Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Tale Meghan Markle me vsak dan bolj pozitivno preseneča

Tale Meghan Markle me vsak dan bolj pozitivno preseneča

Pa so že dolgo nazaj rekli, da je “kača”. Sedaj vidim, da je to res :). Ampak je sexy kača. Ona igra po svoje, vseeno ji je za celo kraljevo družino in po mojem tudi za Harry-ja nekje na pol. Hinavkica razvajena mala, pa tako lepo in ljubko mežiga veke in trepalnice, kakor prava princeska iz pravljice. V njej je več princese, kot v dejanskih princesah ;).

Končno ena, ki je zjebala tisto zblefirano kraljevsko predstavo. Kako je vse to krhko: pride ena plebejka in zatrese temelje usranega imperija. Megan je anarhistka, čeprav tega še ne ve.

V začetku mi je bila všeč, poroka, koga je povabila na poroko, opaziš njeno bolečino, ki spremlja vse črnce, kako so kot zatirani narod trpeli. Vedela sem takoj v začetku, da ne bo vzdržala v Angliji. Je igralka, svobodnega duha, filmi, zabave, potem pa padec v to težko družinom, kjer se dela vse po navodilih..Hary bi moral izbrati Angležinjo, ne Američanke, pa še igralke..čudno, da niso slutili katastrofe..Hary je velika copatka..

Končno ena, ki je zjebala tisto zblefirano kraljevsko predstavo. Kako je vse to krhko: pride ena plebejka in zatrese temelje usranega imperija. Megan je anarhistka, čeprav tega še ne ve.
[/quote]
Anarhistka? Zenska je skrajna levakarka, prepotentna feministka, tipicna moderna zahodnjakinja, ki je polna sama sebe.

Hebem vam kralje in kraljice, pa prince, in nevem kaj še vse…. Bravo Meghan, naj gresta na svoje in v miru živita.

[/quote]

Točno tako, jaz ji ploskam že cel dan. Carica, razturit je treba cirkus. Če jim pa še dnar ob tem potegne, pa še toliko bolje.

Evo, tko pa je to, ko cilj upravicujejo metode, komunajzerska klasika. Pa, mimogrede, nisem noben ljubitelj angleskih plemicev.

Kakšno hudo metodo je pa izvedla? Je morda likvidirala staro marioneto cirkuško? Ali samo po njeni frulici ne bo več plesala?

Harry ze od samega zacetka plese po frulici te povzpetnice, ki bo do konca zjebala njega in se marsikaj.

Tudi sam nisem noben apologist plemistva, sploh pa angleske krone, ki je blizje koritu od samega Trumpa.Ampak to je tema zase. Krone ne bo zjebala ova lavekarska butara. Ravno obratno.

Z moje perspektive je ta primer nazorna demostracija dinamike v sodomni zvezah. Tip plase kokrzenska igra. V vseh ozirih. Pa cemu je mama sama kraljica. Kronski dokaz pozenscenega sveta.

mnogo ljudi se smrtno ponesreči

Včasih ko je bajtna prišla za tamlado na grunt je zjebala vse pri temeljih, takisto ta britanski dvor.
To kar gledamo je tipičen dokaz da je poklic aristokrata zelo naporen in večina nas temu ne bi bila kos, prav zanimivo kako se kraljica drži.
V glavnem naj se aristokracija plodi med sabo, to ni za plebs,dril katerega dajo skozi ti otroci je primerljiv z vojaškim šolanjem, ker pa vemo da današnje generacije niti za redno vojsko niso več primerne, vemo vse.

Mislim, da Harry ni nobena copatka, tudi on ni bil nikdar vzoren predstavnik royalitija.
Willija so vzgajali v prestolonaslednika, Harry si je pa lahko dal duska in si ga je.

Ne razumem edino, zakaj zdaj v kraljevi druzini taka panika in kriza zaradi njune odlocitve. Brez veze.

Mislim, da Harry ni nobena copatka, tudi on ni bil nikdar vzoren predstavnik royalitija.
Willija so vzgajali v prestolonaslednika, Harry si je pa lahko dal duska in si ga je.

Ne razumem edino, zakaj zdaj v kraljevi druzini taka panika in kriza zaradi njune odlocitve. Brez veze.
[/quote]

paniko delajo samo mediji, ki od tega živijo.
folk pa butast kot noč, ki plačuje, da se tile kvazi plemenjaki preseravajo na njihov račun.
edino prav bi bilo, da začne Henrik sam plačevati račune zase in za svojo družino.

Meni se pa smili William in tudi Kate, ker je veliko odgovornost na njima, ukvarjati pa se morata se s to starleto, ki misli, da se bo cel svet vrtel okrog nje. Ima enega otroka in jamra, se pritozuje, deluje razvajeno, Kate s tremi javno nikoli ne jamra.

Ni me presenetila. Pričakovala sem, da bo prej ali slej (bolj prej) odšla s Harijem ali brez (bolj brez). Vse skupaj se mi je zdelo že na začetku zaigrano (boljše kot v njenih filmih) . Čisto nič me ni presenetila. Nikoli se mi ni zdela simpatična, prijetna.

Holivudska drama queen nikakve kvalitete.

kakšna pozitivka neki. Baba je trdosrčna in zlobna, to je vse. Fučka se njej za vse, razen za lastne interese. Tudi očeta in sestro je zavrgla, pa so what

Tak je ko si drugi sin, ki je namenjen samo za radno silo v druzinskem podjetju (sef bo sin no1) privlece v mansardo k tasci babo. Sploh je paproblem, ce je baba ze bolj stara in sama pri dnarju pa noce plesat tak kot mozeva zlahta spila. Kako 20 letno noseco brez sluzbe se upognes tote stare babe pa delajo samo zdraho.

Saj Harry nima kraljevske krvi. Je kopija jahalnega učitelja. Tega sicer nikoli ni bodo priznali, ker bi bila prevelika sramota za angleški dvor. Zato pa je njegovo obnasanje drugacno od bratovega. Mislim pa, da se bo hitro pokesal in priplazil nazaj, ko ga bo ta lisica dala na čevelj. Prej ji bo naredil še enega otroka in preskrbljena bo do konca zivljenja. Dovolj žalostno je, da ji je uspelo skregati brata, ki sta bila zelo povezana.

Za kraljevsko kri ne vem. To da je M intrigatorka in neiskrena , je pa jasno.

Go Meghan go! Poberi Windsorjem milijarde, itak jih niso sami zaslužili.

Če si član kraljeve družine, se moraš tako tudi obnašati!!!!!!!
Ona se ne zna in že takoj sem videla, da ne spada tja!
Antipatična manipulatorka je!!!!
Ubogi princ, ki ji je podlegel!!!

Poglej si malo Harrya in sliko Dianinega ljubimca. Ti bo vse jasno. Oba rdeča in pegasta. Samo to ne bodo priznali. Ponavadi so otroci, ki so narejeni na crno, podobni očetom. Poglej samo hčerko Borisa Beckerja, ki je bila narejena na črno. Kopija očeta. Vsi njegovi drugi otroci so temni, samo ta je rdeča. Pa je bila spoceta z najbolj črno žensko.

Jaz bi vse te kraljevske nesposobneže dal na trg dela, pa da vidimo, kdo bo prej propadel. Meghan pa prav privoščim, da jih izmolze, kolikor se da. Naj se vrne narodu prek nje, kar mu je bilo pokradeno.

Hahaha, tole je pa čisto res :))

Če bi Elizabeta imela laptop, bi šla na mon pisat, kako ima vnuk grozno ženo, da nočeta k njej prit na božično večerjo.

New Report

Close