Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Tale janša je pa res vse zafural

Tale janša je pa res vse zafural

kako hitro prepoznaš komunista … smo povsod okrog tebe, a ne … kamor se obrneš … paranoja ali upravičen strah? … no, jaz bi se na tvojem mestu na smrt bal! za vsak slučaj. BU![/quote]

Grozno je, da čim rečeš kaj čez vlado, si komunist. Čeprav imaš mogoče samo 17 let in je partija razpadla, preden si se rodil. Ampak si komunist. Na vse očitke o slabem vodenju države je komentar, da si komunist. Smo v Sloveniji v zadnjih letih doživeli komunistično revolucijo?

Slovenija ni ena, Sloveniji sta dve.

Levičarska in desničarska.Jaz sem desničar in desničarji so moji prijatelji.Z levičarsko Slovenijo pa nimam nič; slučajno pač govorimo isti jezik.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

na mojo srečo nimaš nič z mano, ker z takimi kot si ti no take so med vojno likvidirali do volitev boš še pogumen pol se boš pa po mojem spet skril

Ja, take, kot sem jaz so včasih likvidirali, danes me na srečo ti ne moreš, niti ne upaš, ker me zakon ščiti, drugič pa, ker si prevelika reva.

Me veseli, da si desničar… ker si en velik cepec. Čimveč takih želim na drugi strani, ne na moji.
Jah, rok s tabo si pa ne bi mazal.

ha ha ha

Kje so te tega naucili, pri masi?

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Janša ni tako čist, kot nam desni zaplankanci to mislite dopovedovati.Dajte se sprijazniti, da je Janševa kariera končana,lahko bo še srečen, če bo jo sploh preživel na svobodi.
Drugo pa, res ne vem, kako je takšen človek prišel na oblast, kajti po aferi z orožjem in Depali vasi, če bi bil vsaj malo pošten in imel vsaj malo morale se ne bi niti pojavljal zaradi sramote v javnosti.Najbolj smešno pa je, da Janševe hijene tukaj na forumu tako kritizirajo komuniste,žal se je tudi njihov bog sam pri njih udinjal in se učil od njih in izdleda, da se je naučil zelo dobro.Zato ne sanjati, da pripadate neki desnici, ki je pri nas ni.Obstaja samodesno krilo spreobrnjenih komunistov,ki so našli novo molzno kravo za molsti, pod pretvaro in imenom demokracije.

Pa ne samo, da je v kazenskem postopku. Ta ženska je sramota tako za zdravstvo in celo Slovenijo. Ko gledaš njeno obnašanje in poslušaš njene slaboumne odgovore, se človeku kar milo stori. Pa si zamislite, da tako primitivno ženšče ukazuje in pamet soli visoko izobraženim zdravnikom in drugih.

Oj ti preljuba Slovenija, kaj se s teboj godi.

hahahahahaha… ob tem sem se vprašal kako je mogoče, da je Kučan prišel na oblast. Že samo dejstvo, da je bil njegov guru Stane Dolanc, s katerim sta v Martuljku skupaj nabirala jurčke in lisičke, bi moralo biti dovolj, da bi se moral skriti v zadnji kotiček svoje hiše ter mirno počakati da mine demokracija.

Sicer pa še enkrat za vselej:
naslednje leto so parlamentarne volitve in VSI imamo priložnost izvoliti DRUGO oblast, ki bo omogočila, da se nam bosta cedila med in mleko, evrov bo na kupe, služb na pretek, infalcija bo komaj zaznavna, vrste v zdravstvu bodo pozabljene, neurja se bodo v loku izognila naši prelepi deželici, pilatusi bodo izpuhteli, pediatrija bo čez noč končana…

IZVOLIMO TO VLADO!!! JAZ SEM ZA!!!

Seveda bo drugo leto izvoljena druga oblast. Tudi Jansa ve, da bo drugo leto pristal v opoziciji in zato hiti, da bi ustregel bivsim in bodocim botrom.

Boljse ne bo, ker gre v tej drzavi lahko samo navdzol, ampak mi vsaj tega “otroski vrtec” vodenja drzave ne bo treba spremljati. Najbolj od vsega mi je pa noro … Desnicarji so pred tremi leti govorili, da je v drzavi vse narobe, potem so prisli njihovi na oblast in prav nic ni boljse, se veliko slabse je, ampak zdaj je vse idealno. Ko bo pet dni leva vlada (pa v petih dneh se res veliko ne more spremeniti), bo naenkrat vse slabo.

Otrocki vrtec, tako so vodili drzavo stiri leta. Amaterizem na celi crti.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

seveda JJ z njegvorimi kadruje na polno saj dobro ve , da je bil to njegov prvi in zadnji mandat kjer je bil v vladi. na mesta morajo postaviti sedaj čimveč svojih pa četudi z lažmi pa kriminalnimi dejanji. saj vse to ni nič novega to sem jaz napovedal ž+e prvi dan te vlade je pa res da je prav da se je oblast zamenjala saj so ldsovci postali za moje pojme tudi navadne barabe, če si predolgo na oblasti ni dobro za državo.ampak to kar pa janša počne kje je pa čisto privat firma d.do.o0 toliko nezakonitosti kot jih je on počel ne vidiš vsako leto

Kje so te tega naucili, pri masi?[/quote]

Kako si neizvirna s podtikanjem na tak način! Sicer pa, upam, da niso vsi, ki so pravo končali (btw. trdiš, da si pravnica) tako ozki v svojih zornih kotih iskanja argumentov in kontra argumentov, sicer jao tistemu, ki ti pride v “roke”. Mislim, da tak argument v pravu kot ugovor ne zdrži.

ha ha ha

ha ha

Kako si neizvirna s podtikanjem na tak način! Sicer pa, upam, da niso vsi, ki so pravo končali (btw. trdiš, da si pravnica) tako ozki v svojih zornih kotih iskanja argumentov in kontra argumentov, sicer jao tistemu, ki ti pride v “roke”. Mislim, da tak argument v pravu kot ugovor ne zdrži.[/quote]

Ozko gledanje? Ves, na pravni fakulteti pac ne ucijo, da obstajata dve Sloveniji, ki druga z drugo nimata nobenega opravka.

Kako si neizvirna s podtikanjem na tak način! Sicer pa, upam, da niso vsi, ki so pravo končali (btw. trdiš, da si pravnica) tako ozki v svojih zornih kotih iskanja argumentov in kontra argumentov, sicer jao tistemu, ki ti pride v “roke”. Mislim, da tak argument v pravu kot ugovor ne zdrži.[/quote]

Ozko gledanje? Ves, na pravni fakulteti pac ne ucijo, da obstajata dve Sloveniji, ki druga z drugo nimata nobenega opravka.[/quote]

Ne, upam, da tega res ne učijo. Ponovno se sprenevedaš. Komentirala sem tvoj kontra argument Spiderjevemu pisanju :

V luči tega še enkrat poglej moj prejšnji odgovor, pa ti bo morda potegnilo, kaj sem mislila. Od pravnice bi človek pričakoval bolj argumentiran odgovor na delitev Slovenije na dva dela. Če pa na tak način dobivaš pravne zadeve, s katerimi se predvidevam ukvarjaš, potem pa …

Vprasala sem ga, kje pobira taksne. To je gotovo nekje slisal. In zakaj ne pri masi? Ponavadi so tri opcije: 1. doma 2. pri masi 3. v gostilni.

Ne vem, kaksen argumentiran odgovor si ti pricakovala od mene. Jaz nimam tukaj kaj odgovarjati. Razen ce zelis, da mu na pravniski nacin odgovorim, da obstaja samo ena Slovenija in navedem dokaze, ki to potrjujejo.

Po svoje imaš prav. Slovenija je samo ena oz. celo slovenski narod je samo eden in po kardinalissimovih besedah na zadnjem brezijanskem mitingu je to narod, ki je še pred WWII živel v miru in slogi, pod moralnim in političnim in oblastniškim vodstvom RKC. Potem pa so prišli komunisti in mnogo ovc je ušlo iz staje in zdaj nesrečne blodijo naokoli. Zato si je RKC zadala nalogo, da te ovce prižene nazaj v stajo. Možno je razumeti, da z vsemi sredstvi.

No, že prvič bi lahko pripomnila v takem slogu, čeprav je možnosti dovolj še drugačnih. Tako pa tak komentar izpade navadno provociranje točno določenih ljudi.

Ne, jaz nikoli nisem hodil k maši.

Dovolj je, da berem tebe in tebi podobne, pa pridem do tega spoznanja.

Ne, jaz nikoli nisem hodil k maši.

Dovolj je, da berem tebe in tebi podobne, pa pridem do tega spoznanja.[/quote]

Bister si kot gnojnica!

Čreda ali solidarnost

http://www.dnevnik.si/kolumne_komentarji/komentarji/274592/

Tole je sam vic, da se ne bo kdo prevec razburjal.

Jansa prispe na pomembno prireditev, vendar mu na vhodu pot prekriza
ogromen varnostnik.
Varnostnik: Oprostite gospod, ampak brez vabila ne morete vstopiti.
Jansa: Ampak to sem vendar jaz, Janez Jansa, predsednik vlade!
Varnostnik: Prav, pa mi pokazite svoje dokumente.
Jansa: Pa ravno danes nimam s seboj nobenih dokumentov. Osebno sem
pozabil doma.
Varnostnik: Zal mi je, ampak resnicno vam ne morem dovoliti vstopiti.
Jansa: Pa kaj je zdaj to? A me se nikoli niste videli na televiziji?
Dajte me malo boljse pogledat, no!
Varnostnik: Res je, zelo ste podobni predsedniku vlade, ampak saj
veste, kako je… Kar nekaj ljudi je podobnih Jansi… Dokazati boste
morali, da ste res Jansa.
Jansa: Kaj pa zelite, da naredim?
Varnostnik: Ne vem. Tudi Zahovic je pozabil dokumente, pa smo mu dali
nogometno zogo in je pokazal, da obvlada in je lahko vstopil.
Srebotnikova je prav takopozabila dokumente, pa je vzela tenis lopar
in zogo in dokazala, da je to res ona.
Jansa: Sranje, jaz vendar nicesar ne znam!
Varnostnik: Se opravicujem za neprijetnosti gospod Jansa… Vstopite

Dajte resno premislite koga boste vlili! Če prideta ta dva skupaj na sceno: eden čisto črno-desni in JJ, ki se prelevi v kar koli in je najbolj beli od črnega, potem nam bo huuuudo! Pa saj potem mogoče ne bomo več imeli volitev, ali pa bomo na naslednjih znali skupaj stopiti?
Toliko sposobnih, dobrih strokovnjakov so izločili pod JJ, da se ti morajo usesti končno skupaj in nekaj se mora spremeniti!!!
OBUPANA

New Report

Close