tale MURKO
Tale Murko: nekonflikten, prijazen, iskren-morda celo preveč iskren za ta kruti svet, pa vseeno mislim, da se bo obdržal. Glave je odprte, si ga kar predstavljam, da vse obrne na dobro! Odličen,,, jaz ga občudujem, že kar je na sceni, čeprav nekatere pljuvate po njemu, da je kaj.
Me zanima, kakšni stvori se skrivajo v vaših teleščkih, nezadovoljnice same s sabo in to odkrito razglašate, kjer le morete. Iz vas sije nevoščljivost, da so nekateri, kot je recimo tale Murko, lepi, dopadljivi, všečni sebi in drugim, občudovani. Poznate tisti rek: za dobrim konjem se vedno pokadi, ali pa raje imam, da me opravljajo, kot da o meni sploh ne govorijo, hi,hi….!
Take kot ste Murkota prav gotovo ne zanimate, saj je iz drugega testa. Trudi se ugajati sebi in uspelo mu je, da ugaja tudi drugim. Izžareva notranjo lepoto, čeprav mu očitate svašta, zna se pošaliti tudi na svoj račun in to šteje. S čim in čem pa se ve, ki pljuvate po njemu lahko pohvalite? Glasne ste tu na forumu, da je kaj! Pa kaj! Saj nimate kaj povedati, samo nekaj žlobudrate, pa saj vas njegovi občudovalci sploh ne jemljemo resno, kaj šele sam Murko, hi,hi…!
Po mojem pa tale kar resno misli vse kar izusti.
“In, opa, on je ponosen, ker je moški.:))” Ja, kaj si pa pričakovala? Da bo prepeval kako ponosen je, ker je nedoj**** fantič? Meni bi bilo smešno, če bi prepeval o tem kako ponosen je, ker je pravi moški:). Ampak še takrat bi bil v to najbrž zares prepričan. Mogoče bo lepega dne celo lansiral hit: Ker sem mačo pravi, te zagrabim……
Veste kaj,ta murko sploh ni slavček.Ko ga jaz zaslišim mi gredo lasje pokonci in takoj ugasnem radijo.In njegova izjava je prav bedasta bila v trenjih da se je Pozabila sem ime pevke da se ona dela slavo in da je slavna zaradi njega.No nekaj takega.Predno je on zlezu iz planičk je ta pevka že pela in bila poznana.A mi poveste katera je že bila.(a je verboten)Popravte me.In kakšne bedate izjave so bile danes.Jao.Alma pa je še hujša.