Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tale je dober!!!!!!!!!!!!

tale je dober!!!!!!!!!!!!

Žarko Petan je zapisal tale aforizem, ki si ga velja zapomniti:

ČE SE TI ZGODI, DA SE ZALJUBIŠ NA PRVI POGLED, JO DOBRO POGLEJ ŠE ENKRAT !

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

ali pa…če se ne zaljubš..olej me poglej še nekrat, stafanie srce

leta letijo - iščem stevardeso.....

kolkrat bi jest morala tebe pogledat , da bi se mi zgodilo kej tazga?
:-)))
/hipotetično/

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

upaš preverit?

leta letijo - iščem stevardeso.....

opssssss………… najboljš, da se bulita v nedogled…… pa mogoče vidita še kaj česar ni videt………..

hahahha……….

simpatiko, a tako ti mene varaš????????????????????

normalno :-))))))9

…pol s pa not…!

Še dobro, da sem te norice prebolela !!! Da ni več take otroške bolezni, ki bi me mogla na ta način zadet, da bi se mogla gledat in gledat in gledat in na koncu vprašat: ja jebela, kaj pa in zakaj pa jaz buljim tja !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hahahahahahaha

mam drug recept:

jest pa bulim tolk časa, dokler dotični moški ne odpre ust.-))))
od tega je potem odvisno
*ali zbežim
* al še mal počakam:-))))

:)))))))))))))))))))))))))))
Če jaz pogledam dvakrat , me prej mine kot ne :)))))))

hehehehe, ponavadi so moški tisti, ki jim zadošča, da samo enkrat pogledajo:-)))
Pa še to tja, kjer sploh ni bistveno( noge, rit pa prsni del:-))))

Videz vara…..

ej štefi, kako je blo včeri v kašči? Sej si mela Petana a ne :)?

ne boš verjel:-)))
zaljubila sem se na njegovo prvo besedo:-)))
Brez heca.

Bil je…….preprosto rečeno—IZJEMEN!!!
=============================
==============================

ne vprašaj, kako sem bila počaščena, ker se je tud on dobr počutil ob mojih 160 cm !

hahaha

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

bemu..

Ja ker te potem bo minilo……….

New Report

Close