Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka tale Zgubljeni Jelincic – Plemeniti je pa ze malcek dosadn s to njegovo bivso

tale Zgubljeni Jelincic – Plemeniti je pa ze malcek dosadn s to njegovo bivso

Saj to bi pa lahko ze takrat vedel, ko jo je spoznal, da mu bo usla. Dec ne more vec. Ocitno se ne more sprijaznit z dejstvom, da je ze star.

Pol pa o Severini beri, da je revco nedolžno in pošteno še ta zdajšnji v rit nasuval.😁

Mislim, saj je res imel dobro žensko, mlado, živahno, luštno pa to. Tudi jaz bi se težko sprijaznil z njenim odhodom, če bi bila moja. Treba ga je razumeti.

Veš, to je tako, relativno. Jaz sem tud eno tako imel doma, zdaj pa bolj stara izgleda kot jaz.😁

Veš, to je tako, relativno. Jaz sem tud eno tako imel doma, zdaj pa bolj stara izgleda kot jaz.😁
[/quote]

Zato moraš pa vedno pravočasno ukrepati. Tako kot je Monika. Problem je samo v tem, da Zmago mogoče ne čuti več prave energije, da bi se še enkrat vrgel v iskanje, da pa bo kakšna na Moničnem nivoju kar sama uletela, pa tudi ni prav veliko realnih možnosti. Navsezadnje ima človek tudi kup dela v parlamentu, ki mu jemlje čas … hm… čeprav kolikor gledam prenose je tam tudi nekaj prav simpatičnih mladenk.
Zmago drži se, imaš moj glas!

Zato moraš pa vedno pravočasno ukrepati. Tako kot je Monika. Problem je samo v tem, da Zmago mogoče ne čuti več prave energije, da bi se še enkrat vrgel v iskanje, da pa bo kakšna na Moničnem nivoju kar sama uletela, pa tudi ni prav veliko realnih možnosti. Navsezadnje ima človek tudi kup dela v parlamentu, ki mu jemlje čas … hm… čeprav kolikor gledam prenose je tam tudi nekaj prav simpatičnih mladenk.
[/quote]
No, kako je ta Moniak ukrepala boš morda še videl čez par let, končala bo kot odslužena lajdra, zagonila vse in to je to. Jelinčić pa, kaj pa vem, saj sploh ne vem koliko je star.

[/quote]
Pa saj kaj se pa meniš, zdaj razmišljam, ta Monika sploh več ni mlada, saj je let moje bivše, če ni še kako leto starejša in ti povem, da moja bivša šest let po ločitvi izgleda starejša od mene……phuuu, to bo kmalu konec luštnega , pol bo pa jokala po medijih kot Severina al bo pa znorela kot Čepinka in tista Mirela s plastičnimi operacijami.

No, kako je ta Moniak ukrepala boš morda še videl čez par let, končala bo kot odslužena lajdra, zagonila vse in to je to. Jelinčić pa, kaj pa vem, saj sploh ne vem koliko je star.
[/quote]

[/quote]

Tebe je tvoja ravno tako sesula kot njegova njega. A ona tudi ima plešo tako kot ti in Jelinčič?

72 je star.še prepozno ga je skenslala.ona ima pa tudi čez 40.očitno je le čakala,da bosta hčerki zrastli.on jima pravi punčki pa v srednji šoli sta hahahaha

[/quote]
Saj tudi ti posledično deluješ in finkcioniraš ala Jelinčič…jamraš, se pritožuješ, žališ, opletaš z jezikom. Škodo pa ti in on delata potomcem.
No on svojima, ti pa tujim.

New Report

Close