprečno čutečega človeka, ki vso kvaliteto omeji na spektakularnost klišejske čustvene vznemirjenosti.

Če bi bila pripoved resnična in bi bila avtorica pristna – izguba očeta in slaba vest sta vendarle zelo močna faktorja -,dvomim, da bi bila sposobna napisati tako spoliran tekst, kjer niti en sam ‘hakl’ ne kaže na to, da je izpoved pristna. Niti enkrat se tok splošno pričakovanih stavkov ne ustavi ob dvomu, ob globljem čustvu, ob spoznanju, rojenemu iz pisanja. To pisanje je sicer dokaj profesionalno, nima pa dovolj globine, da bi bilo prepričljivo v pristnem smislu.

Osebi, ki je to spisala, se napisano prav gotovo ni zgodilo. Zveni kot novinarsko obdelan zapis potencialno možne izpovedi. Zveni kot reklamni zapis za promocijo nečesa, kar ni direktno izgovorjene, smo pa že vsi dojeli, za kaj gre, kam pes taco moli oziroma, da je vse skupaj fejk.

Ko sem začela brati, mi je prav hitro začelo iti na smeh, saj sem izurjena v publicistiki in novinarstvu, literaturi in pisanju na sploh, in sem v trenutku pomislila: glej ga zlomka, nekdo se je pa zelo profesionalno potrudil promovirati patetiko ob nepravem času. Pa mu je vseeno uspelo. Vsaj pridobiti pozornost. Kaj več pa ta zapis ni vreden.

Bodite sigurni – če bi bila zgodba pristna, ji bi vsi takoj verjeli. Resnica ima to lastnost namreč – zadene te v trenutku in v celoti. Po tem doživetju pa si pustimo preslepiti se z neresnicami, ki zasenčijo resnico do te mere, da na koncu verjamemu laži. Vendar se to v tem primeru ni zgodilo, saj smo laž takoj prepoznali.

Je pa vse skupaj zelo neokusno. To bo verjetno intervencija odgovornih oziroma njihovih podrepnikov, morda pa le malce balansa iz strani urednikov tega portala. Še bolj čudne stvari se dogajajo, nič nas naj ne preseneča več.

Opa, vaša analiza mi je zelo všeč.
Hvala.

Saj pravim, da je to norčevanje.
Kako ljudi ni sram. Verjetno se gre za psihopate ali politične fanatike.

Saj pravim, da je to norčevanje.
Kako ljudi ni sram. Verjetno se gre za psihopate ali politične fanatike.
[/quote]

Ni nujno … ne misliš si, kako medijski prostor balansira samega sebe v nacionalnem kontekstu … ne misliš si, koliko dobrih publicistov pristane v delo nižje kategorije zaradi resnične finančne stiske … sicer pa smo pokazali, da nismo bedaki, da se nas ne da vozit … že zgolj zato je ta intervencija dobra – da smo jo takoj spregledali.

Nije žvaka za seljaka … oziroma nismo mi seljoti, da žvakamo vsako sranje …

Kako prozorno… Kar slabo mi je postalo ob tvojem nakladanju.
Če bi res oče umrl zaradi tvoje neodgovornosti, potem, bi bilo v tvojem pisanju veliko več obžalovanja. Tako pa hladen opis nekega dogodka, ki naj bi se zgodil.
Zelo verjamem, da je kaj takega možno, ne verjamem pa, da se je zgodilo tebi…

Fake zgodbica 🤦‍♂️

Spet nek izmišljen post. Kaj zdaj so te “koprive” že na medovernet? Bedno do konca.

še kako prav imaš, ampak itak vemo, na vsak post, ki ga napišemo odgovarja S D S trolček!

Analiza je dobra, se strinjam – pozabljaš pa na osnovni namen forumov – to je, da se obdela situacija z različnih zornih kotov in s pristopi različnih ljudi.

Nepomembno je ali je res. Bolj zanimivo je, da se lahko zgodi podobno – in temu so namenjeni tisti odgovori, k se dejansko ukvarjajo s temo.
In to, da se lahko zgodi tudi čisto drugače, ne negira te zgodbe. Tu najbrž ni smiselna razprava o tem kakšna je verjetnost da gre približno tako ali drugače – oz dokler se pišoči ukvarjajo s tem, se dejansko daje moč ozadju – ki pa je na smrt dolgočasno.

Analiza je dobra, se strinjam – pozabljaš pa na osnovni namen forumov – to je, da se obdela situacija z različnih zornih kotov in s pristopi različnih ljudi.

Nepomembno je ali je res. Bolj zanimivo je, da se lahko zgodi podobno – in temu so namenjeni tisti odgovori, k se dejansko ukvarjajo s temo.
In to, da se lahko zgodi tudi čisto drugače, ne negira te zgodbe. Tu najbrž ni smiselna razprava o tem kakšna je verjetnost da gre približno tako ali drugače – oz dokler se pišoči ukvarjajo s tem, se dejansko daje moč ozadju – ki pa je na smrt dolgočasno.
[/quote]

Tebi itak ni pomembna resnica in kaj je res.
Zato pa si žrtev laži in manipulacij.

Drugim pa je pomembna resnica.

New Report

Close