Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Tale Meghan Markle me vsak dan bolj pozitivno preseneča

Tale Meghan Markle me vsak dan bolj pozitivno preseneča

Prvi vtis je po navadi pravi. Prvič, ko sem jo videla, sem videla nek hinavski, neiskren pogled. To je bilo to.
Ne ,da sem za kraljevo družino in da se mi smilijo, a ona je hinavska, preračunljiva. Takih ljudi ne maram.

Kaj vse se da razbrati iz pogleda! Uf, na monu so same prave psihologinje, ki značaj ocenijo samo glede na izgled določene osebe. Pri tem pa to, kako o njej pišejo mediji, seveda nič ne vpliva na vaše mnenje, a?

Kaj vse se da razbrati iz pogleda! Uf, na monu so same prave psihologinje, ki značaj ocenijo samo glede na izgled določene osebe. Pri tem pa to, kako o njej pišejo mediji, seveda nič ne vpliva na vaše mnenje, a?
[/quote]

Mediji in rumeni tisk sta kilometre stran od resnice.

[/quote]

Ja, babja psihologija. One vse iz pogleda razberejo. Zato so pa potem vse ločene in razočarane nad desci, ker jih s pogledom vse preštudirajo.

Ja, babja psihologija. One vse iz pogleda razberejo. Zato so pa potem vse ločene in razočarane nad desci, ker jih s pogledom vse preštudirajo.
[/quote]

Kaj kdo razmere iz pogleda;). Ni štos v tem.Monklje gor, monklje dol. Dejstvo je, da je Megi preračunljiva , nič kaj simpatična babnica. Sedaj pa, ali to tako mediji pravijo, ali njen pogled, ali kaj drugega. Po njenih dejanjih se vidi.

Ne bodite naivni, ena plebejka ni kos kraljevi družini, na koncu bo tako kot si bojo oni zamislili in nič drugače.
Kaj si bojo pa zamislili bo pa čas pokazal.

Kaj kdo razmere iz pogleda;). Ni štos v tem.Monklje gor, monklje dol. Dejstvo je, da je Megi preračunljiva , nič kaj simpatična babnica. Sedaj pa, ali to tako mediji pravijo, ali njen pogled, ali kaj drugega. Po njenih dejanjih se vidi.
[/quote]

A res? Po dejanjih? Ali po tem, kako dejanja opišejo mediji? Ali pa po tem, kako njena dejanja dojemaš ti? Meni ni mar za Meghan, ampak kljub poplavi prebranih novic o njej, pa ne morem prav nič reči o njenem značaju.

Saj v tem primeru je rahlo vseeno, ampak problem je, ker na isti način dojemate tudi vse ostalo medijsko poročanje, recimo spor ZDA z Iranom. Kdo pa je tam zlobna snaha, ki preračunljivo izkorišča bogega moža in snaho?

Meni ni bila nikoli všeč. Ne fizično, ne tako. Pač ne. Nekaj neprijetnega se mi zdi.

Moje mnenje .

Kaj so se zmenili na sestanku? Dobr sta jih prevetrila. Ze zdavnaj bi bili potrebno to ukiniti, v katerem stoletju pa smo?

[/quote]

Pa kaj pol, če je ona preračunljiva in nesimpatična? Saj ta kraljevska familija tudi ni nek presežek simpatije in dobrohotnosti. A ti je mogoče angleška kraljica bolj simpatična od Meghan?

Pa kaj pol, če je ona preračunljiva in nesimpatična? Saj ta kraljevska familija tudi ni nek presežek simpatije in dobrohotnosti. A ti je mogoče angleška kraljica bolj simpatična od Meghan?
[/quote]

Tema je vprašanje, kakšna se nam/vam zdi Meghan. Zato je tukaj vse o njej in ne o kraljici, ali komu drugemu iz dvora.

res je, taka podobnost, da je že srhljivo.

meni je pa zanimivo nekaj drugega: po eni strani se želita osamosvojiti, po drugi strani jima pa kraljevi denar vseeno ne smrdi. mislim, tale odločitev o osamosvojitvi definitivno ni zrastla čez noč. vseeno Meghan ni odklonila velike bogate poroke na kraljevi račun (verjetno je ni plačala sama, a ne), ni je motila niti miljonska prenova dvorca za njuno novo domovanje (tudi to je šlo na davkoplačevalski račun).

Mislim, jaz podpiram osamosvojitev para, ampak potem se osamosvoji v popolnosti. Ne moreš obdržat ugodnosti (še celo zaščitila sta ime “sussex” kot blagovno znamko in ga tržita), izognit se pa obveznostim. To jima namreč ne daje nobene verodostojnosti. Naj gresta po svoje in za sebe all the way in bosta samo Harry in Meghan, brez naziva, brez dotacij, brez kraljevega prebivališča. me zanima, koliko bi ji bil Harry po tem še zanimiv.

Da se ne boš razpočila od preveč pametovanja, no!!! Rdečelasi in pegasti ljudje so v britanskih družinah nekaj čisto običajnega. To je pa tudi vse, kar ima Harry skupnega s Hewittom. Odmisli rdeče lase in malo bolj poglej, kako zelo podoben je Charlesu, pa boš morda ugotovila, da širiš velike laži.

No, punca ni samo igralka. Študirala je tudi mednarodne odnose. Pripravništvo je opravila na ameriški ambasadi v Argentini. Njej je marsikaj jasno, brez skrbi.

To ni slovenska familija. To je največja korporativna blagovna znamka v Veliki Britaniji, ki državi naredi največ prometa. Poskušajte razmišljat bolj poslovno pri tem, pa manj kot vaške opravljivke in boste mogoče dojeli kaj se dogaja. Prenova hiše? A misliš, da so vzeli kredit? Stroški poroke? Ja, tast je plačal. LOL. Poroka je biznis, oni so s poroko fullll zaslužili. Joj no, vam res ni nič jasno.

Doma je nekdo rekel, da je slišal na poročilih, da se bosta H&M osamosvojila. Nekdo je potem vprašal: kam gresta v službo?
Se nismo mogli nehat krohotat;))

Ja, preračunljivke ni nič motila miljonska razkošna poroka, prenova domovanja, metanja denarja za drage obleke itd. No, sedaj naj si pa poišče službo,

Slovencki, zacnite se brigat zase. Imate polne kupe dreka pred lastnim pragom.

Marsikatero obleko si je sama plačala, nič bati. Punca je v svoji kratki igralski karieri zaslužila več kot bomo mi, navadni delavci, zaslužili do penzije. In tudi za zdaj me ne skrbi, da ne bi dobila kakšne dobro plačane vloge. Konec koncev ima že zdaj podpisano pogodbo pri Disneyu… denar bo šel v dobrodelne namene… veliko denarja bo šlo v dobrodelne namene. Koliko ste dobrodelni vsi ki pljuvate po njej?
In ne, nisem ekstra privrženec kraljeve družine, Harrya ali Meghan ampak
..je pa treba pač pogledat na stvari tudi z druge strani ne samo kako imajo lepa oblačila, domove…kako ne rabijo delat pa jim denar kar leti na kup. Tale angleška kraljeva družina ni nič drugega kot dobro zasnovana firma, na račun katere služi ves narod. Ja, oni pa pač še malo več..in baje živijo bolje kot navadni smrtniki
Zakaj baje? Kaj res mislite, da je tako enostavno biti ves čas pod drobnogledom javnosti? Ko vsi opazujejo in ocenjujejo vsako tvojo potezo, vsak korak? Probajte, pa potem povejte 😉

New Report

Close