Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tamara Vonta :)

Tamara Vonta :)

Kandidira za žuapanjo Krškega. Kaj je z njo? Zakaj se takio redi, sem jo vidla v živo, grozna je za pogledat? Cela zabuhla, neurejena kaj je sto žensko? A ni več poslanka?

Moja prijateljica je bila prava lepotica dokler ni začela jemati tablete kortikosteroida, zaradi neke avtoimune bolezni,ki so jo popolnoma izmaličile.
Tako da…preden sodiš in se zgražaš: preštej do deset.

V srednji šoli je bila suhica, potem se ji je začelo pa nabirati. Ne vem, zakaj. Ja, kandidiratka za županjo Krškega. Dvomim, da bo zmagala, ker ima SLS premočno tradicijo. Saj glih zaradi tega bi pa moral nekdo drug. Samo ne vem, če je ona prava oseba. Kot poslanka me ni impresionirala, zapomnili smo si jo samo po zagovarjanju ciganov. Se pa trudim ljudi ne ocenjevat po zunanjosti.

Meni se obrača želodec od takšnih nevljudnih komentarjev. Ne morem verjeti kam smo prišli. Človeka sodite samo po videzu. Tamaro poznam že zelo zelo dolgo. Mislim, da je daleč najbolj dober in srčen človek kar si jih lahko Slovenija zamisli. Meni je žal, da niste imeli priložnost videti vseh njenih kvalitet. Novinarji so pač prikazali kar so želeli. Če ima pa kakšen kg preveč pa ni nič hudega. Pomembno je kakšen človek je v srcu.

razen Lili Žagar, Evo Irgl. Petro Krčmar, Rosvito Pesek, Ljudmilo Novak, ……., te pa seveda lahko:-(

Ha, ha, ha, Vonta pa srčna ženska si jo gledala kdaj v parlamentu? Pravi zmaj ne pa srčna ženska, naduta samovšečna in še kaj

Če je človek javna osebnost, bi moral paziti na izgled.

kdor pozna Tamaro, ve, da je srčna ženska… Kot zmaj deluje, ker z vso silo zagovarja svoja stališča, ko gre na primer za ljudi, ki sami na televiziji nimajo možnosti, da bi se slišal njihov glas…

Glede zunanjosti pa… javna osebnost ali ne, videz je sekundarnega pomena… lepo je, če je človek lep in fit, ampak so ljudje, ki svoj čas, ki ga nimajo veliko, posvečajo intelektualni in osebni rasti, ne pa obiskom fitnesa… poleg tega nikoli ne veš, kdo je močnejši zaradi zdravstvenih ali hormonskih težav, zato ne sodi…

No, če smo pošteni…. V kolikor je debelost (ki to ni, ampak gre za nabiranje vode) posledica hormonskih motenj, povezanih s ščitnico, je itak prisotno zdravljenje, ki zadevo uredi.

Ne vem, zakaj nekateri tako radi posežete po izgovorih s hormoni?
Tamara Vonta je vidno prehranjena, s previsokim holesterolom (veke), očitno živi precej nezdravo in ima preprosto apetit, ki ga ni sposobna brzdati.

Pa nimam nič proti okroglim, ampak, zaboga, nehajte s temu traparijami o hormonih!!

Če te prav razumem,trdiš da je le prehranjena in ni posledica zdravstvenih težav.Je res? Jo poznaš? Njene prehrambene navade, zdravniške izvide?

Če te prav razumem,trdiš da je le prehranjena in ni posledica zdravstvenih težav.Je res? Jo poznaš? Njene prehrambene navade, zdravniške izvide?[/quote]

Po videnem ima gospa težavo s holesterolom. Kar ni posledica divjanja hormonov, ampak hranjenja. Suha pa ni bila nikoli, tudi ko je bila mlada, ne.
Če jo poznam? Nope.
Vem pa, kakšni zgledajo ljudje, ki so napihnjeni zaradi zastajanja vode, kar ta gospa gotovo ni.

Mimogrede, tablete za ščitnico povečujejo apetit. Sem imela kar krepko manj kg pred jemanjem tablet, pa sem tudi bolehala na ščitnici. Zdravniki seveda zanikajo.

Srčna političarka, ki je bila članica PS ? :))))

Si pa res kratka. So zdravila, ki POVZROČAJO zabuhlost in nabiranje kil in tega NE zdravijo, kot ti omenjaš.

Četudi je nekdo predebel kot je T.V. bi še vseeno moral paziti na lepo oblačenje, dobro frizuro, to menda nima opraviti s hormoni? Ta ženska je milo rečeno neurejena, vedno mastnih las, slabo ostrižena …Glede na svojo javno funkcijo bi morala bolj skrbeti za svojo zunanjost.
Neopravičljivo!

New Report

Close