Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tam nekje …

tam nekje …

..za devetimi gorami in deveti vodami leži mestece Kranj. In v tem prelepem Kranju je zdravstvena ustanova, kjer pomagajo ljudem, za naš denar, denar davkoplačevalcev. V tej čudioviti ustanovi delajo ljudje, ki se trudijo, da smo mi, ki imamo radi zdravje, zdravi, Trudijo se, delajo…saj morajo, mi jih plačujemo.

In tam, za zidovi te zgradbe, je ena pisarna, kjer sedi en moški. En moški, srednjih let, živo povprečje med moškimi. Ne, ni živo povprečje. On izstopa med njimi. Vsi drugi delajo, ta moški pa nima nobenega dela, kljub temu, da vleče lepe denarce nas, davkoplačevalcev.

In kaj dela on , hm…to ve on , to vemo vsi , ki prebiramo ta forum.

In zaključek te zgodbice: ta povprečnež , ki mu gre po glavi vse nekaj drugega kot tisto , za kar ga mi , davkoplačevalci plačujemo, ta povprečnež bo pačasi nehal sedeti na svojem stolu, kajti o tem , kar (ne)dela on …ve sedaj že vsaj polovica ljudi v tej prelepi zdravstveni ustanovi. Tudi tisti, ki sedi na najvišjem stolu, je s tem seznanjen.

Lepa zgodbica, kajne ?))

Taki posti so nevarni.Predvsem zate.
Previdno s tem……..sam friendly advise….

lepa…hmmm………mogoče- za tisto, ki je to napisala….je pa vsekakor zanimiva in v poduk življenju, kakšni “dobronamerni” ljudje so vse naokoli nas, kajne, spoštovana mimoza!

drugače pa, kako si?

leta letijo - iščem stevardeso.....

taka lepa rožica si je prav za to posebno izjavo nadela nov nikec, da bi našega cukrčka kregala…..

………… in kaj ima rožica od tega? a ima pred svojim pragom en kupček smeti, ki čakajo, da kdo pride mimo in jih pomete?

New Report

Close