Tandil vs. Persil Goldl
No zdaj pa jaz vprašam: tako ste hvalile Tandil pralni prašek iz Lidla, da je dober pa poceni. Pa sem rekla probajmo. Vau, kako fino nebelo perilo sem dobila ven. Prej sem vedno in sedaj znova prala s Persil Gold Plus. Res je dražji. Ampak… ostala mi je skoraj cela škatla tega Tandila, meni ni dober niti za pisano perilo. Pa ne me napadat, ampak povem svoje mnenje. Po pranju s Persil Goldom je res snežno belo perilo, diši po čistoči, ne rabi niti kakšnega mehčalca. Ampak tale Tandil. Zame osebno je obup. Sedaj pa se vprašujem kako in zakaj ste ga tako hvalile. Kaj pa belo perilo, pa ja ne bom hodila okrog v zapranem – pa čeprav -spodnjem perilu, v brisačah ki so nikakršne, posteljnina, no ne vem. Tudi sama pač poskušam šparat , zato uporaba Tandila, ampak. No bom samo brala odgovore, pa da vidim. Si ne predstavljam da bi morala kakšne pajacke, pa spodnje hlačke od malih s tem prat. Hvalabogu so večji. Ampak ko sem videla ubitost sp. perila od pubertetnice, pa ostalega, me je vse minilo. Pa brez zajedljivih odgovorov, če se da jasno. Saj vem da se ne da, ampak…
kot prvo, tandil je iz Hoferja. Hja kaj naj ti rečem, jaz ne kupujem teh diskontnih praškov ala Tandil,(Hofer) Formil(Lidl), Dexal(Eurospin).
mal denarja mal muzike, meni smrdijo ne morem pomagat, sploh ta Formil smrdi tko kot Ava, ki je tud ne prenašam na osnovi teh mil.
Ostani pri preverjenem Persilu!
Jaz sem ravno zaradi odličnih ocen iz revije VIP začela kupovati prašek v Hoferju in Lidlu. In res opere enako kot katerikoli visokoleteči prašek. Sploh ni razlike.
Moje perilo je snežno belo in čisto. Za dišat pa dam zraven Luno.
In samo toliko, imam plače 2300 eur, mož ravno toliko, pa sva se odločila, da bova tudi midva malce pogledala po cenejših trgovinah in zdaj greva vedno na veliko kupovanje v Mercator in Hofer. Nekaj kupiva v Hoferju, nekaj v Mercatorju. In zdaj prideva s 100 eur na soboto.
Evo, jaz sem super zadovoljna uporabnica Hoferja, praktično vse kupujem tam (pa imava oba nadpovprečno plačo). Uporabljala sem tudi Tandil, ker mi je blo škoda dat denar za dražji prašek.
Jst sem bila kar zadovoljna, čeprav 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pa ni bil. Pa perilo je bilo popolnoma brez vonja.
No pol sem pa po nasvetu prijateljice kupila Persil Gold (v Mullerju!!!!)…..opaaaa, kaka razlika. Ja, bolje opere, perilo je bolj bele in ima nežen vonj.
Tako da, za vse ostalo ostajam v Hoferju, po prašek bom šla pa v Mullerja.
Perem s Tandilom i Arielom, pac vsakic kupim drugega, le da imam Tandil za dalj casa, ker Ariel kupujem najmanjse pakiranje. Belo perilo imam belo, snezno belo. Res pa pri vsakem pranju uporabim tudi robcek za lovljenje barv, pa naj perem z Arielom ali Tandilom.
Tekoci koncentrirani Tandil mi je pa super za barvano perilo, redko kupim tekoci Ariel.