Tale Milena Miklavčič
Tale baba pa ni čist gladka, a?
Preberite intervju z njo, kake piha. Kaj pove na koncu. Budala sprevržena.
1.Gospa Milena Miklavčič ni “tale”
2.Od daleč se ti vidi v možgane, da ti primanjkuje precej inteligence
3.Do kolen ji ne sežeš
4.Kdo te je vzgajal? Kajti spoštljivosti v tebi ni.
5.Neumni ljudje so najbolj žleht.
6.In to si – ti!
Zdaj pa hitro zapri svoja umazana usta in odnesi svojo nevedno glavo na drug forum!
3.Do kolen ji ne sežeš
6.In to si – ti!
Zdaj pa hitro zapri svoja umazana usta in odnesi svojo nevedno glavo na drug forum!
[/quote]
hvala, da si ji povedala kar bi ji jaz tudi.
3.Do kolen ji ne sežeš
6.In to si – ti!
[/quote]
Lubica lepa Zalika!
1. Zame babše, ki proučuje f.u.k.a.n.je ni gospa, jasno?
2. Kar se moje inteligence tiče, ne skrbi, s svojim zapisom si pokazala, da je tvoja na psu, ker zagovarjaš primitivizem.
3. To vem le jaz in moji bližnji.
4. Vzgajala sta me oče in mati, spoštljiva pa sem do ljudi, ki si moje spoštovanje zaslužijo in tale Milena Miklavčič to zagotovo ni!
5. Bi se kar strinjala.
6. Ha-ha-ha, ne eno ne drugo. Pač izražam svoje mnenje.
Moja usta so čista, imajo trenutno okus po čokoladi.
In kdo si ti, da me boš pošiljala na drug forum, če smem vprašati??
ne vem kaj bi rada izvedela oz. ga. Miklavčičevo očrnila.
Knjigi sem jaz prebrala in sta mi otkrili kar nekaj svari o katerih je moja babica govorila, a jih jaz kot otrok nisem razumela, zdaj vem, razumem.
Priporočam vsakemu v branje, ker to so skrivnosti mnogih družin, ki jih ne bodo nikoli povedali naglas, a so dejstva. Žal. So dejstva.
Ti pa živi v svojem svetu in v tvojih infotih staršev. To je tudi fajn, a dolgoročno neproduktivno. Ker te z enega razloga zrevoltiralo, probaj ga najti. Zakaj te te res hude zgodbe iritirajo na način, da moraš sovražiti ga. Mileno, ki jih je zapisala na način, ki ji je bil predan. Žal so ljudje tik pred odhodom zelo iskreni, fajn bi bilo, če bi bili zmeraj.
Lubica lepa Zalika!
1. Zame babše, ki proučuje f.u.k.a.n.je ni gospa, jasno?
2. Kar se moje inteligence tiče, ne skrbi, s svojim zapisom si pokazala, da je tvoja na psu, ker zagovarjaš primitivizem.
3. To vem le jaz in moji bližnji.
4. Vzgajala sta me oče in mati, spoštljiva pa sem do ljudi, ki si moje spoštovanje zaslužijo in tale Milena Miklavčič to zagotovo ni!
5. Bi se kar strinjala.
6. Ha-ha-ha, ne eno ne drugo. Pač izražam svoje mnenje.
Moja usta so čista, imajo trenutno okus po čokoladi.
In kdo si ti, da me boš pošiljala na drug forum, če smem vprašati??
[/quote]
Bla-bla -bla -bla-bla.
Inteligenca opice z drevesa.
No, o hišnih ljubljenčkih, ki jih nekateri vzemamo s seboj v posteljo in jih celo poljubčkamo! Ja, naša psička spi izmenično vsako noč pri drugem družinskem članu, tudi poljubčkamo jo! In kaj naj bi bilo s tem narobe???
[/quote]
Morda bi bilo dobro, da bi se najprej ti naučila pravilno prebrati, kaj nekdo drugi napiše, potem pa komentiraš.
Kaj praviš?
In tudi njenih knjig nisi prebrala. Imam prav?