Tale Svoboda je poden od podna
LevoDesnoLevoDesno…, 25.04.2025 ob 11:36
Ne znate brati in ne razumete številk? Prihaja novi obraz…ki bo prinesel Golobov poraz.
Hočete nove davke, višje davke, tiho podporo lopovščini plenilcev iz ozadja? Volite nove obraze, Svobodo, SD in Levico.
prihaja novi obraz, da bo ostale vse tako kot je. To pa samo bedak ne vidi kaj je, propad države.
Če bi bilo odvisno od mene kdo bi nas vodil, bi bilo najbolje, da izvolimo čisto nove in nepovezane s vsemi strankami do sedaj in da bi se levi in desni združili. Zaradi razdvojenosti, državljani nič bolje ne živimo in nikoli ne bomo, najbolj pa profiti rajo politiki. Zastrupili so ozračje s tem pa vse nas. Žalostno, vendar resnično.
Julij Cezar, 24.04.2025 ob 21:25
se pravi sem jaz tvoja prva izbira…ukinil bi drzavni svet, ukinil trajni sodniski mandat, znizal st poslancev v drzavnem zboru, ukinil rtvs, ustanovil pokrajine, preselil ministrstva iz ljubljane v pokrajine, znizal davke, ukinil vse davke ki jih je uvedel golo, razpustil vse agencije in urade, znizal st obcin, odpustil polovico javne uprave….torej?
Saj vse to obljubljajo pred vsakimi volitvami, potem se pa ne zgodi nič. Jaz sem obupala, eh brez veze. Ugasnimo vse medije in živimo svoja življenja kolikor se da zadovoljno.
Za Julija