Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Talne obloge – dnevna soba, kuhinja

Talne obloge – dnevna soba, kuhinja

Pozdravljeni!

Sem pred odločitvijo o talni oblogi v dnevni in kuhinji. V sobah bo parket, v kuhinji, ki je povezana z dnevno in jedilnico, pa razmišljam o ploščicah. Pa me je malo strah, kako se obnesejo ploščice v dnevnem prostoru? A obstaja za dnevno sobo še kakšna druga primerna talna obloga?

Lepo prosim za vaše izkušnje in nasvete, kajti dan odločitve bo kmalu tu…. HVALA vsem vnaprej!

Kuhinja ploščice, lahko delno tudi jedilnica, dnevna mi je pa boljša s parketom.

Ja, vendar je kuhinja, jedilnica in dnevna en velik prostor, zato bi morala biti povsod ista talna obloga…

Kuhinja ploscice, jedilnica in dnevna pa parket. Kje je problem?

…da je povsod ista (enaka) talna obloga. Pri prijateljih sem videla, da imajo v kuhinji kombiniran parket s ploščicami. Zelo mi je všeč.

Mi imamo pa vse v ploščicah in je super.Tudi vzdrževanje je lažje,ploščice niso tako občutljive.Zgleda pa tudi lepo.

Obstajajo pa zdaj tud ful lepi linoleji v raznoraznih videzih – kamen, ploščice, les,… ni da ni, pa tud lepo zgleda. Je tud enostavno za vzdrževat.

triglavčica dva sončka pod Triglavom sta nam polepšala življenje 25.02.2006

Lep linolej je zame oksimoron in niti pod razno ga ne bi imela nikjer, še najmanj pa v dnevni sobi.

Jaz bi dala povsod parket, kvečejmu ploščice v kuhinji, ostalo pa parket. In to oljen hrast.

Kuhinja ploščice, jedilnica in dnevna (vse skupaj en prostor) pa parket. Ploščice se zaključujejo z burduro in od tam dalje je parket. Na slikci se malo vidi burdura. Parketa takrat še ni bilo.
[img]http://www4.slikomat.com/10/0730/cf2-moj-do.jpg[/img]

Živi in pusti živeti

Ojla.

Razen v spalnici in otroški imamo povsod ploščice. Jaz sem zelo zadovoljna, sploh ker imam same fante – avtomobilčki, legice,… Lp. T

Mi imao tudi en prostir in imamo ploščice v kuhinji, jedilnici in hodniku, potema pa z “diletirko” ločeno in naprej parket v dnevni – izgleda ful dobro! Imamo pa sivo-rjave ploščive in parket am. oreh.

Gretka lepe ploščice imaš v kuhinji. Ali so občutljive – da se takoj vsaka smet vidi, lahke za čiščenje?

jaz imam pa v kuhinjskem delu lakirano pluto, v jedilnici in ds pa parket. Zadovoljna.

Jaz imam tud pluto – za kuhinjo se še boljše od lakirane obnese plastificirana – bolj trpežna je.
Ploščic pa nikol ne bi imela drugje kot v kopalnici, mi delujejo prehladno.

Gretka lepe ploščice imaš v kuhinji. Ali so občutljive – da se takoj vsaka smet vidi, lahke za čiščenje?[/quote]

Za čiščenje so lahke, seveda. So pa malo občutljive, predvsem ko kapne kakšna kaplja vode in se stopi nanjo. Pomivam vsak drugi dan.

Živi in pusti živeti

New Report

Close