Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek takrat, ko ste zanosile

takrat, ko ste zanosile

Punce, dajte me malo potolažit, lepo prosim. Tako rada bi imela dojenčka.
Tako lep sončen dan, jaz pa čisto na tleh.
Moja zgodba.
Menstruacijo sem dobila 15.2.- trajala je 5 dni kot običajno. Naslednjič naj bi prišla 14.-15. 3.(zdaj zdaj)
Ampak kaj se je zgodilo; Po tem, ko že šesti mesec poiskušava naredit dojenčka….. sem 1.3. rahlo zakrvavela- BUM (ob tem nisem imela niti malo bolečin) .. kako sem bila vesela, sem bila 99,9 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} da je šlo za vgnezditveno kravitev( še nikoli nisem “kar tako” zakrvavela). Potem, čez 4 dni smo šli na sprehod (nedelja 4.3.) Takrat me je ob (kar hitri) hoji navkreber, začelo bolet, kakor, da bom dobila M….še nikoli v življenju me ni “kar tako” začelo bolet….ko sem se ustavila in počivala, je takoj popustilo.
Eto, danes pa me tako ščemi v trebuhu (spodnji del) kakor da bom čez dan -dva zares spet dobila , to prekleto M.
Vem, da bi test sedaj menda že pokazal, če gre res za nosečnost…. ampak ga ne bom (še) delala… si raje pustim še malo upanja.
Punce, zdaj vas sprašujem, a je vas tudi takrat, ko ste zanosile in ko so se bližali dnevi, ko naj bi dobile M, vas je tudi tako “ščemelo- tiščalo” kot , da jo boste dobile… ali ni bilo ne duha ne sluha o njej?

Hvala za prijazne odgovore… držite pesti.
Lep dan.

Žal ne. Mene ni po zanositvi nič več bolelo ali ščemelo kot pred menstuacijo. Tista rahla krvavitev je bila lahko tudi ovulacija, meni se je kar nekajkrat zgodila.

Lahko pa vseeno držim pesti.:)

Da, jaz sem še nekaj časa po izostali menstruaciji in pozitivnem testu imela menstrualne krče, sicer blage ampak bili pa so. Sedaj imam zdravega 5-letnika. Kar pogumno, pa ne obupat.

Žal, tudi jaz menim, da bo prišlo le perilo.

Kar pridno trenirat in bo že uspelo.

V vsakem primeru močno držim pesti…če ne bo v tem mesecu, pa za naprej….nikar ne obupaj in ne bodi žalostna, če se slučajno sedaj ni zgodila nosečnost….
Sonček sije, glavo gor…manj boš obremenjena, lažje bo “ratalo”!!!

Jaz sem takoj vedla po prsih. Sicer me vedno malo bolijo pred M ampak takrat so me pa ful, pa take težke, otečene so se mi zdele in že en teden prej so me bolele. Kmalu zatem je prišla na obisk tetka slabost. Pa tudi zakrvavela sem malo ampak to kasneje.

Ne obupat, normalna meja za zdrave pare je 1 leto, lahko še več. Poglej si na Pušenjakov forum.

Še kako boš mela za jamrat, ko boš noseča, pol pa itak.

A vedi, pri vsaki ženski je drugače.

TAKO JE DELALO MENI. PO MOJE SI NOSEČA.

SREČNO

Mene je v prvi nosečnosti tako bolelo oz.sem imela menst.krče,in potem menstr.nisem dibila zdaj imam 5letnika in v drugo je bilo isto sem bila prepričana da bo priteklo no pa ni danes sem 5 dan čez rok in čakam na popadke ki jih pa kar ni,če ne bojo prej bojo v četrtek ko mi bojo sprožili!

TI KAR IMEJ UPANJE DA BOŠ MAMICA V JESENI!!!
SSRRRREEEEEČČČČNNNNOOOO!

Alja 40t5d

Tudi jaz sem kakšen dan ali dva prej dobila krče, kot da bom dobila menstruacijo. Možu sem celo rekla, da bom tisti dan sigurno dobila menstruacijo, ker me je že začelo zvijati. Pa me je zvijalo in zvijalo, menstruacije pa od nikoder. Potem sem pa le naredila test in bila noseča. In spomnim se celo, da sem potem še kar nekaj časa imela krče. Potem se je pa počasi umirilo. Tako, da upanja še ni za izgubiti 🙂 Sporoči rezultat.

Če imaš menstr. točne do dneva natančno, počakajmo do jutri ali do četrtka, če ne bo nič z m. potem bo pa z n.

Pa ne pozabi javiti!!!! da bomo vedeli, zakaj se trudimo z branjem in dajanjem odgovorov in nasvetov.

Jp … … v času, ko naj bi mi prišla M, sem imela čisto iste občutke kot ponavadi in sem se celo zelo zelo zelo bala, da se je test zmotil in da bo M prišla.

:))) Hvalabogu se test ni zmotil. :)))

Držim pesti! Če pa slučajno ne bo nič, nikar obupat … ;)))) :)))) In ti povem kako se naredi otroka? :)))) Sexaj zaradi užitka … … in ne zato da narediš otroka … ;)))

Daj naredi že svem uslugo p naredi test. če je, boš vedela in se lahko veselila, seveda mi z tabo, če ne pa boš lahko po M spet probala.

samo ne se zamorit, tu je večina v glavi, to si dobro zapmni. Jaz sem prvič zanosila že po drugem poskusu, marija, me je zadelo ko strela iz jasnega. Čim bolj bodi sproščena, veliko seksajta okol ovulacije, pa zraven se prosim ne obremenjuj, a bo le ratalo tokrat. o je slabo. Zraven le misli, kako tisti vražeki plavajo, gor, vedno više, in potem voila.

V glavi se prepričaj, da bo. In bo. Samo verjeti moraš.

Z mojim sva se glih odpravljala v toplice, ko sem pred pakiranjem dobila menst. krče. Pa pravim ma hudiča no, a glih zdaj! Spakiram vložke, tampone, še dodatne gate ….. Prideva v toplice… nič, sem rekla, no jutri bo pa sigurno. Drugi dan… nič, tretji, nič….. 4 do 7 nič z menstruacijo. Menst. krči pa še kar prisotni. Prideva domov, kupim test…. +++ :))). Kot sem že zgoraj napisala smo letos praznovali njegov 5. roj. dan :)))

V drugi nosečnosti pa teh krčev ni bilo.

Tako se pravi Bungavilea. SEKSAJ KER JE RES FAJN, BREZ OBREMENITEV. TAKO BO TA MALI PRIŠEL KAR SAM OD SEBE.

ja no, lepo se sicer sliši tole. ampak pri vseh pa tako na easy ne gre. in zanositev ni samoumevna, ampak verjamem da tiste ki ste že mame to težko razumete.

ti pa želim vdvomih, da se ti izide po želji.

Tička… naj se ti besede pozlatijo.;)

Ja ,pri meni je bilo pa tako:ko sva se z mojim odpravljala na žurko me je začel bolet trebuh in med potjo sem dobila menstruacijo!Bolečine so bile tako močne, da sem tisti večer popila dve tbl.ketonala-pa tudi močno sem krvavela!Krvavitev je trajala tri dni-dva dni bolj šibka ,nakar sem čez par dni ugotovila ,da sem noseča. Držim pesti tudi zate,če ne bo zdaj bo pa naslednjič! Pozdravček

Mamica Alja*** tudi tebi vso srečo!!!!!!!!!!

Maja, sporočim….
… upam, da pozitivno.
Hvala.

Ne boš verjela koliko jih je zanosilo ravno takrat ko so si vzeli “odmor” … :)))))))))

res je, ne bom : )

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ok pol … :)))))))

Možno je, da si noseča (to boš ugotovila le s testom, vendar je pa gotovo, da 1.3. sigurno nisi imela vgnezditvene krvavitve, kvečjemu ovulacijsko. Do vgnezditve pride 7-10 dni po ovulaciji, to je pa par dni prej ali pa takrat ko naj bi dobila menstruacijo.

Jaz pa sem prepričana, da si noseča!!! Pri meni je bilo podobno. Naredi uslugo sebi in nam (mi smo tudi radovedni) in NAREDI TEST!!!!

Pa sporoči, da ti čestitamo!

Dobila sem menstruacijo!
Tako sem slabe volje, da……..
………

punce, vseeno hvala.

New Report

Close