Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Talking Tom XL

Talking Tom XL

Ima kdo doma to igračo in kako se obnese? Kaj sploh dela? Hvala za odgovore.

Moja triletna nečakinja jo ima zelo rada, ampak moram povedat, da se mu je po enem mesecu mal “obrnilo” in igrača ne deluje več tako kot bi morala. Ampak ta mali je vseeno, ker ga ima rada zato, ker je lušten kosmat muc.
Deluje pa tako, da ko spregovoriš, on ponovi za tabo. Pa zaprede, če ga pobožaš, če ga tepeš tud spusti en zvok, ipd. Igrača je narejena na podlagi telefonske aplikacije Talking Tom, kjer animirani maček enako ponavlja za tabo in se odzove na različne dotike na zaslonu.
Luštna igrača, ampak tako kot večina, z omejenim rokom uporabe 😉

Hvala, jaoooo. 🙂 Mi je simpatično, ko praviš, da se mu je malo obrnilo, hehehe.

Mimogrede je dotična aplikacija paru iz SLO prinesla toliko denarja, da sta med najbogatejšimi 5 v SLO.

Mimogrede je dotična aplikacija paru iz SLO prinesla toliko denarja, da sta med najbogatejšimi 5 v SLO.[/quote]

Ja in, pa kaj potem? Pa se še ti spomni kaj “svojega”, tako inovativnega, najdi svojo tržno nišo, prodaj idejo, pa služi. Jaz take podpiram in jim privoščim, ker so znali odlično vnovčiti svojo idejo ob pravem trenutku na pravem mestu. Slovenceljstvo, zavist in neprivoščljivost, če nekdo ustvarja nekaj na pošten način z možgani v katere je tudi kar precej investiral, res ne pozna meja.

New Report

Close