Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tale Iztok Gartner je pa gajsten

tale Iztok Gartner je pa gajsten

Nisem ljubiteljica Slovencev, čeprav živim tukaj že od malega…..

ne privlačijo me niti vizualno, niti kako drugače…rajši pogledam za tujo goro…

ampak Iztok je pa car…kapo dol

..uf…še dobro, da iammo razlicnw okuse; kr pel si ga dam.. 😀

Tudi jaz nisem neki ljubitelj slovenk. Bolj so mi všeč Američanke. So bolj odprte in si vec upajo 😁

Avtorica, zate bi bil torej dober kaksen Afganistanec. Oni so bolj temni.

Navaden sluzavi luzerček ki se ven duva, čeprav se mu vsi smejijo in vejo da je niko i nista

Nakladanje luzerja in ligavca

Najbrz je san zase napisal to objavo. Totalni podn, smet, sluzavec pateticni

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5647, 28.10.2024 ob 13:36

Nisem ljubiteljica Slovencev, čeprav živim tukaj že od malega…..

ne privlačijo me niti vizualno, niti kako drugače…rajši pogledam za tujo goro…

ampak Iztok je pa car…kapo dol

Pač beden okus maš. Verjetno si zatrta ženska, ki nimaš pojma o moški lepoti. Ker če bi ga imela, bi videla, da je ogromno lepih fantov v Sloveniji. Verjetno so ti všeč Nemci ali Angleži, za katere so raziskave pokazale, da jih vsa Evropa vidi kot vizuelno najgrše in tudi kot najgrše oblečene.

Sprijazni se, pač te privlačijo grdi deci.

…lepi fanti v Sloveniji so v manjšini. Glih tko babe. Če so lepe, so ziher mešanke z Balkanci, sem prepričana. Iztok Gartner je vizualno popoln…..kakšno ima pa ozadje, o tem pa ne vem nič. Niti njegova izobrazba me ne zanima, jaz sem pohvalila samo njegov videz.

Odgovor na objavo uporabnika
sori ampak, 26.11.2024 ob 12:06

…lepi fanti v Sloveniji so v manjšini. Glih tko babe. Če so lepe, so ziher mešanke z Balkanci, sem prepričana. Iztok Gartner je vizualno popoln…..kakšno ima pa ozadje, o tem pa ne vem nič. Niti njegova izobrazba me ne zanima, jaz sem pohvalila samo njegov videz.

Turisti menijo drugače.

Imaš pa prav, med južnaki je res več lepših. Mešanci med južnaki in slovenci so tudi zelo lepi. Verjetno se s tem strinjaš.

Ta ljigavac bi bil dober samo za forumsko kuro šiptari.

New Report

Close