Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tale Černač

Tale Černač

Kakšen agresiven nekulturen desničar, brez kančka bontona.

Erika pa spet vsem skače v besedo.

A vam gre na živce, bravo Černač, le tako naprej, ne pusti se tem levičarjem!!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3347, 24.04.2025 ob 20:37

Kakšen agresiven nekulturen desničar, brez kančka bontona.

Erika pa spet vsem skače v besedo.

Saj je lahko oster, mora se pa znat obnašat. Bonton? Iskreno, podobno se obnaša   večina SDS .

Erika? Težko, vedno bolj , gledljiva. To skakanje v besedo ne pelje nikamor, je nadležno, moteče. Poglejte si Berganta, kako je vodil to isto  oddajo. Mirno, tudi gostje so bili temu primerno mirni. Zmenili so se pa zelo dobro, ker je bilo treba.

Seveda, 24.04.2025 ob 20:49

A vam gre na živce, bravo Černač, le tako naprej, ne pusti se tem levičarjem!!

Ne razumeš (Seveda). Ni bistvo pustiti se..Bistvo je, kako zna kdo kaj povedat. Na kakšen način.

ne razumeš, 24.04.2025 ob 22:36

Ne razumeš (Seveda). Ni bistvo pustiti se..Bistvo je, kako zna kdo kaj povedat. Na kakšen način.

Bistveno je KAJ pove in pri tem ni tako pomembno kako to pove. Je treba poslušat in razumeti vsebino.

V vsaki Tarči se je doslej opazilo, kako je Erika med vsemi napadala, ustavljala in besedo jemala samo Černač. Drugim desnim veliko manj in levim skoraj nikoli! Levim rece Ja! , ampak lahko govorijo naprej. Kot da ima ta ženska fetiš na to, kako v oddaji ravna s  Černačem! Nič čudnega ni ta njegova trema, nervoza, kar pa nekateri napačno zamenjujete z agresijo! Saj se že skoraj trese in joka vsakikrat. Ste res tako slepi, da ne vidite? A bo že nehala ali ne, ker očitno  njej gre zelo na živce, če sposoben desnak kaj po resnici pove!

ne vem če obstaja večji sluzavc ko Černač, mene vedno nasmeji, takega še v komedijah ne najdeš 😀

Černač je zelo skuliran in prizemljen tip. Njegov način govora je na nivoju, kar za histericne in napadalne levičarje in svobodnjak težki rečemo. Levaki so v sprenevedanje prvaki.  Moja podpora gre k SDS.

ka ti pomaga, da vsepovsod napišeš, da si za SDS, kopriva? s tem samo odbijaš ljudi, tak kot Černač. 😀

Meni SDS ne sede sploh ne JANŠA, ker je fašist, ampak SODSTVO je totalna katastrofa. UDBA ima še vedno svoje ljudi povsod in to kar počnejo, počnejo namenoma. To kar je ČERNAČ povedal, da so Janšo vabili na sodišče na njegov rojstni dam, na rojstni dan njegove žene, na obletnico poroke- JA KDO TO DELA lepo vas prosim UDBA a ne. Mene ne briga Janša, ampak vsem državljanom bi morali soditi po istih vatlih, razumete, če bomo to dovolili še naprej bo tudi kdo od nas deležen takšnega sojenja in to je nedopustno. Černač je to zelo čustveno povedal in moral je skakati v besedo, saj je ne bi dobil, ker ima Erika mikrofon v ušesu ki je povezan z režijo, ta režija je pa v komplotu z UDBO. .. torej ljudje bodimo pošteni in zahtevajmo pravico za vse, tudi za Janšo. Černač je povedal resnico, Janšo jebejo za brez veze, da je nekaj prodal kar je bilo njegovo, in je kupec to naprej prodal, ker je bilo kupčevo…. SD banda udbovska pa krade milijone LITIJSKA je samo en primer kako so podrtijo kupili od nekoga za 8 milijonov, vredna pa 2 milijona in si lepo razdelili- A JE KDO NA SODIŠČU, POLICIJA NITI TRZNE NE- A JE TO PRAVICA?????? PIZDA JIM MATERINA VSEM KI SO VPLETENI V TO!

Informatorka, 24.04.2025 ob 23:20

Bistveno je KAJ pove in pri tem ni tako pomembno kako to pove. Je treba poslušat in razumeti vsebino.

Razumet? Vsebina? Vsebina je vedno ista, povedana na en čuden način. Saj nič ne rečem, treba se je potegnit za svoje interese. Res je važno, kako.

ne zdržim več 2 minute tarče, ne vem kako lahko še to poneumljanje gledate.

YeahRight, 25.04.2025 ob 07:54

ne zdržim več 2 minute tarče, ne vem kako lahko še to poneumljanje gledate.

Erika skače v besedo. Kar vsem, v glavnem. SDS so znani po tem, da govorijo kar dalje, tudi če se jih prosi, da nehajo. Svojo kitico morajo povedat do konca. Tudi nasprotni pol je včasih brez pravih argumentov. Res se pa znajo malo bolje obnašat. Ne gledam več, saj s to oddajo niti ne osvetlijo ( v pravi luči) stvari. Kreganja, vpitja se mi pa ne ljubi gledat oz. poslušat.

res ni za gledat, 25.04.2025 ob 07:59

Erika skače v besedo. Kar vsem, v glavnem. SDS so znani po tem, da govorijo kar dalje, tudi če se jih prosi, da nehajo. Svojo kitico morajo povedat do konca. Tudi nasprotni pol je včasih brez pravih argumentov. Res se pa znajo malo bolje obnašat. Ne gledam več, saj s to oddajo niti ne osvetlijo ( v pravi luči) stvari. Kreganja, vpitja se mi pa ne ljubi gledat oz. poslušat.

ne gledaš več, ja kako potem lahko trdiš, da Erika pa res skače v besedo, aja, ko si še gledal, no zdaj pa ne veš, če ne gledaš, zato ne komentiraj buksel

SdS greznica d.(efektna) o.(dvratna) o.(rganizacija)

je naci fašistično komunistična  firma, ki jo financira Izrael, saj zato hodi pacient v Izrael

pač podjetja, ki ima tovarno v kateri se štanca,  proizvajajo po tekočem traku največje človeške smeti od ljudi… Vprašanje je edino kdo koga jebe v tej zadeti stranki.., da  jih na žalost vidimo na tv ekranih… Zdej je še pacient prišel na pop tv iz SdS nora24tv in to rtv položnico jst plačujem več kot 15€ mesečno…

NEGLEDAŠVEČ0H, 25.04.2025 ob 08:28

ne gledaš več, ja kako potem lahko trdiš, da Erika pa res skače v besedo, aja, ko si še gledal, no zdaj pa ne veš, če ne gledaš, zato ne komentiraj buksel

Bom rekel tako. Včasih sem gledal cele oddaje. Sedaj pogledam, vidim,kako je itd.  Kar  vidim je še vedno prerekanje eden čez drugega in skakanje v besedo. Bo sedaj bolj razumljivo?

Levake boli, ko nekdo odločno argumentira svoja stališča. Zato jim je Črnač trn v peti. Pa še ogledalo jim nastavi.

Rdečka Vrečka pa laže, da oni že poznajo kulturo političnega dialoga. Pozabila pa je takoj, da so levi politiki med protesti proti Janši, klicali po njegovi smrti.

Krepasti Han pa je že začel s predvolilno kampanijo, samohvala taka, da te glava boli.

Pa boli mene tudi *urac za te levajzle.

Svoboda pa ni poslala Žavbija, le zakaj, bi bilo bolj zanimivo.

Tarča bo zanimiva takrat, ko bosta v njej v živo sodelovala Golob in Janša, prepričana sem, da bo gledanost zelo velika.

Vsi v SDS so nekulturni, primitivno izrazanje….ali je Jansa, Cernac ali Godčeva.

Anonimno 8217, 25.04.2025 ob 12:31

Vsi v SDS so nekulturni, primitivno izrazanje….ali je Jansa, Cernac ali Godčeva.

Ravno obratno je, vse to kar očitate desnim, počnete VI levičarji.

Popay je zmešani!

V SDS so vsi napadalni, edini ki je zmerno poslušljiv je Breznik, Černač je glede na ostale poslance SDS greznice še dokaj znosen. O Eriki pa škoda besed.

černač mi je tako smešen, pravi mali vojaček jajotov zvest, s tisto penzl glavo pa očali, to veš da ma sliko obešeno od gargamela nad postlo pa salutira vsko jutro, hehehhehehe

černač komik, 25.04.2025 ob 15:37

černač mi je tako smešen, pravi mali vojaček jajotov zvest, s tisto penzl glavo pa očali, to veš da ma sliko obešeno od gargamela nad postlo pa salutira vsko jutro, hehehhehehe

A je ta Černač iz Postojne, a ne? )

New Report

Close