Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Tale film pravkar na Slo1 – Avtošola…

Tale film pravkar na Slo1 – Avtošola…

ni mi bil čisto jasen konec.. – kot sem razumela, je tisti oče pred koncem filma kupil avtošolo, a na koncu pokažejo, da jo bager poruši… Kako ste to razumeli?

Inštruktorjev tast je avtošolarkinega fotra z nakupom avtošole prisilil, da sta šla skupaj v biznis.

1. Oče frklje (težek mafijozo) bi rad pokupil zemljišča in nekaj zgradil.
2. Oče inštruktorjeve žene (malo manj težek mafijozo) to izvoha.
3. Zato hitro kupi avtošolo (ki jo je prvi mafijozo z vezami spravil v likvidnostne težave).
4. Tast se zdila s frkljinim očetom in mu za težko provizijo (ali solastništvo v projektu, ni čisto jasno, nekaj se dilata glede procentov) preproda zemljišče avtošole.
5. Ta ima zdaj vsa zemljišča, zato lahko začne rušiti bajturine in graditi svoje.

Je pa , BTW, marsikaj v filmu zelo lovskega….

A, ok, hvala za pojasnila… 🙂 Ja, na mestih se kar hitro odvija, tako da je bilo na momente kar težko slediti. Nikjer sicer ne pokažejo, da tast na koncu tajkunu proda avtošolo, to lahko najbrž le sklepamo, lahko bi jo recimo ta kar na svojo pest porušil, glede na to, da se itak ves čas poslužuje ilegalnih metod, nasilja itd… tako sem najprej razumela (da jo je pač porušil ne glede na posledice…).

Kaj pa je še lovsko po tvoje?

kako je glavni igralec podoben Dirku Bachu …

Sem malo gledala vmes, pa mi ni bil prav nič všeč.

Všeč sta mi pa filma od Naberšnika :Petelinji zajtrk in Šanghaj.Oba zelo dobra! Ker imata v sebi žmoht.

Na koncu je “Jože” spoznal, da so ga vsi po domače rečeno Nategnil. Tudi tast ga je le izrabil, da je prišel do avtošole. Meni je bil fajn film.

Sem gledala, film se mi ni zdel nič posebnega, a lepo odraža današnji svet. Film ima namreč dober nauk – mali človek vedno na j… Ta bogat in pokvarjen pa z njim počne kar mu zapaše, zato seveda nikoli ne odgovarja, le z dneva v dan je bolj bogat. Bogati si delijo pogačo, ubogi pa so še bolj ubogi.

Jaz sem gledala eko terorista Paula Watsona na 2, in mislim, da bi če bi bil tak kot so bili Paul Watson in njegovi posnetek objavili v spletu in ne bi tako slabo končali. In resnični inštruktorji so veliko bolj podobni Watsonovim veganom kot tem ubogim inštruktorjem iz filma Avtošola. Res.

New Report

Close