Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tale MURKO

tale MURKO

Tale Murko je pa faca, hi,hi…..!!!!

bruh!!!

Res je en tiček, ampak odgovore ima pa kar smiselne. Mogoče celo ne bi bil tako napačen, če si ne bi sam delal toliko (negativne) reklame.

lp

katastrofa od tipa

Meni, pa nočem biti nesramna, res malo čudno deluje :((. Kot da ne bi imel vseh pik, pa tisti čudni smeh – ne vem, no :(. Ima kakšno šolo narejeno?

Ampak veste kaj, komentarje ima pa še najbolj normalne! Osenarca, Alma in tale Milan pa se samo posmehujejo vsakemu in lajnajo eno in isto!

Se strinjam – mi je grdo, ker se Murku tako očitno posmehujejo – saj tudi meni ni čisto ok, ampak to povem samo vam tukaj :).

Meni se je kar malo zasmilil.

Murko ??? A to naj bi bil moški???

Saj malo se tudi meni smili, ko se pojavlja v javnosti in dobro ve, da se mu bodo vsi posmehovali.

Ne, ni moški, je še fant.
In ne posmehujejo se mu vsi. Jaz se mu ne. Ker se preveč čudim ;))

Oprosti, ampak posmehovali so se mu v Trenjih in tudi danes v BB.

Jaz se mu še ne morem, ker se še mu samo čudim…Saj veš kaj mislim.

Tale Murko: nekonflikten, prijazen, iskren-morda celo preveč iskren za ta kruti svet, pa vseeno mislim, da se bo obdržal. Glave je odprte, si ga kar predstavljam, da vse obrne na dobro! Odličen,,, jaz ga občudujem, že kar je na sceni, čeprav nekatere pljuvate po njemu, da je kaj.

Me zanima, kakšni stvori se skrivajo v vaših teleščkih, nezadovoljnice same s sabo in to odkrito razglašate, kjer le morete. Iz vas sije nevoščljivost, da so nekateri, kot je recimo tale Murko, lepi, dopadljivi, všečni sebi in drugim, občudovani. Poznate tisti rek: za dobrim konjem se vedno pokadi, ali pa raje imam, da me opravljajo, kot da o meni sploh ne govorijo, hi,hi….!

Take kot ste Murkota prav gotovo ne zanimate, saj je iz drugega testa. Trudi se ugajati sebi in uspelo mu je, da ugaja tudi drugim. Izžareva notranjo lepoto, čeprav mu očitate svašta, zna se pošaliti tudi na svoj račun in to šteje. S čim in čem pa se ve, ki pljuvate po njemu lahko pohvalite? Glasne ste tu na forumu, da je kaj! Pa kaj! Saj nimate kaj povedati, samo nekaj žlobudrate, pa saj vas njegovi občudovalci sploh ne jemljemo resno, kaj šele sam Murko, hi,hi…!

No, nekaj je res narobe z njim, ampak ne moreš se tako očitno posmehovati človeku :(.

Oprosti, samo jaz sploh še nisem slišala kako poje. Vem samo, da je nekaj govoril, da se je Verbotnova ali kdo že hotela na njegov račun promovirati, pa mi je bilo že takrat čudno.

…”lepi, dopadljivi, všečni sebi in drugim, občudovani…”

drži samo, da je všečen sebi. pa a ti veš, kako zelo SAMOVŠEČEN je?

kater normalen tip pride, tako kot je prišel on, kot gost v oddajo e+, in prinese za darilo voditeljem oddaje pecivo, ki ga poimenuje “lepi damjan”?

It must be joke!?

daj mi čas, da ga spoznam 🙂 Saj je kul no 🙂

Evo, jest pa njega ne morem pogruntat, a tako dobro igra, a on to kar govori misli resno.:))
In, opa, on je ponosen, ker je moški.:)) Ma, res je smešn.

A si ti mama Murko??? Saj ne morem verjeti, kaj pišeš!

LP,*mamuška*

Po mojem pa tale kar resno misli vse kar izusti.

“In, opa, on je ponosen, ker je moški.:))” Ja, kaj si pa pričakovala? Da bo prepeval kako ponosen je, ker je nedoj**** fantič? Meni bi bilo smešno, če bi prepeval o tem kako ponosen je, ker je pravi moški:). Ampak še takrat bi bil v to najbrž zares prepričan. Mogoče bo lepega dne celo lansiral hit: Ker sem mačo pravi, te zagrabim……

Tud slaba reklama je reklama v showbusinessu (prav napisano?:-)))) )

Čimveč govorite o njem, več reklame mu delate.

Veste kaj,ta murko sploh ni slavček.Ko ga jaz zaslišim mi gredo lasje pokonci in takoj ugasnem radijo.In njegova izjava je prav bedasta bila v trenjih da se je Pozabila sem ime pevke da se ona dela slavo in da je slavna zaradi njega.No nekaj takega.Predno je on zlezu iz planičk je ta pevka že pela in bila poznana.A mi poveste katera je že bila.(a je verboten)Popravte me.In kakšne bedate izjave so bile danes.Jao.Alma pa je še hujša.

Da ne bo pomote sploh nisem brala zato sem to tudi napisala.šele sedaj sem jih pa vidim da je nekdo to že napisal.Ni bilo namenoma ponavljat.

Ti si šele huda, hi, hi…….!

New Report

Close