Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Tale janša je pa res vse zafural

Tale janša je pa res vse zafural

Vsak dan sam to slišiš kok je vse protizakonito kar počne.Da je država propadla pa že itak vsak na glas govori.Sam še kriminal pa korupcija se pase v vrstah sds

Ma ja, da za ministrico postavi žensko samo zato, ker je družinska prijateljica njegove priležnice Urške Bačovnik, meni se to zdi noro!!! Misli, da je država njegova osebna last??? Je naša nova monistrica že v kazenskem postopku zaradi goljufije???

sej so itak konc z njimi

Hudo, ja. In zdaj nam bodo stare mamce in razni klerikalci izvolili še Peterleta za predsednika (tako kaže). Potem lahko rečem, da mi je moja država postala povsem tuja.

So ti pa prav prišle pri izvolitvi Kučana.

Pa pojdi nazaj, saj imaš verjetno še vedno svoje staro državljanstvo. Doma te verjetno niso izbrisali, ko si vzel slovensko.

ej, čefur, nehi se pretvarjat, da si slovenc!

Zakaj bi Slovenci, ki so vse življenje v Sloveniji, hodili drugam? Da bi se umaknili tistim, ki so večino življenja preživeli v Argentini, zdaj pa so na stara leta prišli zavajat red v Slovenijo? In delati škodo.

In kdo je vedno živel v Argentini, Janša?

Kolikor vemo Janša celo življenje živi v Sloveniji.

Slovenija ima po dolgoletni tiraniji rdeče mafije končno normalno vlado.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ti kakor ne veš, kdo je živel v Argentini in prišel sem?

Ne, Janša je živel v Sloveniji. V komunizmu je bil goreč komunist. Zdaj v klerikalnih časih je goreč klerikalec.

Bajuk je nekaj časa živel v Argentini, še več časa pa v ZDA.V čem je problem?

Če levičar nekaj časa živi v tujini, je vse ok, če desničar, je pa narobe?

Uvažate nam heroje. Pučnika iz Nemčije. Zdaj ima letališče. Kaj boste posmrtno dali Bajuku? Železniško postajo mogoče?

Kakšna nesramnost, Pučnik je bil rojen v Sloveniji, v Nemčijo je pobegnil pred vami komunisti, ki ste ga izgnali in mu prepovedali hoditi v šolo..V Nemčiji je doktoriral.

Pučnik je bil velik gospod in obenem pravi spomenik boja proti komunizmu.

Ljudje, pomirite se ! Za razliko od 50-letne rdečine imamo sedaj demokracijo, tako da se oblast menja vsake 4 leta. Ne more biti vedno zgoraj leva opcija, mar ne ? Od danes do recimo 2037 let bomo imeli že najmanj 6 vlad za sabo in nameravate pri vsaki viti roke v obupu, kako gre država k rakom žvižgati ? Ni čudno, da imamo take politike, če je že narod tako usekan.

kako hitro prepoznaš komunista … smo povsod okrog tebe, a ne … kamor se obrneš … paranoja ali upravičen strah? … no, jaz bi se na tvojem mestu na smrt bal! za vsak slučaj. BU!

Kok se je fajn borit proti komunizmu, ko si v kapitalistični državi. Jaz se tudi iz Slovenije borim za pravice v Kubi. Zelo uspešno.

Lažeš in potvarjaš resnico.

Bajuk je večino časa živel v Argentini in le nekaj malega v ZDA.

Janez Janša je bil največji komunist in je to še danes. Samo deluje v preobleki.

Kako je bil Pučnik lahko pravi spomenik…. Ne razumem.

Res pa je, da je bil dr. Pučnik velik človek in gospod. S tem se strinjam s teboj.

dr. Pučnik pa je bil najbolj razočaran prav nad Janezom Janšo, ko je spregledal, da je JJ bivši komunist in sedanji komunit v preobleki. Vendar je takrat že bilo prepozno. Zato se je mirno umaknil iz politike.

Ja res, bil je velik gospod. Lahko bi celi vesoljni Sloveniji javno povedal, kako ga je po domače “nategnil” en JJ, pa si ni hotel mazati rok.

Če je Janša komunist, pol ga morate vi levičarji met radi.zakaj ga nimate?

Kje je živel Bajuk:

http://sl.wikipedia.org/wiki/Andrej_Bajuk

Če je Janša komunist, pol ga morate vi levičarji met radi.zakaj ga nimate?

Kje je živel Bajuk:

http://sl.wikipedia.org/wiki/Andrej_Bajuk%5B/quote%5D¸

Je kar dovolj, da ga imate vi radi!!! Preveč radosti lahko škodi.

Takšnih kot je JJ mi ne maramo. Vzrok sem ti že napisala, kako je bil nad njim razočaran dr. Pučnik. Pa mogoče še vprašaj gospoda Hvalico in druge, ki so mu slepo verjeli. Kako je JJ obračunal z njimi.

Cel kup v srcu desnih bi imelo veliko za povedati čez Janšo.

bravo vrabčerk se pšovsem strinjam jj JE LAŽNIVEC ITD

Janez Janša je narodni heroj.

DAL BO OBNOVITI BOLNICO FRANJA.

Upam le, da bodo še prej ljudje dobili povrnjeno škodo in res vso pomoč države tako kot na veliko obljubljajo te dneve.
Spomnimo se Posočja. Ena sama velika žalost, prelitega veliko črnila na papirju, v praksi pa počasi, bolj malo storjenega za (pre)velike denarce.

Aha, Pučnik je naenkrat dober.Še mesec nazaj je bil navaden “belček”..

Cel kup v srcu desnih bi imelo veliko za povedati čez Janšo.[/quote]

Verjamem, najbrž sami taki, ki bi radi bili na njegovem mestu.

To ne gre, šef je samo en, pol so vsi ostali.Neka hierarhija mora bit.

New Report

Close